Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czerwiec miesiącem MPCForum?

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poranna joga z Seldkiem. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Umarłam.

A pomysł ze zmianą czegoś, co jest od zawsze, raczej słaby. ._.

Ja umarłem zaraz po tobie, jednym słowem 'jebłem' :D

Opublikowano

I ja sie pytam dlaczego czlowiek, który klnie ma mentora... Podobno ma dawać przykład ale ja jakos tego nie widze.

Nie mam mentora tylko plakietka została a nawet jakbym miał to żal dupę ściska że przeklinam ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Można tak pytać i pytać o nowości, a więc to zrobie :D:

Nowe działy?

Mniej działów?

Więcej poddziałów(czy tam jak to się nazywa)?

Mniej poddziałów?

Więcej adminów?

Mniej adminów?

Więcej globali?

Mniej globali?

Więcej modów?

Mniej modów?

Więcej KidModów?

Mniej KidModów?

Ban dla adminów?

Ban dla globów?

Ban dla modów?

Ban dla KidModów?

Ban dla użytkowników?

Każdy będzie adminem?

Każdy będzie globem?

Każdy będzie modem?

Każdy będzie kidmodem?

Każdy będzie użytkownikiem?

Nikt nie będzie adminem?

Nikt nie będzie globem?

Nikt nie będzie modem?

Nikt nie będziem kidmodem?

Nikt nie będzie użytkownikiem xD?

I mam jeszcze z 10 000 pytań i za mało czasu xD

Opublikowano

Zjazd użytkowników to nie jest zły pomysł.

Naprawcie errory, wszelakie na mpc.

Awansujcie paru najuczciwszych ludzi jak Antix etc.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

nic się nie dowiedziałem

prawdziwy news ma być jutro albo z mojej lufencji cie potraktuje

,___________________
</_/_/_/____________/
)::::::::/(__)
(::::::: )

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Także ten.
Super pro elo mega zmiana wizerunku MPC?
Zmiana stylu grafik i Chulio wie czego xD?
Byśta usuneli te Drive Errory bo to tylko świadczy o waszym profesionalizmie.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Na całym forum jest syf i panuje burdel, moderatorzy w większości to osoby które nie powinny być na tym miejscu, część z nich nie zna regulaminu i po prostu nie wie co zrobić. Chaos, chaos i jeszcze raz chaos. To nie to MPC co kiedyś i wydaje mi się, że nigdy już nie wróci, bo tamte mpc brnęło do przodu, bardziej się opiekowało użytkownikami, moderatorzy to nie byli 12latki którzy nie wiedza jak przenieść, tylko zgrana i ogarneta ekipa, poruszę temat MMT - kanał od kilku lat, tworzone recenzje, dużo pracy a i tak z tego totalny bullshit jest, nic nie ma ciekawego na kanale, same nudy. Tymbardziej, że u większości filmów przeważają negatywne opinie. Te czasy już nie wrócą, mpc teraz ma coraz wiecej użytkowników - takich, którzy robią konto by pobrać bota i odchodzą. A w sumie, po chuj ja to pisze, pewnie i tak zaraz perma dostane i posta nie bedzie, w skrócie - to mpc nie wróci i nie ma co się łudzić. Dodam jeszcze, że na forum jest tyle GM którzy się opierdalają, nic nie robią i trzymią ta range. Wyjątki są, ale niewiele.

Opublikowano

Już wiem !

Tak, to będzie impreza MPCforum z Czerwca na Sierpień. ( Party-Hard )

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Czy te plakietki to nie jest lekka przesada=> to moim zdaniem przekroczyło granicę MPC, która nie powinna zostać przekroczona.

Nie dość, że jest 3 liderów działów to dodatkowo z wybranych działów przyznają jeszcze plakietki. Czy to jest sprawiedliwe?

Opublikowano

Nie mam mentora tylko plakietka została a nawet jakbym miał to żal dupę ściska że przeklinam ?

Yyy nie ? Po prostu innym tak wypominają ;p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Kilka osób myślało w dobrym kierunku. Muszę rozczarować, tutaj na pewno nie chodzi o poranną jogę ze mną w roli głównej czy też o "impre we wsi". Do tematyki newsa, która nadal jest owianą magiczną aurą wrócimy mam nadzieję, jak najszybciej. Będę robił co tylko w mojej mocy by tak się stało, jednak na obecną chwile nasz czerwcowy miesiąc MPCForum musimy przesunąć w czasie. Nie można mieć wszystkiego na raz jak się okazuje. Wczoraj na naszym facebooku pojawiła się zapowiedź odnośnie "Tygodnia z MPCForum". Przygotowaliśmy dla Was kilka zmian, które odświeżą hierarchię forum i parę innych rzeczy. Dodam jeszcze, że pracujemy nad sprawami technicznymi. Cały czas coś się dzieje. Tymczasem ten temat zamykam, gdy będzie już wszystko dopięte na ostatni guzik, na pewno zdradzę o co tutaj chodziło i czego możecie się od nas spodziewać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...