Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zakaz dodawania do sygnatur obrazka o warnie.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prostą propozycję. Mianowicie jest to zakaz dodawania do sygnatur obrazku o warnie. Z takim czymś (Spoiler niżej) często się spotykamy w tematach. Zwłaszcza u użytkowników, którzy spamują.

14067943756609916940.jpg

Dla czego taki zakaz miał by zostać wprowadzony?

-Otóż dla nowych użytkowników, którzy chcą pomagać teamowi, jest to podpucha by nie zgłaszali. Coś typu "A może mi się upiecze, bo ludzie są głupi i dadzą się nabrać".

-Jak ktoś słabiej widzi, nie koniecznie zauważy kreskę sygnatury

-Trochę wkurzające

To tyle, każdy może się wypowiadać co o tym sądzi. Pozdrawiam KichaMCPL

@Edit.

Mam pytanie, czemu jak ktoś głosuje na "Nie" to nie umie podać argumentów czemu, tylko "Nie" i koniec post. Przepraszam, Kaś napisał czemu, ale reszta nic, to wygląda jak by losowali sobie sugestię i losowali odpowiedź :)

MPC Hejter Team Leader

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, zaniedługo ludzie jak będą spamić to w poście grafike o warnie sie dadzą i będą myśleli że jakiś mod się nabierze

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak ale lepiej było by gdyby ten cały " parasol bezpieczeństwa " znikał po pierwszym ostrzeżeniu ale to już mniejsza o to :D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Tak, zaniedługo ludzie jak będą spamić to w poście grafike o warnie sie dadzą i będą myśleli że jakiś mod się nabierze

Jak ktoś dostanie warna ma już wtedy czerwony wykrzyknik na pasku ostrzeżeń.

Tak ale lepiej było by gdyby ten cały " parasol bezpieczeństwa " znikał po pierwszym ostrzeżeniu ale to już mniejsza o to :D

Bez sensu, po to on jest, żeby modzi patrzyli jak mu dawać ostrzeżenia(3x po 0 %) potem normalnie

@topic tak.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie, jeśli moderator/user jest upośledzony i nie widzi <hr> między postem a sygną to nie nasza wina. Nie łamie to regulaminu, o ile obrazek nie przekracza 800px.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie, jeśli moderator/user jest upośledzony i nie widzi <hr> między postem a sygną to nie nasza wina. Nie łamie to regulaminu, o ile obrazek nie przekracza 800px.

To można dodać do posta grafikę, jak i skopiować pasek, po czym go dodać.

Jestem na TAK.

Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść.

;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na tak.

No i jak widać, to tylko po najechaniu widać różnicę.

55z5b0.jpg

Ziomek, ty masz rodziałke 5kx3k a ja mam 800x600 to u mnie napisu nie widać, a Ty mówisz że tylko po najechaniu. Myśl ja pi%$&ole

NIE, K%$&A OGRANICZMY MOŻE JESZCZE PISANIE NA PW?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To podam bardzo racjonalny argument: moderator rzeczywiście ma do dyspozycji jeszcze kółko pod avatarem (pominę już to, że mimo wszystko utrudnia się mu pracę). Jednakże zwykły użytkownik, widzący taką belkę, nie ma możliwości sprawdzić czy jest ona fejkiem, czy nie. Może zostać pominięte jakieś istotne zgłoszenie, bo ów user pomyśli, że ostrzeżenie zostało już nadane.

Dlatego jak najbardziej zabronić wrzucania tego obrazka do postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...