Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][100 SLOTÓW][16GB RAM][3 EDYCJA][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY][NOWY SYSTEM GILDII] |=| GuildCraft |=| Serwer o którym marzysz! :3

.: Madzia ;* :.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zyje juz tyle lat i ciagle zycie mnie zaskakuje... ;)<br />Moge tylko powiedziec dzieki za gre i do zobaczenia mam nadzieje wkrotce! ;-) <br />A co do Ciebie Intel szkoda mi slow. Po kazdym bym sie tego spodziewal ale nie po Tobie. Ale jak widac nikomu nie mozna ufac, a znalezenie kogos uczciwego w internecie to rzecz niemozliwa. <br />Na koniec powiem, ze cala wine przypisuje sobie. Nie, nie zniszczylem serwera, nie sprzedalem OPow, wtedy nawet nie mialem dostepu do komputera. A wiec dlaczego sobie? Bo to ja nie pomyslalem o zabezpieczeniu serwera i to ja mam nieuczciwych aka falszywych (nie)kolegow. :-)<br />Temat mozna zamknac, ale nie jest to koniec.<br />sorry za bledy pisze z fona<br />

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mniej jednak, Trochę racji miałem. 1 Tydzien i serwera nie ma :( Jestem ciekawy czy jakiś serwer avaterys'a wytrzyma dłużej niż miesiąc ;) Szkoda... bo twoje serwery są naprawdę ładnie dopracowane.. No ale utrzymać już ich nie umiesz ;)

Opublikowano

@tka Ten serwer wytrzymał by bardzo długo... lecz zawaliliśmy jedno zabezpieczenie a Intel nie dość że chciał wrobić avaterysa to jeszcze przejąć maszynę odemnie.

Przepraszam że wyraże swoje zdanie ;) Ale sądzę że to tylko wymówka, Aby zamknąc serwer. Znam dużo serwerów z kiepskimi zabezpieczaniami. Które mają już po 10/11 miesięcy, i nadal się świetnie trzymają ;) Nie mniej jednak sądzę że za tydzień.Powstanie 22 (Albo 23) Edycja... która potrwa znów tydzień, Chcę przez to powiedziec że robiąc nowe edycje co 1 tydzień. Zniechęcacie graczy i będziecie ich mieć coraz mniej i mniej i mniej... ;)

Opublikowano

Gówno nic wiecej..

Wiem jakie serwery robi Avaterys..

Wiekszośc graczy juz sie na nim poznała i nie grala na jego serwerach..

Wiec musiał zmienić nick na :

Komar

Antoine..

To gówno bedzie trwało do max 3 tyg..

Edit. Pewnie zaraz zaczna sie ddosy, Bo dziecko kupiło sobie stressera...

Opublikowano

Madzia - Antoine - Risen. - Nie pamietam - AvaterysPL

Każde miało po 30 serwerów każdy to gówno przy tym admin to gówno serwer to gówno publikacja non stop ta sama - gówno jedno wielkie gówno autorskie pluginy to to że na serwerze jest gówno.

zjebana administracja zjebany serwer zjebane gówno tyle mam do powiedzenia.

Kolejne multiacc żeby nikt się nie połapał jakim debilem jesteś?

Kuźwa masz w chuy kasy i robisz jakieś zjebane serwery i myślisz że ktoś bd grać? w sumie tak dzieci specjalnej troski które przekupiłeś

Każdemu robisz nadzieje robisz te zjebane serwery nawet nie masz z nich dochodów a nam psujesz przyjemność z gry bo istnieje taki ZJEB JAK TY!

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ludzie dajcie sobie już spokój.. ileż to można spamować o jednym i tym samym...

@Intel Jestem Ci winny przyprosiny. Ta Cała sytuacja okazała się nieporozumieniem. Przepraszam.

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

hmmm ava zegnaj w tych ostatnich słowach powiem ci tyle ze kiedyś byłes moim ziomkiem ale za to "zegnaj sie" co mi napisałes wiesz kiedy przestałes nim być i między innymi dlatego pozwoliłem intelowi rozwalic ci serwa i dałem mu *

na <3 koniec dodam jeszcze ze radze ci zebyś lepiej dobierał sobie adminów bo dac * za eq na metinie to naprawde załoba

tyle odemnie

Zegnaj AVA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...