Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] unbany na ravii, czyli sa rowni i rowniejsi

Danthe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz najważniejsze pytanie: gdzie jest napisane, że jest to bug w grze? To tak, jak byście w realnym życiu stanęli przy ścianie i zaczęli rzucać kamieniem, nie wejdzie w ścianę, tak? Tak samo jest z grą. Nie sądzę, żeby to był błąd. Czekam na informację, gdzie jest napisane że to bug, i tak nie wolno.

Nick: Sollo

Data: 2013-06-22 10:21:34

Okres blokady: 0h

Przez: B3nq

Rodzaj: Korzyst. z Błędów Gry

Poziom: +100%

Tutaj jest napisane

Opublikowano

Nick: Sollo

Data: 2013-06-22 10:21:34

Okres blokady: 0h

Przez: B3nq

Rodzaj: Korzyst. z Błędów Gry

Poziom: +100%

Tutaj jest napisane

a...na hita to co innego, to jest CZIT a nie BUG akurat.. 1 hit killer czy jak to sie zwie..

MI chodzi o to że to pod ścianą to nie BUG

4anr.png

Opublikowano

zobacz ten filmik, zobacz to co napisalem, pomysl. Jeżeli jakis gm daje bana za KORZYSTANIE Z BŁEDÓW GRY, to oni są od tego żeby uznawać coś za bug, skoro mob ma iles tam hp , a dzieki temu że go wbił w scianę to odrazu pada to jaka tu jest logika? Mylisz to co zrobil ten typ, z blokowaniem np BO na spocie w chunjo o scianke...

Opublikowano

Jeśli właściciel serwera uznał (odbanował) że nie jest to bug to nic teraz nie stoi wam na przeszkodzie by także bugować te bossy.

Bugujcie ile chcecie a jeżeli dostaniecie bana to macie najlepszy dowód że jest to jednak dozwolone.

Renifery itp chyba każdy buguje a za to bana nie ma. Dziwne, mija się z regulaminem.

Opublikowano

Okej. A teraz postawcie się na miejscu kolesia. Poświecił kilka tygodni, miesięcy, zbugował bossa z własnej głupoty, lub nie wiedział Może chciał sprawdzić czy działa? Dostał bana, stracił ten czas który poświęcił. Co Wy byście zrobili w takiej sytuacji? I nie pierdolcie mi, że to tylko gra, bo czas włożony w tą grę się liczy i szkoda go stracić.

A teraz niech ktoś zamknie ten temat bo robicie niepotrzebny szum wokół serwera. Gra się fajnie i o to chodzi. A że ktoś tam coś dostane, co nie pasuje rozgrywki to co z tego? Jak byście mieli popularny serwer, sami byście faworyzowali kumpli. Taka jest ludzka natura i tego nie zmienisz.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Okej. A teraz postawcie się na miejscu kolesia. Poświecił kilka tygodni, miesięcy, zbugował bossa z własnej głupoty, lub nie wiedział Może chciał sprawdzić czy działa? Dostał bana, stracił ten czas który poświęcił. Co Wy byście zrobili w takiej sytuacji? I nie pierdolcie mi, że to tylko gra, bo czas włożony w tą grę się liczy i szkoda go stracić.

A co mnie to obchodzi? Jak cos zrobisz z glupoty to ponosisz konsekwencje, identyczny przyklad jakbyś tłumaczył że jechałes autem po kielichu albo nie wiedzialeś ze tak nie wolno... Zrobił to zrobił, i watpie że nie wiedział ze to nie jest dozwolone skoro mob mający tyle hp zabijany byl w 2 sekundy.

Opublikowano

A co mnie to obchodzi? Jak cos zrobisz z glupoty to ponosisz konsekwencje, identyczny przyklad jakbyś tłumaczył że jechałes autem po kielichu albo nie wiedzialeś ze tak nie wolno... Zrobił to zrobił, i watpie że nie wiedział ze to nie jest dozwolone skoro mob mający tyle hp zabijany byl w 2 sekundy.

Nie porównuj prawdziwego życia do gry. Bo on nie zabił człowieka, tylko jebanego stworka w grze. Dostał karę i już pewnie więcej tego nie zrobi.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie porównuj prawdziwego życia do gry. Bo on nie zabił człowieka, tylko jebanego stworka w grze. Dostał karę i już pewnie więcej tego nie zrobi.

