Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Garen czyli kapitanie czołg gotowy!

kluczyk2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żołnierzu czy nie wiesz jak maxować i jaki bulid dawać do czołga garena?Otóż kapitan kluczyk ci wszystko wytłumaczy. Żołnierzu kwestia maxowania zależy jak go robisz najważniejsze jest Q to maxujemy bez względu na wszystko następnie mamy do wyboru W lub E wasz kapitan osobiście poleca maxować W gdyż daje mu to ostro do pancerza i magic resista ostatecznie okazyjnie (trochę pomiędzy tymi dwoma) maxujemy E.Ale żołnierzu teraz kwestia bulida na początek ninja tabi pomoże w walce z AD następnie kupujemy egide legionu i plemienną zbroje gdy mamy te 2 itemki zaczyna się zabawa wtedy to zaczynamy robić pancerz i MR więc na początek kolczasta kolczuga następnie płonąca peleryna (czy jakoś tak) a teraz żołnierzu ostatni przedmiot jakim jest anioł struż w ten oto sposób żołnierzu stworzyłeś czołg którym trudno przegrać linie.Mam nadzieje że ci pomogłem żołnierzu powodzenia w meczach Sayonara! Post wrzucany jeszcze raz ze względu na moje gapiostwo i nie napisanie tego w zakładce z tutorialami

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mały poradnik do garena jeśli jakieś zastrzeżenia są to pisać

lo6i.jpg

Opublikowano

@up nie to jest poprawnie napisane mam nadzieje że pomogłem ludziom którzy chcieli znaleźć tutorial do garena :)

lo6i.jpg

Opublikowano

"kwestia maxowania pierwsze q" dalej nie czytam, bo pierdolisz glupoty.

daj lolkinga i swoje staty garenem

Opublikowano

"kwestia maxowania pierwsze q" dalej nie czytam, bo pierdolisz glupoty.

daj lolkinga i swoje staty garenem

to jest moje osobiste zdanie na temat maxowania garena Q nadrobi ci atak ora uciszy dając większą szanse partnerowi na lini zabić bądź zdobyć asystę nie wiem jak ty tam maxujesz ale mi się podoba taki sposób Ps:to jest tutorial a nie żadna dyskusja

lo6i.jpg

Opublikowano

Spoko, ja tylko krytykuje ten "tutorial" chyba mi wolno? :P

p.s: maxuje sie e

Opublikowano

to jest moje osobiste zdanie na temat maxowania garena Q nadrobi ci atak ora uciszy dając większą szanse partnerowi na lini zabić bądź zdobyć asystę nie wiem jak ty tam maxujesz ale mi się podoba taki sposób Ps:to jest tutorial a nie żadna dyskusja

Mam jeden argument. Na pewno nie masz 30lvl albo jak masz to grasz chyba w brąz V, bo jak ty piszesz, że wspólnik garena z lini może zabić enemy a garen chodzi przeważnie solo to ja nie wiem na czym i jak grasz.

Opublikowano

Spoko, ja tylko krytykuje ten "tutorial" chyba mi wolno? :P

p.s: maxuje sie e

Widze że także masz 6 z polaka :D (ps się pisze xddd a nie p.s:) ;D

HaHaHa chyba w brązie XIX bo u mnie gra się 1:1:2 i jungler a nie 2:1:2 xdd

Proszę, czy mógłbyś zapodać screeny z walk twoich garenem bądź lolking ? byłbym wdzięczny bo nie fjem czy jesteś jakimś prooosem czy tylko kolejnym troooolem ;f

Maxowanie "q" nie jest tragiczne, aczkolwiek lepiej dodawać punkciki umiejętności w skill "e" ;f chyba, że na 10000 % wiesz, że wygrasz to wtedy tak, szybciej rozwalisz tower.

Struż ? a nie Stróż ? (mam dysortografię więc sam już nie wiem ;f)

żołnierzu czy nie wiesz jak maxować i jaki bulid dawać do czołga garena?Otóż kapitan kluczyk ci wszystko wytłumaczy. Żołnierzu kwestia maxowania zależy jak go robisz najważniejsze jest Q to maxujemy bez względu na wszystko następnie mamy do wyboru W lub E wasz kapitan osobiście poleca maxować W gdyż daje mu to ostro do pancerza i magic resista ostatecznie okazyjnie (trochę pomiędzy tymi dwoma) maxujemy E.Ale żołnierzu teraz kwestia bulida na początek ninja tabi pomoże w walce z AD następnie kupujemy egide legionu i plemienną zbroje gdy mamy te 2 itemki zaczyna się zabawa wtedy to zaczynamy robić pancerz i MR więc na początek kolczasta kolczuga następnie płonąca peleryna (czy jakoś tak) a teraz żołnierzu ostatni przedmiot jakim jest anioł struż w ten oto sposób żołnierzu stworzyłeś czołg którym trudno przegrać linie.Mam nadzieje że ci pomogłem żołnierzu powodzenia w meczach Sayonara! Post wrzucany jeszcze raz ze względu an moje gapiostwo i nie napisanie tego w zakładce z tutorialami

Popraw proszę ;f

@edit

Hejt hejt hejt !!!

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Pomocnik
Opublikowano

To chyba nie jest tutorial bo tego się czytać nie chcę pooglądaj inne tutki zrób coś podobnego i daj edit'a,bo ten tu odstrasza.

Pomogłem ?? Daj + Uciesze się. Pomogleś mi ???? Leci +
| Pijawka | Pijawka II | Pijawka III | Debiutant |

ng4s.jpg

Opublikowano

To to poradnik? aż się czytać nie chce, ja wolę maxować W na lepszą farme i w tf przynajmniej więcej walić

ty zamknij morde bo cie rozwaliłem soraką ad :D

ps co ma w do farmy

co do poradnika to po przeczytaniu że maxujesz q zacząłem pisać ten bezsensowny post, który ma na celu zhejcić pana up i ciebie.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Do wszystkich którzy piszą o partnerze ja garenem nigdy na rankedzie nie grałem gdyż rzadko mam szanse tankować a jak już to muszę pickąć malipheta bo garena zbanują :/ oraz do wszystkich którzy piszą ja wole możesz woleć ale to nie wpłynie w żaden sposób na ten poradnik :) (co najwyżej na użytkowników)

lo6i.jpg

Opublikowano

Dziękuje wszystkim hejterom za "magiczne'' odgadywanie mojego wieku lecz nie jesteście dobrzy w magi :) a to z kapitanem to po prostu przez mój charakter nie lubię gdy coś jest suche więc wymyśliłem motyw z kapitanem

lo6i.jpg

Opublikowano

Poradnik średni.

Napisz swój nick na lolu.

Bo wole brać poradniki od diament< a nie brąz>

nie podam mojego nicku w lolu komuś niezaufanemu :> a tak na serio to nie będe podawał gdyż ostatnio gram mniej rankedów więc spadłęm z elo a jak już gram to przeważnie przegrywam shield przed hejterami

lo6i.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...