Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][100 SLOTÓW][16GB RAM][3 EDYCJA][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY][NOWY SYSTEM GILDII] |=| GuildCraft |=| Serwer o którym marzysz! :3

.: Madzia ;* :.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nodusista ;/

To żaden nodus :) Nodus to shit jakich mało :*

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo dobry, polecam. Administracja się postarała. Co do kolegi UP. Ja nie biore czynnego udziału w rozgrywce, pobiłem się z trzy razy, i nie mam zamiaru więcej. Ponieważ pomagam koledze, ogarnąć czat. Serwer naprawde polecam, miło się gra. Dużo ludzi, serwer dopracowany w 100%

Nick osoby piszącej to to IntelCorePL. A teraz zobaczcie kto nie dostał bana za nodusa, o którym pisał Love0910... Powodzenia

Pograłam trochę i wnioskuje, że naprawde nie warto tracić czasu na ten serwer :) Admini dają przywileje różnym graczą brak ochrony = Jakiś koleś latał z op usuwał gildie itd.

Co do przywilejów to :

1372082249-U710218.jpg

1372082375-U710218.jpg

1372082460-U710218.jpg

Dowód iz Pan 'IntelCore ' ma nodusa :

1372082616-U710218.jpg

Może w 100% nie widać, ale mam od chuja takich SS. DZIĘKUJE DO WIDZENIA.

@Edit

Oj przepraszam zapomniałam dodać informacji o bugach :D ( Debilizm administracji :) )

Załączam SS na których widać, że można mieć od chuja kasy w kilkadziesiąt minutek :3

Tu widać sklepik na żelazo :

1372083193-U710218.jpg

Tu widać sklepik na kowadło

1372083276-U710218.jpg

Jeżeli się przypatrzymy widać, że kupując żelazo i sprzedając je w postaci kowadła możemy dość dużo zarobić.. :)

To nie żaden bug lecz 'debilizm' adminów którzy nie potrafią nawet dobrze zrobić sklepu.

Myślę iż to tyle z mojej strony, Do widzenia po raz 2 ;D

Opublikowano

%UP Ale po co Ty to piszesz, mózgu. Jak server już padł xDD?

Jak serwer mógł paść skoro przed chwilą grałem... Co prawda nie ma dostępu do komend...

@Down

W sumie racja :P

Opublikowano

@up Jak mówiłam jak macie takie zabezpieczenia jak macie to to było oczywiste xD ......

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Nie żeby coś (xD), ale grałem trochę na tym serwerze i orientuje się w zabezpieczeniach serwerów takich jak Minecraft , mógłbym wam pomóc .

Opublikowano

@zaqqpl

Serwer byl dobrze zabezpieczony ;)

Powiem ci tak

Najslabszym ogniwem jest czlowiek wiec jego sie najpierw atakuje :)

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Fiesta, upadł ^^ jak kolega wspomniał, jak wszystkie servery avy ;x trudno, tylko najlepsze jest to. Że nie ma pluginów, nawet essentials nie ma. A jest 30 graczy o_O

@Grande jutro start, ale server pvp. Podeślę IP ;d

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktos co się kurwa stało z serwerem pod moją nieobecność?

więc na początek pozdrowionka dla punishera który chcial kupic eq na divine i dal mi * ( nick LaKuLPL) :D postrafiam cię

po 2 min 10 osob mialo * (moje ziomki) ;>

po 4h (moje ziomki<3) rozjebaly serwer

po 7h wbilem i pisze tego posta ;>

Opublikowano

Teraz tylko Ravox z jakimś MrQuake ubijają każdego zrobili claima na tym spawnie i dziure na około 10-15 kratek wpadasz a tam 10 innych ludzi z tobą i nie ma szansy na gre :D

graphic.png

Opublikowano

%Up co poradzisz Fiesta, on taki jest ;d zawsze tak robił, i będzie robił. Nigdy nie zrobi serwera, który będzie trwał miesiąc, nigdy. Chyba jedyny serwer, który trwał z miesiąc. To PolandCraft, z 2012r. Fiesta, przykre 120 ludzi grało, a on to tak zjebał... trudno.

@Down dokładnie tak jak piszesz.

Opublikowano

Avaterys to Antoine. na forum i KomaR w grze? W każdym razie nie spodziewałem się takiego chuj*twa. Nawet VIP'a kupiłem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...