Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Garen czyli kapitanie czołg gotowy!

kluczyk2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moszna izc na mida garenem?

Można! Kontruje takie champy jak :

Diana Lux, i inne papierki. Maxujemy pierw Q żeby mieć pierdolnięcie, potem idziemy do nexusa, idziemy afczyć aż dostaniemy 90~+ % resistów, odpalamy kurwa Q jako pierdolnięcie i już jesteśmy pierdolniętymi tankami w mieście.

Trochę rymu pod koniec ;).

Mówił to:

Tytan 0 99lp.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Tego się przeczytać nie da dobrze! Brak jakichkolwiek znaków przystankowych, powoduje że czytelnik gubi się w całym poradniku. Wszystko jest pokręcone, nic nie jest jakieś spójne. Ogólnie masło maślane. A to co napisałeś, to ja sobie mogę na mobafire przeczytać i dowiem się nawet więcej, bo będzie po ludzku napisane.

1/10

2lt253a.jpg

Opublikowano

Ma steama DeDeX12 czyli nick dla dziecka + ma 12 lat.

Wy to się chyba o wszystko potraficie do człowieka dopierdolić... Ma 12 lat, co z tego ? To, że jesteś starszy nie znaczy, że on jest od Ciebie gorszy. Jest użytkownikiem tego forum jak każdy inny. Napisał swój pierwszy tutorial więc ma prawo popełnić błąd, a za co Wy się wpierdzielacie w jego wiek to ja nie rozumiem. Pouczy się trochę i ogarnie robienie tutków ładnych i przejrzystych, proste ? Od czegoś trzeba zacząć.

@Topic Co do maksowania - jak kto woli, nie ma jakiegoś określonego schematu. Build na tanka jest również zależny od sytuacji.

SzulerQ jedyny napisał w tym temacie coś sensownego.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...