Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuzwa 2 bany wyrwalem :D

Ale to chyba za WH a nie za bocenie, gdyz bocilem 3ci dzien z rzedu a pierwszy na WH i dopiero polecialy bany :D

Polecam tutorial:)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać ładnie się tu bawicie na modach.

Działa, kolega pisał.

I musi być metek z 2008 roku najlepiej. Na nowym po patchach nie zadziała.

Mi śmiga na najnowszym.

Kuzwa 2 bany wyrwalem :D

Ale to chyba za WH a nie za bocenie, gdyz bocilem 3ci dzien z rzedu a pierwszy na WH i dopiero polecialy bany :D

Polecam tutorial:)

To samo miałem na początku bocenia bez wh, odpaliłem boty na wh i ban w kilka h poleciał :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

PROPONUJE ZAPRZESTAC UDOSTEPNIANIA SEVERINFO DO RAVI ZE WZGLEDU NA OGROMNE ILOSCI DZIECI KTORE STAWIAJA BOTY I KSUJA.

Poradnik jest ok ale to co sie przez niego dzieje stawia przed nami pytanie czy chcemy dalej grac czy chcemy zniszczyc gospodarke serwera.

W tej chwili ludzie nie kupuja hematow po marne 800k a przedwczoraj po 1kk bez probelemu schodzily.

Duzo osob ma wakacje i stawia boty. Kto umie zrobic serverinfo niech sobie robi a zgraja neokidow i gimbusow niech gra normalnie skoro nie potrafia zalatwic tak banalnej sprawy.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

PROPONUJE ZAPRZESTAC UDOSTEPNIANIA SEVERINFO DO RAVI ZE WZGLEDU NA OGROMNE ILOSCI DZIECI KTORE STAWIAJA BOTY I KSUJA.

Poradnik jest ok ale to co sie przez niego dzieje stawia przed nami pytanie czy chcemy dalej grac czy chcemy zniszczyc gospodarke serwera.

W tej chwili ludzie nie kupuja hematow po marne 800k a przedwczoraj po 1kk bez probelemu schodzily.

Duzo osob ma wakacje i stawia boty. Kto umie zrobic serverinfo niech sobie robi a zgraja neokidow i gimbusow niech gra normalnie skoro nie potrafia zalatwic tak banalnej sprawy.

Tak tylko że jeśli nie ja to ktoś inny wstawi, jeden kit kto to wrzuci.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czemu jak chce ten Zipyshare.com serverinfo.py pobrać to pobierze i wciskam to i C:DOCUME~1\MAX\USTAWI~1\Temp\serverinfo.py Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone prosze o pomoc

Opublikowano

Yyy? archiwum? przecież to nie archiwum. Jak chcesz odpalić to przez notatnik, ale nie wiem po co chcesz to robić. Jak chcesz edytować to lepiej użyć serwerinfo.exe który jest już w modzie.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Witam

Podajcie linka do przerobionego serverinfo

Mam zainstalowanego metina z oficjalnej strony PL i zaktualizowanego pobranego kamer moda najnowszego dostępnego na mietin2mod.tk zmieniłem serverinfo ale nie działa pisze "zostaniesz połączony z serwerem"

Opublikowano

Da się zrobić zeby było widać eq :DD Bo nie mogę go założyć same potki widze;(((

Opublikowano

Hm można byłoby jakoś zrobić żeby podnosił tylko hematy a nie te różne śmieci? I przy tym, żeby było widać swoje eq?

Pozdrawiam

Opublikowano

Da się zrobić zeby było widać eq :DD Bo nie mogę go założyć same potki widze;(((

Zrób od początku bo widzę że korzystałeś z innego tuta...

Hm można byłoby jakoś zrobić żeby podnosił tylko hematy a nie te różne śmieci? I przy tym, żeby było widać swoje eq?

Pozdrawiam

http://www.mpcforum.pl/topic/785103-tut-autopickup-na-wybrane-itemy-zrob-to-sam-poradnik-dla-srednio-zaawansowanych/

aczkolwiek polecam samemu lepszą wersje zrobić :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mógłby ktoś podać mi wpisy jakie trzeba dodać aby drop zbierał małże + żeby widać było rekawice zlodzieja bo kurde nie mogę tego zrobić ;/

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Cześć, ja mam taki problem, że w Wyraj widzę normalnie mapę(wyraj), ale za to mam inne miasto(chodzi mi o to gdzie sie poruszam, gzie stoją NPC itp.) takie jak na PL.

Macie może jakieś rady na to ? Z góry dziekuje :)

Opublikowano

Mam problem, nie widze mapy wyraj chociaż wrzuciłem ją do pack

Dobra nie ważne, głupi ja

:D

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam taki mały problem, gdyż ciągle wywala mnie z gry. Ustawiłem szybkość ataku, dystans itp. najniżej jak się da, a dalej mnie wywala po jakimś X czasie, czasami nawet po 2 minutach.

Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...