Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] unbany na ravii, czyli sa rowni i rowniejsi

Danthe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, w sumie to, że zabił go "na hita" to jest dziwne, ale może ktoś mu pomagał?(nie żebym miał coś do administracji ravii, ale pierwsze widzę i słyszę, żeby działał tam 1hit killer).

umarł

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cie pokurfilo to nie 1 hit kiler tylko BUG CZY CIE POSRAŁO CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM A JAK NIE WIESZ TO NIE PISZ BO to takie pierdo_enie o irenie

gość wykorzystał bład gry gdzie na kazdym privie jest za to perm

Opublikowano

cie pokurfilo to nie 1 hit kiler tylko BUG CZY CIE POSRAŁO CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM A JAK NIE WIESZ TO NIE PISZ BO to takie pierdo_enie o irenie

gość wykorzystał bład gry gdzie na kazdym privie jest za to perm

Jaki bug? Wyjaśnij jakie jest działanie tego buga, bo nigdy się z tym nie spotkałem, lol.

umarł

Opublikowano

Jak na tym bugu jechało 3/4 topki a teraz nagle zrobiło się o tym głośno przez kogo ? Przez 13latków no ale nic się na to nie poradzi. Wyjdzcie czasem na dwór poszukajcie sobie kumpli a nie siedzicie 24/7 na forach i robicie syf z byle czego.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jak na tym bugu jechało 3/4 topki a teraz nagle zrobiło się o tym głośno przez kogo ? Przez 13latków no ale nic się na to nie poradzi. Wyjdzcie czasem na dwór poszukajcie sobie kumpli a nie siedzicie 24/7 na forach i robicie syf z byle czego.

Ohh 13latkow gdybys ty bugowal i dostal perma i by ci nie dal ub jak jemu sam bys plakal i 500 tematow zakladal z zalem wiec stul bo innego przecietnego gracza by taknie potraktowano i Isamu by nie dal ub..
Opublikowano

CZŁOWIEKU TAK MNIE WKURWIASZ ŻE TO JEST NIE DO POJĘCIA. PO 1. CHUJ CI KURWA DO TEGO CO KTO ROBI ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ SWOIM ŻYCIEM - A NIE BEDZIESZ DYKTOWAŁ INNYM CO MAJĄ ROBIĆ. PO 2. CHUJ TO KOGO, ŻE TAK ROBI MASA OSÓB, MAMY TU NIEZBITY DOWÓD, ŻE KOLEŚ KORZYSTA Z BUG'A. PAMIĘTASZ AKCJE MUSKA - xMUSKA I BUGOWANIE EXPA? NO WLASNIE WIECEJ RACZEJ PISAC NIE TRZEBA.

Opublikowano

spokojnie ten pawel360 to zielak glowny lizodup ;) ale juz tak dlugo nei bedzie mu tak wesolo ;p mysli ze bedzie na yt robil jakies popisy ale zeby sie nei zdziwil ze za niedlugo pare informacji o nim trafi do sieci

slyszysz lizodupie?

Opublikowano

A ty zielak się nie udzielaj bo też już wkurzasz. O wychodzeniu na dwór to ty nie mów bo sam siedzisz 24/7 na TS, a o poczatkach twoich na ravii nie wspomnę. Don Fiesto zielak z makabresko.

io7e.jpg

Opublikowano

post_online.png Pawel360

zielak peda_e chu ci w pape pierdol_sz ze ktos nie ma kolegów ale to nie ja mam na tym syfie gold membera i ponad 1k postów zastanów sie nad tym co piszesz parówo.

i co to za pierdo_enie, ze 3/4 topki na tym lecialo poronieec respi sie co 12h i co niby wiekszosc z topki siedziala i czekala az sie zrespi zalosne wytlumaczenie a nnawet jesli to niech sprawdza i pobanuja ale tu maja nagrane czarno na bialym.

pz chyba zielak ma moda na forum ravi i usuwa tematy chu ci w dup_ pier lambadziaro

Opublikowano

zielak to sprzedajna kurwa ;) lizal dupe hikariemu, lize isamu a jutro huj wie komu wylize rowa

Nawet jak sa dowody to taka mala kurwa z walbrzycha bedzie jak pies szczekala

Opublikowano

CZŁOWIEKU TAK MNIE WKURWIASZ ŻE TO JEST NIE DO POJĘCIA. PO 1. CHUJ CI KURWA DO TEGO CO KTO ROBI ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ SWOIM ŻYCIEM - A NIE BEDZIESZ DYKTOWAŁ INNYM CO MAJĄ ROBIĆ. PO 2. CHUJ TO KOGO, ŻE TAK ROBI MASA OSÓB, MAMY TU NIEZBITY DOWÓD, ŻE KOLEŚ KORZYSTA Z BUG'A. PAMIĘTASZ AKCJE MUSKA - xMUSKA I BUGOWANIE EXPA? NO WLASNIE WIECEJ RACZEJ PISAC NIE TRZEBA.

