Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalne Spolszczenie Smite (Beta).

jasiek_209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie Smite

Status Spolszczenia:

• 20%

Nowości w Spolszczeniu:
491591408514252952564.jpg791481408514252952564.jpg373421408514252952564.jpg
806541408952863952564.jpg289241408952863952564.jpg309001408952863952564.jpg

Podziękowania do Kapix147 za Spolszczone Komunikaty

Spolszczenie Obejmuje:

• Ustawienia Gry
  • Komunikaty "Bitwa Jest Gotowa" , "Bitwa Się Rozpoczęła"
  • Menu Logowania
  • Przyciski
  • Kategorie w Sklepie z Przedmiotami
  • Ekran Zabicia
  • Kategorie w Liście Bogów
  • Newsy z Gry
  • Różne Napisy, Niedługo Dostępny, w Rotacji, Nowy Bohater, Nowe Skórki
  • Menu Sklepu za Gemy
  • Częściowo Twich
  • Gry Rankingowe

Spolszczenie NIE Obejmuje:

• Nazw Przedmiotów
  • Opisu Przedmiotów
  • Historii Bogów
  • Szybkiego Komunikowania "Bronić środkową wieżę"
  • Komend Głosowych
  • Nazw Umiejętności
  • Opisów Umiejętności

Download:

Linki Poza MPCForum:

You Tube - Zobaczcie jak wygląda Spolszczenie
Facebook - Zobaczcie najnowsze zdjęcia z gry oraz dowiedzcie się informacji
Strona Spolszczenia - Kontakt oraz możliwość pobrania spolszczenia kiedy będzie dostępne

~~ Spolszczenie Smite ~~

Aktualne Prace Nad Nową Wersją

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, ale ja moge szybciej aktualizowac temat, po za tym czemu cos co jest moje ma ktos inny rozpowszechniac. Choć mi to nie przeszkadza, wole miec jednak swoj temat

PS: Tu jest spolszczenie kompatybilne z wesja gry :-P a tam juz nie

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

Do dupy te spolszczenie. Masakra teraz wyszedl nowy patch i zamiast pobrac patcha to wyskoczylo mi ze musze naprawic gre i trwa to juz ponad 20 min...

Opublikowano

Podpinam ten temat i w miarę możliwości proszę o regularne aktualizacje.

Dziekuje, bede regularnie aktualizował...

Do dupy te spolszczenie. Masakra teraz wyszedl nowy patch i zamiast pobrac patcha to wyskoczylo mi ze musze naprawic gre i trwa to juz ponad 20 min...

Postaram sie usunac ten problem...

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

Jeżeli coś wam nie działa, to po prostu nie umiecie poprawnie tego zainstalować. Spolszczenie jest świetne, mimo, że nadal brakuje większości wyrazów, to i tak świetna robota. Mam nadzieje, że spolszczenie obejmie kiedyś i całą grę :)

Opublikowano

Chodzi o to, że spolszczenie działa bardzo dobrze. Tylko ostatnio wszedł nowy patch i w ogóle się nie chciał zaktualizować, miałem tylko do wyboru opcje "FIX" - nacisnąłem to i wyskoczył kolejny błąd, że trzeba przeinstalować grę (Opcja repair nic nie dawała) - więc musiałem tracić 20 min na pobranie 3,4 gb.

Opublikowano

Chodzi o to, że spolszczenie działa bardzo dobrze. Tylko ostatnio wszedł nowy patch i w ogóle się nie chciał zaktualizować, miałem tylko do wyboru opcje "FIX" - nacisnąłem to i wyskoczył kolejny błąd, że trzeba przeinstalować grę (Opcja repair nic nie dawała) - więc musiałem tracić 20 min na pobranie 3,4 gb.

Tylko raz mi się to zdarzyło, i też miałem problem z FIX-em. Żeby nie trzeba było pobierać całej gry, należy lunchera uruchomić ze zgodnością administratora... W tedy naprawia...

Jeżeli coś wam nie działa, to po prostu nie umiecie poprawnie tego zainstalować. Spolszczenie jest świetne, mimo, że nadal brakuje większości wyrazów, to i tak świetna robota. Mam nadzieje, że spolszczenie obejmie kiedyś i całą grę :)

Dziękuje, już niedługo dodam dokładne spolszczenie, tego co tylko udostępniają moje pliki, Hi-Rez przy każdej aktualizacji dodaje kolejne linijki, które mogę spolszczyć... Nie mogę się doczekać, aż będę mógł spolszczyć przedmioty :D

~~ Spolszczenie Smite ~~

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem jak w każdej grze, dodadzą nasz język.

Ale nie mówię, że to co robisz jest złe, keep doing that! A może kiedyś nawet spolszczysz jakąś fajną anglojęzyczną grę?

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem jak w każdej grze, dodadzą nasz język.

Ale nie mówię, że to co robisz jest złe, keep doing that! A może kiedyś nawet spolszczysz jakąś fajną anglojęzyczną grę?

Jeśli tylko będę umiał :D

Nad Section 8 Predujce coś dłubałem :D Ale nie było zainteresowania :)

Masz jakąś propozycję, może zrobił bym coś :)

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

Powiem Ci, że ja propozycji nie mam, nie potrzebuję spolszczeń :)

Musiałbyś popytać gdzie indziej, mogę Ci podać link do stronki gdzie tłumaczą wiele gier, chyba że jesteś typem samotnika to załóż osobny temat poświęcony spolszczeniom i czekaj na komentarze ;)

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Powiem Ci, że ja propozycji nie mam, nie potrzebuję spolszczeń :)

Musiałbyś popytać gdzie indziej, mogę Ci podać link do stronki gdzie tłumaczą wiele gier, chyba że jesteś typem samotnika to załóż osobny temat poświęcony spolszczeniom i czekaj na komentarze ;)

Spolszczam głównie gry w które chce grać, a są po angielsku. Jeszcze żadnego spolszczenia nie skończyłem. Bo dla samego siebie mi się nie chciało :D

~~ Spolszczenie Smite ~~

Opublikowano

A i tak Ci powiem, że dopóki nie będziesz miał 50 ludzi w wieku 10-50 to spolszczenia głosowego ZA nic nie zrobisz :>

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

A i tak Ci powiem, że dopóki nie będziesz miał 50 ludzi w wieku 10-50 to spolszczenia głosowego ZA nic nie zrobisz :>

Wiem :D A mam pytanie jak się korzysta z komend typu : "Help left line" , "Defend right line" tu przy każdym bohaterze są inne osoby czy ta sama osoba mówi to ?

Umiałby ktoś zmienić czcionkę gry ? Bo mam problem nie mogę robić polskich znaków gdyż czcionka nie obsługuje...

~~ Spolszczenie Smite ~~

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...