Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czerwiec miesiącem MPCForum?

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nakręcicie jakiś film,promujący forum w telewizji :D?

Reklama w TVN. :rolleyes:

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pewnie naprawa tego Dirve Error :D

Ale może też zjazd MPC ^^

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie będzie równych i równiejszych ?

Przydałoby się :)

Nigdy nie będzie równości. Ktoś kto pracował dla forum parę lat ma być tak samo traktowany jak jakiś hejter? Nie, nie ma być równości. Ma być po prostu sprawiedliwość.

Opublikowano

Nigdy nie będzie równości. Ktoś kto pracował dla forum parę lat ma być tak samo traktowany jak jakiś hejter? Nie, nie ma być równości. Ma być po prostu sprawiedliwość.

jesli user (hejter) wklei sobie twitcha w statusa czy tam cos, to jest status usuwany i warn, jesli admin wklei twitcha to chuj, bo jest adminem albo gm, to nie jest rownosc ani sprawiedliwosc

Opublikowano

Fajnie by było jakby MPC zmieniło kierunek trochę.... mniej cheatów... i tak większość osób nie przychodzi tutaj dla cheatów tylko poradników ;) Bynajmniej ja :D W razie wypadku można zmienić znaczenie skrótu MPC... Multiplayer PC Forum :D Multi Playing Computers

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Fajnie by było jakby MPC zmieniło kierunek trochę.... mniej cheatów... i tak większość osób nie przychodzi tutaj dla cheatów tylko poradników ;) Bynajmniej ja :D W razie wypadku można zmienić znaczenie skrótu MPC... Multiplayer PC Forum :D Multi Playing Computers

Nie! Po co zmieniać coś co jest przez kilka lat i jest dobrze?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Admin Cienia
Opublikowano

To będzie system "1000 pompek z MPCFORUM" ale jakby co to nie ja mówiłem ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

chyba was pojebało ;f

I ja sie pytam dlaczego czlowiek, który klnie ma mentora... Podobno ma dawać przykład ale ja jakos tego nie widze.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

I ja sie pytam dlaczego czlowiek, który klnie ma mentora... Podobno ma dawać przykład ale ja jakos tego nie widze.

Wydaję mi się, iż ma tylko plakietkę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak! Seldek będzie prowadził filmiki "Poranna Joga z Seldkiem".

Na to czekałem! Wreszcie Seldek wziąłeś się do roboty :)

A tak serio, to sądzę...

...nie... Nic nie sądzę.

Seldek nie trzymaj mnie w napięciu :(

343731479829004887779.png

Opublikowano

Antix Adminem, Plox /; .

On jest najbardziej odpowiedzialną osoba na tym forum.

Mam nadzieje że mu to wynagrodzicie ;O

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...