Wbilem 3 lvle na tym bugu. Fakt, faktem, gdyby nie to to pewnie tego buga by nie zablokowali :P Ale co porownujemy 57 lvl do 99 ;)

Opublikowano

Właśnie przez takie chore akcje nie gram już w metka,na privach zawsze byli równi i równiejsi.
Jesteś kolegą admina,dasz w łapę adminowi i masz zajebistą grę.

Ja nie gram w metina i już się nie denerwuję takimi rzeczami.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

IsAmUxPompa 14 min temu

Nie dostał bo jak by miał dostać on to byście dostali tak samo wy jedna i druga gildia + reszta topki tak samo go ubijała... o tym bugu wiedzieliśmy od dawna nie jest jakoś szczególnie rażący w oczy ale widzę ze musimy jutro zmienić resp poronca (zostanie on zdjęty z wyżyny i dodany do katakumb)

Po krzyku (Sollo zgłaszał mi ten bug ja go olałem wiec dlaczego teraz mam go za to karać ? musiał bym być skończonym idiotą olać prośbę gracza a potem go banować ....)

Jutro zmiana respu i po krzyku

W sumie, kazdy go bugowal (dzieki temu filmowi sie dowiedzialem jak sie buguje), ale jest w tym pewna racja

Opublikowano

IsAmUxPompa 14 min temu

Nie dostał bo jak by miał dostać on to byście dostali tak samo wy jedna i druga gildia + reszta topki tak samo go ubijała... o tym bugu wiedzieliśmy od dawna nie jest jakoś szczególnie rażący w oczy ale widzę ze musimy jutro zmienić resp poronca (zostanie on zdjęty z wyżyny i dodany do katakumb)

Po krzyku (Sollo zgłaszał mi ten bug ja go olałem wiec dlaczego teraz mam go za to karać ? musiał bym być skończonym idiotą olać prośbę gracza a potem go banować ....)

Jutro zmiana respu i po krzyku

wyjaśnione.

Opublikowano

spokojnie ten pawel360 to zielak glowny lizodup ;) ale juz tak dlugo nei bedzie mu tak wesolo ;p mysli ze bedzie na yt robil jakies popisy ale zeby sie nei zdziwil ze za niedlugo pare informacji o nim trafi do sieci

slyszysz lizodupie?

pare info o mnie trafi do sieci uuuuu już mam się bać ? apropo isamu powiedzial 5min temu na tsie ze bronie czy tam ulepszacze nie wiem bo nie sluchalem beda usuniete jutro a poroniec bedzie w katakumbach

GaimdKk.jpg

Opublikowano

pare info o mnie trafi do sieci uuuuu już mam się bać ? apropo isamu powiedzial 5min temu na tsie ze bronie czy tam ulepszacze nie wiem bo nie sluchalem beda usuniete jutro a poroniec bedzie w katakumbach

jestes szybki jak kubica .. pisze wyzej ale nie potrafisz chyba czytac .. albo masz czarna morde od go.na ;x

Bron dalej swojego Boga Islamusa :) hmm .. 13 latekiem jestem tak ? MIlo mi :) nie wiesz a piszesz glupoty pewnie sam nie jestes lepszy masz 9.0 w lapie i koxisz zapewne kazda dziunia jest twoja ^^ to ze masz moda na forum Sravi to nie musisz tutaj spamowac bo i tak na dobre ci to nie wyjdzie PSIE. :* Skonczysz tak jak cala reszta " DZIECI POMPY " mam tu na mysli Miszcza Benka Musk ( to juz wgl. Frajer) Nitro i TY Kurw.

DO Nymfy i Gornika nic nie mam sa Uczciwi .

Ps. Sram na to co napiszesz o mnie skoro CHU* o mnie wiesz ;) a MY Wiemy ze lizesz Kazdemu DUPE zeby dostac Kilka subow.

Hmmm jezeli ktos cos chce wyjasnic zapraszam na PW bo nie chce dostac Warna za pisanie do Go*ien

@@

"o tym bugu wiedzieliśmy od dawna nie jest jakoś szczególnie rażący w oczy"

aha spoko...

to, że koleś w 5-10 sekund ma zarobek ~40/50kk nie jest rażące spk..

No dokladnie ^^ Wazne ze 90+ ma zarobek bo zanim wbil 90+ musial wydac na IS dlatego " Nie razil w oczy "

Gdyby taki hmm 40-50? zbugowal Ripera / Berana mowie dla przykladu Perm na 100%. Dlaczego? bo to nie " ELITA "

@DOWN na ravi jest gorzej :)

image.png

Opublikowano

jutro zaczynam grę na ravii. szykuje wh sh etc i zero bana bo przecież nie wiem że tego nie wolno oraz chce sprawdzić czy działa.

