Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zakaz dodawania do sygnatur obrazka o warnie.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To można dodać do posta grafikę, jak i skopiować pasek, po czym go dodać.

Jestem na TAK.

Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść.

;)

Ale to nie jest tylko w formie obrazka dodawane, polecam przeczytać mój post(zacytowany).

Możecie nawet zaznaczyć ten tekst myszką.

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to nie jest tylko w formie obrazka dodawane, polecam przeczytać mój post(zacytowany).

Możecie nawet zaznaczyć ten tekst myszką.

Jesteś moderatorem i nie umiesz sprawdzić czy post został rzeczywiście zwarnowany?

W przypadku zwarnowanego postu w dziale co moderujesz użytkownik koło paska ma czerwony trójkąt.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jesteś moderatorem i nie umiesz sprawdzić czy post został rzeczywiście zwarnowany?

W przypadku zwarnowanego postu w dziale co moderujesz użytkownik koło paska ma czerwony trójkąt.

Tak, ale nie chodzi o mnie, tylko o użytkowników lub kidmoderatorów.

Przy raportowaniu mogą ominąć post, a użytkownik nie dostanie kary.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tu chodzi głównie o sygnatury, ale w post wlepianie tym bardziej powinno być karane. To, że wasz wzrok jest kurwa dobry i tylko dla tego jesteście na nie, to do jasnej cholery nie dyskryminujcie tych z nieco gorszym wzrokiem. Po 2. Niektórym modom chyba nie chce się tego usuwać, bo z taką sygnaturą ludzi jest wielu. Więc po co jesteście moderatorami???!!!

To tyle, hejtujcie ten post jak chcecie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tu chodzi głównie o sygnatury, ale w post wlepianie tym bardziej powinno być karane. To, że wasz wzrok jest kurwa dobry i tylko dla tego jesteście na nie, to do jasnej cholery nie dyskryminujcie tych z nieco gorszym wzrokiem. Po 2. Niektórym modom chyba nie chce się tego usuwać, bo z taką sygnaturą ludzi jest wielu. Więc po co jesteście moderatorami???!!!

To tyle, hejtujcie ten post jak chcecie.

Wielu? 10,20,50 na 800k?

76561198001815076.png
Opublikowano

Śmieszą mnie Ci moderatorzy, żeby nie rozróżnić który post został zwarnowany a który nie? to ja się pytam po co wy jeszcze siedzicie na tym stanowisku?

Jestem na nie, i tak każdy rozpozna czy zwarnowany został post czy nie bo tylko ślepy idiota by nie rozróżnił.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jestem na nie, jak można takich rzeczy zabraniać.

Po za tym oprócz tej ramki moderatorzy widzą po lewej wykrzyknik jak user otrzymał warn'a.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak moderator jest upośledzony i nie umie jednym kliknięciem sprawdzić czy post został już zwarnowany, to gratuluje że udało mu się jakoś nim zostać.

Na nie, Xanter dobrze wytłumaczył.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po za tym oprócz tej ramki moderatorzy widzą po lewej wykrzyknik jak user otrzymał warn'a.

Po prostu pewnych rzeczy nie wypada robić. I tutaj bardziej się rozchodzi się o użytkowników, a nie modów.

Opublikowano

Zostawcie jak jest.

Raczej moderatorzy nie są idiotami, raczej nie muszę pisać..

Każdy normalny zauważy, że to jest obrazek, a nie nadane ostrzeżenie, zresztą po lewej stronie pod avkiem jest ostrzeżenie, więc marny joke ze strony osoby, która takowy obrazek w sygnie/poście dodaje.

Admin Cienia
Opublikowano

To jest bardziej trollowanie. Nie wiem czy wiecie ale sygnatura ma określone wymiary, ta ją przekracza więc co to problem zraportować, niczego nowego tutaj nie trzeba wprowadza bo mieści się to w udział starych zasad.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Widzisz jakąś różnice ? Nie ma tylko górnej i dolnej ramki. Więc łatwo to pomylić. TAK

Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść.

Widzicie różnicę?

Kidmoderator jak i user mogą nie rozróżnić oraz nie wysłać raportu.

A ja nie piszę o moderatorach, więc dlaczego podajecie wciąż ten sam, błędny argument?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ale sugestia dotyczy sygnatur, a jeżeli ktoś ma słaby wzrok, to niech patrzy na przycisk lubię to.

Opublikowano

Ta ramka nie jest dla moderatorow tylko dla userow którzy nie widzą tego wykrzyknika.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ta ramka nie jest dla moderatorow tylko dla userow którzy nie widzą tego wykrzyknika.

No właśnie, o tym cały czas piszę. Nie rozumiem dlaczego Wasza argumentacja to 'moderator ma kółko, może sprawdzić tak i siak', skoro ta belka to informacja dla użytkowników. Ponadto, zwykły user nie będzie się bawił w sprawdzanie autentyczności grafiki, ale po prostu uzna, że dany post został zwarnowany.

Opublikowano

Nie łamie to żadnego punktu regulaminu oprócz trollowania moderatorów. Jak komuś zależy to i tak zraportuje post, sam po zwarnowaniu kogoś dostawałem czasami 2-3 raporty pomimo tej belki.

Opublikowano

Heh, pamiętam, że sama ustawiłam sobie tą sygnaturę jako pierwsza, teraz nagle wiele osób ją "zajmumało" :P

Identyczne rozszerzenie i pixele.

Ja na nie, nie przeszkadza to w żaden sposób, tylko trzeba być kumatym i rozgarniętym.

Admin Cienia
Opublikowano

Mnie osobiście to nie przeszkadza. Tylko pozostaje zasadnicze pytanie, po co ustawiać to w sygnaturze i co próbujecie tym pokazać?

Odnoszę wrażenie, że niektórzy zrobili z tego rodzaj marnego "trollingu".

1294477714-U1.png

Opublikowano

Takie te sugestie podajecie że aż płakać mi się chce jak ktoś nie widzi to niech okulary kupi.

Obojętnie

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Obowiązkiem Moderatora jest sprawdzenie czy dana osoba dostała warna, a jeżeli jej się nie chce to niech zrezygnuje.

Sugestia na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...