Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] unbany na ravii, czyli sa rowni i rowniejsi

Danthe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra .... nie wytrzymam nerwowo ....

osoba która dała ten film sama go bugowała o tym bugu wiedzialem jak o bugu z początku serwa z wyżyną (bug został dawno dawno temu naprawiony)

Sollo mi to zgłosił 2 dni po dodaniu porońca ja to troche zlalem bo i tak czy siak by go ubijali gadałem z gildiami jedną i drugą i to było zrobione na tej zasadzie ze im się władowali na respy i oni koniecznie chcieli doprowadzić do zbanowania gildii która im się webała na żerowisko

i teraz tak równi równiejsi tak ?

jestem obietkywny wiec powiedzialem im tak

albo lecą bany na 2 gildiie albo się dogadujecie i jest git o obie tak biły (JA I WELES O TYM WIEDZIELIŚMY)

oczywiście ze gildie się dogadały jedna jak i druga powiedziala ze nie było tematu

teraz owy boss zostanie przeniesiony do katakumb i po krzyku przynajmniej DC będą do czegoś wykorzystywane

wy kur z igły widły robicie tolerowałem Gienka Danthe itd za to ze u mnie na forum serwa robili notoryczny syf...

chcialem z nimi nawet się dogadać ale teraz .... nie mam zamiaru płaszczyć się przed wami

...

sami porońca na oczy nie widzieliście nawet dobrze nie wiecie gdzie się respi ale wy jak zawsze jesteście w centrum zainteresowania ...

Nie łatwiej było tego na samym początku napisać? Hejtu byś tyle nie dostal...

Notoryczny syf na forum owszem był, lecz wcześniej potrafiłeś to spokojnie tolerować.

Najpierw spam na forum to była czysta zabawa, lecz jak zaczeło się wyciąganie brudów różnego rodzaju na wierzch to się zaczeły dziać cyrki zielak ban raz po raz, usuwanie tematów w których o tym dyskutowaliśmy doprowadziły do totalnego syfu nie tylko notorycznego...

Bug z reniferem ok nic takiego bo kazdy moze z niego korzystać, ale dlaczego postacie z naprawde wysokim lv mają miec o wiele lepiej nizeli Ci z low lv?

Jak ma być jakiś bug to zeby był przyjemny i nie wpływał drastycznie na rynek i faworyzował 90 lv +

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jakies dwody ze ta druga gildia co zglosila sollo ubijala go na bugu??!!! bo bez dowodow to mozecie go.no zrobic...

a to ze ktos wie o istnieniu bugu nie zezwala mu automatycznie go uzywac...

Opublikowano

nie ma banow za świadome i notoryczne bugowanie bo się dogadali. boty coś w stylu związków zawodowych powinny założyć i dogadywać się aby banow nie było.

Opublikowano

a jakies dwody ze ta druga gildia co zglosila sollo ubijala go na bugu??!!! bo bez dowodow to mozecie go.no zrobic...

a to ze ktos wie o istnieniu bugu nie zezwala mu automatycznie go uzywac...

Na chu.. człowieku robisz burdel na każdym forum nie ma problemu nikt z 3 najwiekszych gildii jinno nikt poza twórca całego zamieszania z wyraj , a burdel robia takie scierwa z 75lv jak Ty , które poronca na zuo moga zobaczyc. Do posta , że nie da się go samemu ubić połowe porońca zabija trucie i jest do ubicia poli/bez 30s +/-.

Robicie jak zawsze burdel tak jak z turniejem pvp z grupy E nikt problemu nie miał tylko przez "mafie forum" mieliśmy powtórkę losowania własnie przez grupe E. To takie scierwa jak Ty które spamuja bo nie maja co robić robią syf a nie "Topka"

Opublikowano

Pare ciekawostek o ravii :

Pierwszą osobą która coś dostała od GM to Perry od pocz. gry dostawał hajs i dm

Zumos pożyczył eq od zielaka nie oddał on ból dupy na ts zumos ban i nymfa CAŁE JEGO EQ DAŁA ZIELAKOWI

Rozdawania eq miszczowi przez b3nqa

Bugowanie

Teraz do paru osób z pierwszych stron że wam to nie przeszkadza to co wam u grubego przeszkadza że tam nie gracie to to samo hehehe

Up napisz z głownego knota bo na 99% TY zielak

Opublikowano

Pare ciekawostek o ravii :

Pierwszą osobą która coś dostała od GM to Perry od pocz. gry dostawał hajs i dm

Zumos pożyczył eq od zielaka nie oddał on ból dupy na ts zumos ban i nymfa CAŁE JEGO EQ DAŁA ZIELAKOWI

Rozdawania eq miszczowi przez b3nqa

Bugowanie

Teraz do paru osób z pierwszych stron że wam to nie przeszkadza to co wam u grubego przeszkadza że tam nie gracie to to samo hehehe

Up napisz z głownego knota bo na 99% TY zielak

Zielaka ze mnie robią coś nowego , widać nie grasz na ravii więc po co wpierd@@ swoje 3 grosze?