A tak serio to zauwazcie że jak była sprawa z handlem benq-miszczu to isamu kilkakrotnie pisał w temacie że udowodni jak było a teraz? nic, zero odzewu. zapewne będzie wykrecanie sie tym że ma życie, rodzinę itp... na ravii syf jak na balmorce będzie się robił...

Opublikowano

jestes szybki jak kubica .. pisze wyzej ale nie potrafisz chyba czytac .. albo masz czarna morde od go.na ;x

Bron dalej swojego Boga Islamusa :) hmm .. 13 latekiem jestem tak ? MIlo mi :) nie wiesz a piszesz glupoty pewnie sam nie jestes lepszy masz 9.0 w lapie i koxisz zapewne kazda dziunia jest twoja ^^ to ze masz moda na forum Sravi to nie musisz tutaj spamowac bo i tak na dobre ci to nie wyjdzie PSIE. :* Skonczysz tak jak cala reszta " DZIECI POMPY " mam tu na mysli Miszcza Benka Musk ( to juz wgl. Frajer) Nitro i TY Kurw.

DO Nymfy i Gornika nic nie mam sa Uczciwi .

Ps. Sram na to co napiszesz o mnie skoro CHU* o mnie wiesz ;) a MY Wiemy ze lizesz Kazdemu DUPE zeby dostac Kilka subow.

Hmmm jezeli ktos cos chce wyjasnic zapraszam na PW bo nie chce dostac Warna za pisanie do Go*ien

@@

No dokladnie ^^ Wazne ze 90+ ma zarobek bo zanim wbil 90+ musial wydac na IS dlatego " Nie razil w oczy "

Gdyby taki hmm 40-50? zbugowal Ripera / Berana mowie dla przykladu Perm na 100%. Dlaczego? bo to nie " ELITA "

@DOWN na ravi jest gorzej :)

Kurwa nie bronie go koles ogarnij sie. Ten bug byl juz znany na 2 dzien po updacie i cala topka go prawie znala tylko ze zawsze jak te 2fasty i inne gowna sie o czyms dowiedza to robia syf na forach i co to nie oni wielcy detektywi

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dobra .... nie wytrzymam nerwowo ....

osoba która dała ten film sama go bugowała o tym bugu wiedzialem jak o bugu z początku serwa z wyżyną (bug został dawno dawno temu naprawiony)

Sollo mi to zgłosił 2 dni po dodaniu porońca ja to troche zlalem bo i tak czy siak by go ubijali gadałem z gildiami jedną i drugą i to było zrobione na tej zasadzie ze im się władowali na respy i oni koniecznie chcieli doprowadzić do zbanowania gildii która im się webała na żerowisko

i teraz tak równi równiejsi tak ?

jestem obietkywny wiec powiedzialem im tak

albo lecą bany na 2 gildiie albo się dogadujecie i jest git o obie tak biły (JA I WELES O TYM WIEDZIELIŚMY)

oczywiście ze gildie się dogadały jedna jak i druga powiedziala ze nie było tematu

teraz owy boss zostanie przeniesiony do katakumb i po krzyku przynajmniej DC będą do czegoś wykorzystywane

wy kur z igły widły robicie tolerowałem Gienka Danthe itd za to ze u mnie na forum serwa robili notoryczny syf...

chcialem z nimi nawet się dogadać ale teraz .... nie mam zamiaru płaszczyć się przed wami

...

sami porońca na oczy nie widzieliście nawet dobrze nie wiecie gdzie się respi ale wy jak zawsze jesteście w centrum zainteresowania ...

Opublikowano

Dobra .... nie wytrzymam nerwowo ....

osoba która dała ten film sama go bugowała o tym bugu wiedzialem jak o bugu z początku serwa z wyżyną (bug został dawno dawno temu naprawiony)

Sollo mi to zgłosił 2 dni po dodaniu porońca ja to troche zlalem bo i tak czy siak by go ubijali gadałem z gildiami jedną i drugą i to było zrobione na tej zasadzie ze im się władowali na respy i oni koniecznie chcieli doprowadzić do zbanowania gildii która im się webała na żerowisko

i teraz tak równi równiejsi tak ?

jestem obietkywny wiec powiedzialem im tak

albo lecą bany na 2 gildiie albo się dogadujecie i jest git o obie tak biły (JA I WELES O TYM WIEDZIELIŚMY)

oczywiście ze gildie się dogadały jedna jak i druga powiedziala ze nie było tematu

teraz owy boss zostanie przeniesiony do katakumb i po krzyku przynajmniej DC będą do czegoś wykorzystywane

wy kur z igły widły robicie tolerowałem Gienka Danthe itd za to ze u mnie na forum serwa robili notoryczny syf...

chcialem z nimi nawet się dogadać ale teraz .... nie mam zamiaru płaszczyć się przed wami

...

sami porońca na oczy nie widzieliście nawet dobrze nie wiecie gdzie się respi ale wy jak zawsze jesteście w centrum zainteresowania ...

jeeee w końcu nie będzie idiotów na forum <3

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...