Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] game_r34083 & db_r33820

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po wgraniu mam błąd połączenia z serwerem a jak wpisze złe passy to wyskakuje że wpisalem złe passy

To znaczy, że game CI się nie włącza lub zepsułeś je ;p.

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@OstatniRaz poszukaj sobie w google wpiszesz nazwe i powinno duzo znalezc

powie mi ktoś jak dodać tu GM ? bo próbuje Ciagle i nie da rady ni w dupe ni w oko

daj swoje ip w gmlist

sygna1.png

Opublikowano

Nie wypakujecie klienta sg tyle wam powiem. Znam dużo bardziej doświadczone osoby od was,które nie mogły go rozpakować.

Opublikowano

Nie wypakujecie klienta sg tyle wam powiem. Znam dużo bardziej doświadczone osoby od was,które nie mogły go rozpakować.

Co Ty nie powiesz ? Z rozpakowaniem nie ma problemu tylko mają w sobie pliki .pyc, które są też jako .py tylko zkompilowane ;] Wystarczy je z decompilować ;]

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Podeślij jakiś pliczek .pyc to spróbuje u siebie zdekompilować

Masz pomysł na ciekawego questa? Wejdź na mój profil by poznać szczegóły!

Opublikowano

Co Ty nie powiesz ? Z rozpakowaniem nie ma problemu tylko mają w sobie pliki .pyc, które są też jako .py tylko zkompilowane ;] Wystarczy je z decompilować ;]

Chodziło mi o zdekompilować - źle się wyraziłem.

Opublikowano

To już jesteś w błędzie ;). Nam udało się zrobić całego clienta SG pod nasze serwery ;) . Rozpakowanie i dekompilowanie. Co prawda zajęło nam to trochę czasu i tylko 30% w Internecie tego znajdziesz co trzeba zrobić. Resztę musisz główkować sam ;)

Opublikowano

gdzie się ustawia czas kostiumów w item proto?

Tam gdzie masz REAL_TIME ustaw LIMIT_NONE, bo nie wiem dlaczego czas nie działa choć jest wpisany ...

Opublikowano

To już jesteś w błędzie ;). Nam udało się zrobić całego clienta SG pod nasze serwery ;) . Rozpakowanie i dekompilowanie. Co prawda zajęło nam to trochę czasu i tylko 30% w Internecie tego znajdziesz co trzeba zrobić. Resztę musisz główkować sam ;)

Nie musze główkować,bo to co potrzebuje z niego dostałem od administracji Wom2 - world of metin2 (maja wszystko sg)

A na to strata czasu ;d i tak czy siak zrobić swoje jak stawiać na sg.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tam gdzie masz REAL_TIME ustaw LIMIT_NONE, bo nie wiem dlaczego czas nie działa choć jest wpisany ...

ale ja chce z czasem a nie bez czasu

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...