Chodzi o to ze nie dostal kare

Gdyby taki noname jak ty zrobil cos takiego nawet by ci sie wytlumaczyc nie dali

Bo to ze pozwalano wchodzic na zbanowane konta zeby sb wziasc eq to juz stara sprawa( nymfa zielak i zumos)

Opublikowano

A teraz niech ktoś zamknie ten temat bo robicie niepotrzebny szum wokół serwera. Gra się fajnie i o to chodzi. A że ktoś tam coś dostane, co nie pasuje rozgrywki to co z tego? Jak byście mieli popularny serwer, sami byście faworyzowali kumpli. Taka jest ludzka natura i tego nie zmienisz.

"nieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności za jego nieprzestrzeganie"

4anr.png

Opublikowano

Regulamin jest dla wszystkich taki sam. Nie ważne czy to 90 czy 30lvl. Obowiązkiem każdego gracza jest przestrzegać regulaminu.

Jeżeli jest tak jak mówisz że poświecił dużo czasu i ze względu na własną głupotę lub sprawdzenie to powinien każdy się odwołać od bana za wszystko.

1lvl z botem niech mówi że poświęcił dużo czasu na bocenie, że nie wiedział że to złe, że to było tylko raz, że chciał to sprawdzić.

Opublikowano

ale co to ma do rzeczy, że grał 6 miesiecy czy tam wiecej i ma miec taryfe ulgową? załosne wczesniej za bugowanie is tez nie male lvl dostaly bana a teraz nagle niby za wykorzystywanie bugów nie ma bana smiechu warte na każdym priv za wykorzystywanie błedów gry jest perm. I SAM ISAMU POWIEDZIAŁ, ŻE BANA MOŻE ZDEJMOWAĆ TYLKO GM KTÓRY NAKŁADAŁ BANA TO NIC, ZE JEST WŁAŚCICIELEM ALE UZGODNILI, ZE NIE PODWAŻAJĄ SWOICH DECYZJI. a tu jest czarno na białym nagrane, że wykorzystywał błędy gry i nie powinien nawet sam beneq zdejmować bana. jak to teraz świadczy o tym co mówi isamu? wychodzi na to, ze jego słowa są g warte bo okłamuje nas graczy a bez nas nie było by tego serwera. Jak już jedzie tak na grubego to niech sam w takich sprawach świeci przykładem a nie w żywe oczy kłamie.

pozdro i mam nadzieje, ze jednak zostanie ukarany winowajca na filmiku. i weź tu graj uczciwie....

Opublikowano

Od samego poczatku byly przekrety na Ravii :P i to nie male

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

bo nas w KUJA robi i bedzie robil ..

dam przyklad ma film gdzie buffka ma skille na P .. jak nawet na glownej postaci nie ma nic na P chyba ze wbil duchowe to skad orazu buffka 2x P? ;X

Fubu i Islamus powinni podac sobie dlon.

gadal ze pozyczyl... mysl, albo sluchaj uchem a nie brzuchem.

Opublikowano

To tak jakby nagrywac lets pleje z tego serwa. Wbic 99lvl bocic dniami dostac perma i potem ub. Nie gram tam ale na taki serwer z tyloma graczami nie powinno sie o tym slyszec

Opublikowano

g prawda jak temat o tym sie rozejdzie to nie beda tak chetnie wbijac uzurpator sam napisał, ze chciał nagrać filmik czemu warto grać na ravi w wakacje a tu takie cos...

Opublikowano

Pecto na forum ravii:

Pecto napisał(a):  
też jestem ciekaw czy bana dostanę
raczej nie powinienem bo to bug, nie moja wina
tak samo masz z reniferem... 
i sam tego nie robiłem ;p

I weż tu kurwa coś graj, jak taki sie jeszcze szczyci że robi to swiadomie... a dostaje ub, sam gram na ravii, ale widać nie jest tak kolorowo jak niby jest. Piona

Opublikowano

hahaha co kurwa 99 maja być nie banowane ? coś nie sadze a jak ja byym zbugował na 86 porońca to perm bez 2 szansy, szrammmm na dzifffgi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...