Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalne Spolszczenie Smite (Beta).

jasiek_209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z tym spolszczeniem?

Na teraźniejszej najnowszej wersji nie działa, instalowałem pare razy i nic.

Chyba znalazłem problem. Problem jest z downloadem. Przekierowywuje do "Spolszczenie Smite 0.1.1838.1 v0.5.exe"

Zaraz to poprawię.

[edit]

Link zaaktualizowany

~~ Spolszczenie Smite ~~

Aktualne Prace Nad Nową Wersją

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie masz zainstalowanego Smite ?

W pierwotnym folderze, twoja instalka dobrze go wyszukuje.

Próbowałem wypakować pliki ręcznie i je wstawić w odpowiednie miejsca, nastepnie repair zrobil się sam i non stop jest angielska wersja.

Podpowiem że w starszej wersji ( przed aktualizacją) wcześniejsze spolszczenie śmigało.

Przedziwna sprawa

Opublikowano

W pierwotnym folderze, twoja instalka dobrze go wyszukuje.

Próbowałem wypakować pliki ręcznie i je wstawić w odpowiednie miejsca, nastepnie repair zrobil się sam i non stop jest angielska wersja.

Podpowiem że w starszej wersji ( przed aktualizacją) wcześniejsze spolszczenie śmigało.

Przedziwna sprawa

Faktycznie dziwne ;p

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

Dokładnie tak, próbowałem nawet ręcznie ( czyli 100% pewności że pliczki trafią w swoje miejsce) po repairze ( automatycznym ) wszystko znowu było po angielsku.

Opublikowano

Dokładnie tak, próbowałem nawet ręcznie ( czyli 100% pewności że pliczki trafią w swoje miejsce) po repairze ( automatycznym ) wszystko znowu było po angielsku.

To, ze po reperair jest po angielsku to nie dziwota. Ale ze automatycznie on wystepuje, to juz jest dziwne...

Nie wiem czy to pomoze ale tak:

Jak masz dzialajacego smite, po angielsku. Juz zfixowanego, i zreperairowego. Wypakuj gdzies te pliczki. Zmien we wszystkich na "tylko do odczytu". Wklej pliczki do smite. A smite uruchom ze zgodnoscia administratora...

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

Reinstalnąłem Smite'a, wgrałem w inny folder, wpakowałem RĘCZNIE i śmiga.

Sory za kłopot.

Pozdrawiam

<OFF TOPIC> :ninja: Ps. Akurat stuknęło mi 11000 PZ, polecisz mi jakąś postać? :D (Taką z DMG, i nie TANKA!!)
Mam: Anhura, Arachne, Agni, Anubis, Loki, Artemis, Cupid

Opublikowano

Reinstalnąłem Smite'a, wgrałem w inny folder, wpakowałem RĘCZNIE i śmiga.

Sory za kłopot.

Pozdrawiam

<OFF TOPIC> :ninja: Ps. Akurat stuknęło mi 11000 PZ, polecisz mi jakąś postać? :D (Taką z DMG, i nie TANKA!!)

Mam: Anhura, Arachne, Agni, Anubis, Loki, Artemis, Cupid

Cieszę się, że już działa :)

Nie ten temat, ale, polecam Xbalanque....

~~ Spolszczenie Smite ~~

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbyś dodać wersję na innej czcionce? Na przykład na oryginalnej ale bez polskich znakow. Ja wytrzymam. Tylko coś nie mam sympatii do czcionki Arial w grach:D

Popieram :) A tak poza tym to przeglądałem pliki i zauważyłem co najmniej kilka literówek typu "akrane" zamiast "karane" oraz kilka nieścisłości typu gems=perły - według mnie są to klejnoty (według obrazka). :)

Opublikowano

Cześć!

Czy spolszczenie jest w 100% bezpieczne?

Co obejmuję?

Chodzi mi o to aby spolszczyło tekst po wciśnięciu "V" w grze aby nie tłumaczyło mi itemków, opisów itd. tylko sam tekst który się znajduję voice.

