Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Two Castles - Typu kwadratowa masakra ! Zapraszamy do składania podań

FreeVsMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w minecraft: McFace

Mikro: Tak

TeamSpeak3: Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Elo jestem Piotr i lubie gre w minecraft tymbardziej na pvp. Grałem na wielu serwerach KM ale większość z nich upadało lub nikt nie grał. Mam nadzieję ze dostane się na serwa i będę mógł trochę na nim pograć. A opisując mnie to jestem ogarnięty i pomysłowy często tworze nowe światy tylko po to by pobudować....

Staż w minecraft: od bety 1.8.1

Drużyna?[Red lub Blue]: Blue

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TeamSpeak3: Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem miły dla innych,lubie zabawe,pomagam innym,liczy się dla mnie zabawa.

Staż w minecraft:2lata

Drużyna?[Red lub Blue]:Red

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nick w minecraft: spokim
Mikro:Mam
TeamSpeak3: Posiadam

Opisz siebie w 4 zdaniach: Hmm Lubie grać w piłke. Interesuje się minecraftem. Mam dziewczyne. I jestem dość ogarnięty :D
Staż w minecraft: od alphy
Drużyna?[Red lub Blue]: Blueee

Opublikowano

Iż, że temat stał się gorący i dużo osób by chciała zagrać pogadam z właścicielem naszej serwerowni która niedługo startuje i spróbuje załatwić serwer 40 - 60 slotów. Żeby każdy z was mógł pograć. Pozdrawiam i proszę o cierpliwość.

@EDIT więcej informacji na temat tego serwera lub naszej serwerowni znajdziesz na naszym TeamSpeak3: CristalSpeak.pl . Zapraszamy.

Opublikowano

Nick w minecraft: DamiX55

Mikro: ta

TeamSpeak3: ta

Opisz siebie w 4 zdaniach: Mam na imię Damian lubię anime i mam xboxa :0

Staż w minecraft: 2/3lata

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nick w minecraft: BlancoGaming

Mikro: tak

TeamSpeak3: tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem ogarnięty. Lubie sport. Lubie grać . Jestem dość sportowy

Staż w minecraft: od bety

Drużyna?[Red lub Blue]: red

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Nick w minecraft:OgnistyKucykPony

Mikro: mam

TeamSpeak3:mam

Opisz siebie w 4 zdaniach:Jestem Paweł interesuje się minecraft'em.Po wakacjach idę do gimnazjum .Gram w piłkę nożną. Lubie kwadratowa masakre co więcej dodac nie miałem pomysłu.

Staż w minecraft:2-3 lata

Drużyna?[Red lub Blue]:red :D

mca.png

Opublikowano

Nick: Obmis

Mikro:Mam

TS3: Tak mam

Opisz siebie:Jestem Kuba. interesuję się sportem i grami komputerowymi. No iiiii ten jestem fajny cnie?

Staż: od Bety

Drużyna: Red

Opublikowano

Nick w minecraft: HuriN

TeamSpeak3: tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Hm. Nazywam sie Mateusz , jestem bardzo ogrniety i kulturalny , lubie grac na takim typu serwerze :D

Staż w minecraft: Ponad 2lata :)

Drużyna?[Red lub Blue]: Red

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Nick w minecraft: MrPatryko

TeamSpeak3:tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem ogarniety. Znam się na informatyce. Zachowuje się kulturalnie. Lubie sport.

Staż w minecraft: 2 lata

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

Nick w minecraft:dashthenight

TeamSpeak3:tak

Opisz siebie w 4 zdaniach:Nazywam się Mateusz . Pochodzę z wielkopolski ( Obok Poznania ) . Mam lat 14. Lubię grać w różne gry ( minecraft , cs itp . ) . - W minecrafta zacząłem grać od początków wersji " Beta " . Moje " Hobby " to : Gry komputerowe [ nawet sam komputer ] , sport , zwierzaki , wymyślanie różnych pomysłów . Tak jak wyżej jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem ( sredniowieczne budowle , wspolczesne ) .

Staż w minecraft:od bety

Drużyna?[Red lub Blue]:Red of blue nie ma roznicy ale bardziej wole Red!

Opublikowano

Nick w minecraft: MrMarsi1

TeamSpeak3: Nie, ale do ściągnięcia

Opisz siebie w 4 zdaniach: Interesuje się sportem i grafiką, Mieszkam w Tarnowskich Górach. Dbam o poprawną polszczyznę i staram się być kulturalną osobą lecz to nie zawsze wychodzi. Mogę dużo kopać jak i budować.

Staż w minecraft: Od początku Multiplayer'a

Drużyna?[Red lub Blue: Obojętne mogę być tam gdzie jest mniej osób;)

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Nick: MMGP

Ts3? : Mam, lecz po ostatnim dość mocnym zhejtowaniu mego głosu będę mało mówił (Jestem w trakcie mutacji)

Nagrywanie: Nie.

Czy chcesz zostać liderem drużyny? - Jeżeli tak napisz kilka zdań o sobie! : Wole być członkiem

Którą drużyne wybierasz?: Niebieska

(Piszę z konta brata)

Opublikowano

Nick w minecraft: MrCracKu

TeamSpeak3:Posiadam

Opisz siebie w 4 zdaniach:Jestem kulturalny jak i miły.Potrafie walczyć drużynowo.Nie napinam się i nie używam wspomagaczy.Także lubie grać na takich serwerach typu km.

Staż w minecraft:2 lata

Drużyna?[Red lub Blue]:Blue

Opublikowano

Mikro: Jest
TeamSpeak3: Jest

Opisz siebie w 4 zdaniach: Mam 17 lat. Chodzę do liceum. Mieszkam w Białymstoku, akurat nudzi mi się w domu. Interesuję się sztukami walki i fizyką.
Staż w minecraft: Od alphy.

Drużyna?[Red lub Blue]: Blue.

Nick: IPanicKnife

Opublikowano

Nick w minecraft:Riazek

TeamSpeak3:Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach:W 4 zdaniach, to mogę jedynie powiedzieć, że uczę się w technikum na kierunku informatycznym, interesuję się sportem, chodzę na siłownię, oraz lubię się dobrze zabawić:) ... A nie, w sumie to wystarczyło jedno zdanie, no ale jednak złożone można podciągnąć pod 4 ;)

Staż w minecraft: Hm... O ile dobrze pamiętam, to od BETA 1.6.6

Drużyna?:Blue.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...