Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Two Castles - Typu kwadratowa masakra ! Zapraszamy do składania podań

FreeVsMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer kiedy bedzie juz stal? :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick Orneusz

wiek 16

Mikro tak

Reamspeak jest

Opisz siebie. Mam na imię Łukasz kończe właśnie 3 Kl gim. Jestem ogarniety uprzejmy troche rozgadamy. Lubie gry o tematyce strategicznej i wojennej. Lubie ogladać ładne dziewczyny no to tyle.

Staż 2 lata

Drużyna Blue

Opublikowano

Nick w minecraft:MrgSetaa

Mikro: Tak

TeamSpeak3:Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach:Mam na imię Jakub.Mam 16 lat i uczęszczam do 3 gimnazjum.

Jestem wysokim ,dobrze zbudowanym mężczyzną , o krótkich blond włosach..

Codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech ,

ale zdarzają się też dni kiedy humor znika z mojej twarzy.

Staż w minecraft:Rok

Drużyna?[Red lub Blue]:Red , a gdy zabraknię miejsca to do blue .

2.png

Opublikowano

Nick w minecraft:facebeef

Mikro: tak

TeamSpeak3:tak

Opisz siebie w 4 zdaniach:Jestem ogarnięty, i nie będę wprowadzał w bójki .Kocham sport, najbardziej piłkę nożną.Myślę, że będę dobrze prowadził, grał z moimi kolegami, w drużynie. Mam ogarniętą ortografiię ;P

Staż w minecraft:ok. 2lat

Drużyna?[Red lub Blue]:red

Opublikowano

Nick w minecraft: MrMarsi1 , Bezniku

TeamSpeak3: Nie, ale do ściągnięcia

Opisz
siebie w 4 zdaniach: Interesuje się sportem i grafiką, Mieszkam w
Tarnowskich Górach. Dbam o poprawną polszczyznę i staram się być
kulturalną osobą lecz to nie zawsze wychodzi. Mogę dużo kopać jak i
budować.

Staż w minecraft: Od początku Multiplayer'a

Drużyna?[Red lub Blue: Obojętne mogę być tam gdzie jest mniej osób;) Chciałby być ze mną ( MrMarsi1)

Przekopiowałem ze swojego podania, ale to tylko dlatego, że to on mnie namówił właśnie na sport oraz ja go namówiłem na grafikę więc upodobania mamy takie same;)

.sygnatura_player1.png

Pasjonat
Opublikowano

----------------------------------------------------------------

Nick w minecraft:Ed3k28

Mikro: tak/nie gdyz mam 2 mikrofony ale zaden nie dziala a siostra to chamska ruda pala i mi nie pozyczy . Musze cos dla niej zrobic a ona mi da :D

TeamSpeak3:tak

Opisz siebie w 4 zdaniach:Jestem pracowity ,Gralem na HardCore skkf mialem gildie , Lubie spedzac czas z ogarnietymi ludzmi [Jak co jestem gimbusem ale zadko trolluje :D]

Staż w minecraft:4 lata

Drużyna?[Red lub Blue]:BLUUUUEE

PS.Mam premium ;P

-----------------------------------------------------------------

Pomogłem ? Zostaw + :) To Cię nic nie kosztuje :D

Opublikowano

Nick w minecraft: evolution

Mikro: jest

TeamSpeak3:jest

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem uczciwy, pomocny i zabawny:D Lubie grać w minecrafta, a zwłaszcza na serwerach wojny gildii:) Lubię spędzać czas ze znajomymi dobrze się bawiąc. Nie lubię chamstwa i nieznajomości ortografi.

Staż w minecraft: 3 lata

Drużyna?[Red lub Blue]: Blue

Opublikowano

Ts nie działa, iż coś się stało, nie wiem co bo mnie wtedy nie było.

Servera oczekujcie do końca tego tygodnia. Ponieważ jak widać mamy problemy z naszą siecią i wychodzi minecraft 1.6.

Opublikowano

Hey sorki, że kolejny post, ale jak powiedziałem, że zagram na takim serwerze tak moi znajomi zechcieli grać ze mną, a więc podanie robię już ostateczne;)

Nick w minecraft: MrMarsi1 , Bezniku , Ice_panther, Blue , giggsi , mrwojtas241 , Aqmis.