Czy da się to prosto zrobić?

Opublikowano

Mógłbyś dodać wersję na innej czcionce? Na przykład na oryginalnej ale bez polskich znakow. Ja wytrzymam. Tylko coś nie mam sympatii do czcionki Arial w grach:D

Dobrze, przy następnej wersji spolszczenie, która pojawi się niebawem. Dodam spolszczenie z orginalnymi czcionkami bez polskich znaków i Airal z polskimi znakami.

Popieram :) A tak poza tym to przeglądałem pliki i zauważyłem co najmniej kilka literówek typu "akrane" zamiast "karane" oraz kilka nieścisłości typu gems=perły - według mnie są to klejnoty (według obrazka). :)

Tak czasami drobne literówki mi się zdarzyły. Jak wydaje kolejne wersjie szukam takich literówek, ale i tak one występują.

Cześć!

Czy spolszczenie jest w 100% bezpieczne?

Co obejmuję?

Chodzi mi o to aby spolszczyło tekst po wciśnięciu "V" w grze aby nie tłumaczyło mi itemków, opisów itd. tylko sam tekst który się znajduję voice.

Czy da się to prosto zrobić?

Spolszczenie obejmuje:

• kategorie w sklepie
  • ekran logowania
  • ustawienia
  • bogów ( oprócz historii )
  • różne przyciski

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

Przez to spolszczenie (choć sam bym tego badziewia tak nie nazwał ) mam problem.

Gra mi się zesrała po instalacji najnowszej aktualizacji (Autor pisze że spol. gry nie zepsuje a mi się musi teraz robić to repair)

Za takie kłamstwo to powinni karać WAZEKTOMIĄ i kastracją chemiczną!

Teraz się pytam czy ten auto repair to pobiera od nowa całą grę, ostatnią aktualizację czy tylko uszkodzone pliki? I czy da radę jakoś to naprawić bez pobierania?

I jeszcze jedno żebyście nie myśleli że jestem gimbusem to powiem wam że narzekam tylko dlatego że mam internet z limitem transferu i mogę sobię pobierać tylko w godzinach nocnych.

Opublikowano

Przez to spolszczenie (choć sam bym tego badziewia tak nie nazwał ) mam problem.

Gra mi się zesrała po instalacji najnowszej aktualizacji (Autor pisze że spol. gry nie zepsuje a mi się musi teraz robić to repair)

Teraz się pytam czy ten auto repair to pobiera od nowa całą grę, ostatnią aktualizację czy tylko uszkodzone pliki? I czy da radę jakoś to naprawić bez pobierania?

I jeszcze jedno żebyście nie myśleli że jestem gimbusem to powiem wam że narzekam tylko dlatego że mam internet z limitem transferu i mogę sobię pobierać tylko w godzinach nocnych.

Powiem Ci tak: miałem to samo z 3 razy, przy ostatniej aktualizacji też (29.01). Także to NIE wina spolszczenia, na bank, które zainstalowałem na próbę. Jedyne wyjście jakie znalazłem to re-instal gry. A co do samego auto-repair to tylko sprawdzi pliki i ew. poradzi co zrobić. U mnie zawsze kończyło się reinstalacją, czyli (po naciśnięciu re-instal w programie diagnostycznym od Hi-Res) usunie Ci grę i zacznie pobierać od zera, zainstaluje i będzie działać. Niestety :( Może to wina systemu, jakby co mam Win XP 32bit

Opublikowano

Ja mam po angielsku i czasem też mam takie cyrki.

Wtedy uruchamiam jako administrator, włączam naprawę i zaczyna śmigać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualizacja !!

Przepraszam wszystkich że od dłuższego czasu nie wydałem żadnej aktualizacji...

Szkoła, mało czasu :)

Do końca tygodnia postaram się spolszczyć najnowsze teksty...

~~ Spolszczenie Smite ~~

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...