Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no np. kwiaty brzoskwini, pokrzywy, pełne mikstury życia/ many

Aaa, to akurat proste jest.

Bierzesz z clienta ravi pliki Icon i wrzucasz do folderu z modem.(w ravi folder game a w modzie folder pack)

Z tym że musisz pozmieniać rozszerzenia

nwl na eix

nwf na epk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a ja mam jeszcze jeden problem mianowicie nie widzę zbrojek na 90 lvl tylko takie białe piksele mi się pojawiają wkoło gracza który nosi ta zbroję da się to jakoś naprawić? :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja mam jeszcze jeden problem mianowicie nie widzę zbrojek na 90 lvl tylko takie białe piksele mi się pojawiają wkoło gracza który nosi ta zbroję da się to jakoś naprawić? :]

Bodajże jak mnie pamięć nie myli to musisz zrobić to samo co z icon tylko z plikami pc i pc2, aczkolwiek ręki sobie nie dam uciąć że tam się znajdują te tekstury.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Działa ci fishbot na ravii? Nie wiem czy kombinować z modem, bo nie widzę wędki itd. tak jak ci mówiłem, bo chce przerobić sobiee moda żebym mógł łowić rybki itd. Jak byś był tak miły i sprawdził :)

Opublikowano

Działa ci fishbot na ravii? Nie wiem czy kombinować z modem, bo nie widzę wędki itd. tak jak ci mówiłem, bo chce przerobić sobiee moda żebym mógł łowić rybki itd. Jak byś był tak miły i sprawdził :)

Po co chcesz ustawiać fb skoro małże warte tyle co... bycie modem na mpc...

Są 2 różne itemy muszle i małże.

Perły dropią z muszli a muszle z mobów.

A małże z rybek są warte tyle co handlara za nie da, ponieważ z nich nie lecą perły.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bodajże jak mnie pamięć nie myli to musisz zrobić to samo co z icon tylko z plikami pc i pc2, aczkolwiek ręki sobie nie dam uciąć że tam się znajdują te tekstury.

no niestety nie działa mi to dalej :/ i jeszcze mam pytanie, bo nie widze wierzchowców tych reniferow itp. da sie coś z tym zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no niestety nie działa mi to dalej :/ i jeszcze mam pytanie, bo nie widze wierzchowców tych reniferow itp. da sie coś z tym zrobić?

Nie musisz tego dwa razy pisać.

Nie wiedziałem to nie odpisywałem.

Najwidoczniej tekstury znajdują się w innym pliku ja nie wiem w którym.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No racja marihuana, a opłaca się farmbot'a na rudy stawiać i potem sprzedawać czy lepiej hematy dropic?

Mam już 37lvl i chciałbym iśc na orki ale na tym kamermodzie nie widzę broni, a mam fajnego fms'a i muszę bić z tego miecza na 1lvl co się dostaje... Dzikusy padają w m2 ale orki to szybciej się regenerują niż ja je bije. Potrzebuę z tym pomocy...

Opublikowano

No racja marihuana, a opłaca się farmbot'a na rudy stawiać i potem sprzedawać czy lepiej hematy dropic?

Mam już 37lvl i chciałbym iśc na orki ale na tym kamermodzie nie widzę broni, a mam fajnego fms'a i muszę bić z tego miecza na 1lvl co się dostaje... Dzikusy padają w m2 ale orki to szybciej się regenerują niż ja je bije. Potrzebuę z tym pomocy...

Na rudach coś tam zarobisz... niby szansa na bana jest jak po logach będą lecieć a zarobek mniejszy niż na hematach.

Musiałeś z item_ravia zrobić z folderu mod, zainstaluj moda gdziekolwiek weź te 2 pliczki i wgraj sobie do metka.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

mozecie mi poradzic odnosnie moda jak wgrac do niego metki gorliwosci to te z groty , kiedys bylo normalnie jednak teraz musieli cos zmienic i ich nei widac [probowalem zamienic pliki z folderu PACK jednak nie pomoglo ]

Opublikowano

mozecie mi poradzic odnosnie moda jak wgrac do niego metki gorliwosci to te z groty , kiedys bylo normalnie jednak teraz musieli cos zmienic i ich nei widac [probowalem zamienic pliki z folderu PACK jednak nie pomoglo ]

Musisz wziąć atlasinfo i npcinfo z jakiegoś innego clienta bo z Ravi nie wyciągniesz chyba że rozpakujesz clienta i wyciągniesz.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dobra teraz mi wszystko działa i jest bosko :P Pierwszą muszle dropnąłem sobie choć pewnie już z 5 ominąłem, bo nie widziałem ale nic z tej pierwszej nie dropło -,-

Ogólnie to wielkie dzięki za te wasze starania :) Każdy lajki dostawał kto pomagał i będę jeszcze lajkował :)

Opublikowano

Jak ja nie widze wielu przedmiotow to co mam robic ?

#Edit Jak zrobic zeby jeszcze z konia nie odpychac ?

Weź pliki icon z clienta i wrzuc do pack w modzie

A nieodpychanie przeciez jest przy wyborze serwerów dajesz na off i nie odpycha mobów

refresh ;3

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...