,

Mikro: Tak. Lecz bezniku ma problemy teraz z kartą dźwiękową więc teraz nie może z nikim rozmawiać, ale reszta ma ;)

TeamSpeak3: Bezniku i Ja (Marsi) mamy, ale tak jak wspomniałem up Bezniku nie ma mikra, ale reszta z pewnością ściągnie jak jest ts wymagany;)

Opisz
siebie w 4 zdaniach: Każdy z nas ma po + 14 lat. Interesujemy się wszyscy Sportem, ale Grafiką tylko ja i Bezniku. Reszta interesuje się Plastyka/informatyką. Wszyscy się staramy być uczciwi i kulturalnie, ale jak wiadomo nie zawsze to działa, ponieważ wszędzie znajdzie się jakieś dziecko, które będzie uprzykrzać życie innym.

Staż w minecraft: Ogólnie wszyscy zaczęliśmy grać od początku Multiplayer'a, ponieważ żaden z nas nie lubi grać solo w takie gry;)

Drużyna?[Red lub Blue] : Bezniku, MrMarsi1 i Aqmis do Red, a reszta do Blue, ponieważ chcemy trochę porywalizować

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Nick w minecraft: gabix_01

TeamSpeak3: Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem pracowity. Lubię i długo gram w minecrafta. Znam cb Cris. Grałem już na tym serwie tylko że 10 slotów

Staż w minecraft: 1.2.5

Drużyna?[Red lub Blue]: RED

Opublikowano

Nick w minecraft: Blachaa

TeamSpeak3: tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: EEEE.LUbie grac w piłke .Lubie placki z dzemorem.Wystarczy

Staż w minecraft: 1.1.8

Drużyna?[Red lub Blue]:Red

Nick w minecraft:TediBear

TeamSpeak3: tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Nie jestem cziterem . Lubie grac w piłke . Gram codzinnie na kompie 3h. Lubie placki

Staż w minecraft:1.1.8

Drużyna?[Red lub Blue]:Red

Opublikowano

Mikro: Ok

TeamSpeak3: Posiadam

Opisz siebie w 4 zdaniach: Mam na imię Mateusz. Mam 13 lat. Ogarniam ortograficznie, jak i w grze.

Staż w minecraft: Minecraft 1.0

Drużyna?[Red lub Blue]: Blue

Opublikowano

Nick w minecraft:

Katahin (NonPremium)

16

Mikro:

Mam

TeamSpeak3

:Posiadam

Opisz siebie w 4 zdaniach:

Nie wiem po co w 4 zadaniach jeśli mogę w jednym ? A więc nazywam się Wojtek i troche mi sie bedzie nudzic wieczorami i szukam dobrego sewa , jestem miły pomocny i uprzejmy umiem pracować w grupię ;)

Staż w minecraft:

2 lata jakoś

Drużyna?[Red lub Blue]:

Obojętnie ;)

1373890344-U855461.png

By Katahin (Acolytes.pl)

Opublikowano

Nick w minecraft: Vis

Mikro: Taak

TeamSpeak3: Taaak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem Kuba Chodzę do Gimbazjum. Lubie Sport. Grywam w Piłkę nożną .

Staż w minecraft: 2-3 lata

Drużyna?[Red lub Blue]: Red . :D

Opublikowano

Mozna wiedzieć kiedy bedzie start serwera i ts czemu nie dziala? :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Nick w minecraft: _Pitbull_

Mikro: Oczywiście, że jest

TeamSpeak3: Pewnie !

Opisz siebie w 4 zdaniach: Zacznę może od przedstawienia się. Na imię mam Dawid. Mieszkam w jednym z większych miast województwa wielkopolskiego. Jestem osobą asertywną, miłą i bardzo łatwo zawiązuje znajomości. Nie lubię chamstwa i osób dwulicowych jak i oszustów. W sumie to tyle jeżeli chodzi o mnie. Komunikację głosową stawiam na pierwszym miejscu, bo nie ma nic gorszego jak słabo zorganizowana grupa.

Staż w minecraft: Ponad 2.5 roku (Grudzień 2010)

Drużyna?[Red lub Blue]: Szczerze? Jest mi to najzwyczajniej obojętne. Gdzie mnie zechcą tam też pójdę. Bez marudzenia:)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nick w minecraft: Kosel

TeamSpeak3: Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem Hubert. Właśnie skończyłem gimnazjum i wybieram się do technikum weterynaryjnego. Gram głównie nocami i wieczorami, bo w dzień trzeba troche zarobić. Jestem miły, przyjacielski i pomocny. ;D

Staż w minecraft: 2 lata

Drużyna?[Red lub Blue]: Obojętnie, gdzie jest miejsce tam mnie dodajcie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...