Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][100 SLOTÓW][16GB RAM][3 EDYCJA][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY][NOWY SYSTEM GILDII] |=| GuildCraft |=| Serwer o którym marzysz! :3

.: Madzia ;* :.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam problemu, ale jak widzę, że mi taki typek jak Ty pisze, ze slaby serwer, ze komercja, a sam nie zrobił lepszego, to mnie chuj strzela.

Zazdrość czy co?

Zrozum to...że jak będziesz co tydzień robił nowe edycje to takich "Hejterów" Będzie więcej i więcej... Serwer był fajny przyznam szczerze.. Grałem kiedyś i BARDZO mi się spodobał ale jak po tygodniu zrobiliście nową edycję... Nie było sensu już grać...

Opublikowano

@tka : Po części masz rację, i Ciebie szanuję, bo wyrażasz tą opinię w normalny sposób.

Ta edycja będzie do sierpnia, poprzednia była testowa i wyszło w miarę dobrze, teraz startujemy na 100% :-)

Opublikowano

Jeszcze raz napiszę o co chodzi i stwierdzisz że ja już dawno skończyłem tylko ty plastikowa "Madziu" (Avaterys)

- piszesz na skype że temacik przegladam itp.

- ja napisałem że team sobie posta dodaje, i będzie załadowany prawdą.

- zaczęłaś? mi jeździć po Mamie, nie wiedząc chyba kto to jest. (mniejsza)

- napisałem co myślę bo jestem szczerym i pomocnym człowiekiem chcę innych ostrzec pomóc im jakoś, no nie wiem nie potrafię tego opisać a ty widocznie jesteś tak lewy i tępy że nie pojmujesz trzeba ładować po jednej literce.

- ja kończę nie obchodzą mnie twoje posty, ja wiem swoje napisałem co chciałem każdy z nas podejmie właściwą decyzje.

Pa.

@edit- skoro była testowa to dlaczego nie napisaliście o tym wcześniej, po co Vipy były sprzedawane itp. z każdym postem co raz bardziej mnie dobijasz. Idź sobie jakoś pomóż.

Amen kurwa.

Opublikowano

Jeszcze raz napiszę o co chodzi i stwierdzisz że ja już dawno skończyłem tylko ty plastikowa "Madziu" (Avaterys)

- piszesz na skype że temacik przegladam itp.

- ja napisałem że team sobie posta dodaje, i będzie załadowany prawdą.

- zaczęłaś? mi jeździć po Mamie, nie wiedząc chyba kto to jest. (mniejsza)

- napisałem co myślę bo jestem szczerym i pomocnym człowiekiem chcę innych ostrzec pomóc im jakoś, no nie wiem nie potrafię tego opisać a ty widocznie jesteś tak lewy i tępy że nie pojmujesz trzeba ładować po jednej literce.

- ja kończę nie obchodzą mnie twoje posty, ja wiem swoje napisałem co chciałem każdy z nas podejmie właściwą decyzje.

Pa.

@edit- skoro była testowa to dlaczego nie napisaliście o tym wcześniej, po co Vipy były sprzedawane itp. z każdym postem co raz bardziej mnie dobijasz. Idź sobie jakoś pomóż.

Pa, powodzenia w życiu. xD

Opublikowano

Już ci pisałem lewa szmato żebyś się kurwa ogarnął bo mnie wkurwiasz . . . Wypierdalaj się dalej cwelić tam gdzie twoje miejsce !

Kolorów używam bo w porównaniu do ciebie nie choruję na "daltonizm" ...

Pozdrawiam wszystkich pojętych ludzi którzy wiedzą kim on jest i się przekonali czy warto .

Biorę pół litra i ci wyślę!

Opublikowano

Jebać ten serwer gracze są niedorobieni zajebali mnie jak wyszedłem z spawnu grałem 5 minut BYŁO ZAJEBIŚCIE ...

Opublikowano

@The Profesor : Musisz się z tym liczyć wchodząc na serwer Surv/Frakcje. m

Dzisiaj w nocy dodamy przycisk tp w losowe kordy. ;-)

Ty? Ty robiłeś milion edycji, najgorsze byly te guziki bo akurat wysylaly cie w jedno "losowe" miejsce i tam kampili diaxowi :)

Opublikowano

Weszłem na serwer, Pierwsze pytanie skąd ludzie mają diax eq? ;d

Opublikowano

@tka : VIPy przeszły z poprzednich edycji, a one mają takie EQ. ^_^

@Jaki masz nick w grze tka? :D

Ehhh... Jednak steve i inni hejterzy mieli racje... Poniżej zamieszczam bardzo ciekawego ss'a :[ Polecam przeczytać to na różowo.

post-719742-0-14538500-1372014174_thumb.png

Opublikowano

@Troler : Masz jakiś problem, to zapraszam - przyjedź do mnie.

W ryj byś mi pewnie nie powiedział "matka cie bije". ;**

A wpierdol chcesz? Polecisz w kosmos jak cię palnę w brzuch, lub się zrzygasz :)

Opublikowano

No to mowie zapraszam do Cieszyna, podać Ci dokladny adres?

Spinasz w chuj, a pewnie masz 12 lat i prowadzisz kolejny gowniany 20 slotowy serwer w minkrafcie. :C

asdsd

Oooo, takiś mądry? Zapraszam do Wadowic, bedzie wpierdol :)

Serwera nie chce mi się zakładać ponieważ muszę opłacać hosta, i dodawać pluginy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...