Opublikowano

Na serwach welesa gram od 2 lat .... w sumie grałem bo na tej skorupcjowanej ravii aka balmorze juz nie mam zamiaru grac

Wbiłeś 50max? Bo ,widać dodajesz to posty tak żeby sb nabić jak "mafia forum" , pisz dalej bzdury i wyzywaj mnie od zielaka beka xD

Opublikowano

W Komentarzu napisał IsAmU, że Sollo zgłaszał mu ten bug już wcześniej, a oni z tym nic nie robili potem jako, że ktoś wrzucił ten filmik zaczęła się afera o nic... Inni GM nie wiedzieli, że Sollo zgłaszał (bo zgłosił mu na PW) i dlatego dał bana. Potem IsAmU wyjaśnił to z innymi GM i dostał UnBana czy to dziwne ? Miał karać gracza który pomagał serwerowi ? Poroniec będzie w Katakumbach teraz.

1921.png

Opublikowano

Tylko czemu Isamu go odanowal a nie admin ktory zbanowal? Moze Sollo isamu zglosil a isamu powinien tamtemu adminowi zglosic co dal bana i tamten admin powinien dac ub a nie Isamu

Opublikowano

wystarczy przeczytać temat ravi

"Już tłumaczę

Sollo i jego gildia zgłośili mi kiedyś ze idzie z hita ubić porońca

ja olałem to zgłoszenie

teraz sollo ubił na hita porońca i gildia która również go biła na hita przychodzi i robi mi wojny (dla przykładu była podobna akcja z xMusk i MentalaMoc)

oni nie dostali bana bo nam się nie chciało naprawić (około 150 dni temu małego bugu) tak samo nie dostał Sollo

choć po akcji z xMusk bug został naprawiony

co do porońca jutro zostanie on przeniesiony do DC i po krzyku :)

"

Opublikowano

Kurwa nie bronie go koles ogarnij sie. Ten bug byl juz znany na 2 dzien po updacie i cala topka go prawie znala tylko ze zawsze jak te 2fasty i inne gowna sie o czyms dowiedza to robia syf na forach i co to nie oni wielcy detektywi

Ode mnie synek to Ty się grzecznie odpierdol.

Szczerze? To wole być dzieciakiem w internecie i miec na wszystko wyjebane niz lizodupem aka wielkim obronca servera. Napisałeś jeden czy tam dwa posty i wystarczy, a nie drązysz dalej aby brooonić.

Teraz ja sie wypowiem:

Krótko, są równi i równiejsi...

Musk - unban

Sollo - unban

Miszcz niby lata codziennie po 10h na wyzynie a nikt go nie widzi, a potem sie okazuje ze stoi w m1 i ulepszacze same wpadaja mu do eq.

Nie ma to jak jeździć po Balmorce a samemu lepiej nie robić :>

Opublikowano

A ja proponuje ten temat już zakończyć bo wiadomo że na każdym serwie są równi i równiejsi, tak jak w życiu.Dasz w łapę = może Ci się polepszy.

Jak niektórzy też myślę że na 90 % znajomi od IsAmU (miszczu itp) mogli mieć jakieś zyski czy coś w tym stylu.

Sam IsAmU czyli GM serwera napisał już co o porońcu wie i co z nim zrobi a teraz zaczyna się bezsensowna kłótnia i wyzywanie się jak wyżej.

Ja uważam za wyjaśnione i zgłaszam do modka o zamknięcie tematu.

Dobra .... nie wytrzymam nerwowo ....

osoba która dała ten film sama go bugowała o tym bugu wiedzialem jak o bugu z początku serwa z wyżyną (bug został dawno dawno temu naprawiony)

Sollo mi to zgłosił 2 dni po dodaniu porońca ja to troche zlalem bo i tak czy siak by go ubijali gadałem z gildiami jedną i drugą i to było zrobione na tej zasadzie ze im się władowali na respy i oni koniecznie chcieli doprowadzić do zbanowania gildii która im się webała na żerowisko

i teraz tak równi równiejsi tak ?

jestem obietkywny wiec powiedzialem im tak

albo lecą bany na 2 gildiie albo się dogadujecie i jest git o obie tak biły (JA I WELES O TYM WIEDZIELIŚMY)

oczywiście ze gildie się dogadały jedna jak i druga powiedziala ze nie było tematu

teraz owy boss zostanie przeniesiony do katakumb i po krzyku przynajmniej DC będą do czegoś wykorzystywane

wy kur z igły widły robicie tolerowałem Gienka Danthe itd za to ze u mnie na forum serwa robili notoryczny syf...

chcialem z nimi nawet się dogadać ale teraz .... nie mam zamiaru płaszczyć się przed wami

...

sami porońca na oczy nie widzieliście nawet dobrze nie wiecie gdzie się respi ale wy jak zawsze jesteście w centrum zainteresowania ...

Dziękuje za uwage.
A tutaj małe podsumowanie moim zdaniem graczy :

Ode mnie synek to Ty się grzecznie odpierdol.

Szczerze? To wole być dzieciakiem w internecie i miec na wszystko wyjebane niz lizodupem aka wielkim obronca servera. Napisałeś jeden czy tam dwa posty i wystarczy, a nie drązysz dalej aby brooonić.

Teraz ja sie wypowiem:

Krótko, są równi i równiejsi...

Musk - unban

Sollo - unban

Miszcz niby lata codziennie po 10h na wyzynie a nikt go nie widzi, a potem sie okazuje ze stoi w m1 i ulepszacze same wpadaja mu do eq.

Nie ma to jak jeździć po Balmorce a samemu lepiej nie robić :>

4anr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...