Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czerwiec miesiącem MPCForum?

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1371109788-U18.png

Będzie trochę tajemniczo, ale tak ma być. Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują, że ten miesiąc będzie pierwszym oficjalnym miesiącem MPCForum. Do czego zmierzam sami przekonacie się już niedługo. Jest to pewna zapowiedź z mojej strony. Czego się możecie spodziewać? Przede wszystkim chciałbym, żebyście Wy jako użytkownicy MPC mieli pewien wpływ na wydarzenia oraz tworzenie forum. Chciałbym żebyśmy przybrali trochę inny charakter naszej działalności. Nazwałbym go w wielkim skrócie "bardziej przyjazny". No ale jak na razie jest to wszystko bardzo mętne, bo nie podałem najważniejszych faktów, ale o tym najprawdopodobniej już niedługo. Oczywiście przy dobrych i pomyślnych wiatrach. W sumie news, napisany trochę na siłę, ale z racji tego, że dawno nic nowego się nie pojawiło, uznałem, że takie "pierdzielenie" z mojej strony jest w dobrym smaku. Oczywiście spekulujcie w temacie, może ktoś wpadnie na to co się będzie działo. Jako podpowiedź dodam: TEGO W HISTORIi MPCFORUM JESZCZE NIE BYŁO.

To by było na tyle :-) Dużo słoneczka Wam życzę!

Wasz admin,

Seldek

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Be, chciałam być pierwsza. :c Fajnie, że coś nowego napisałeś, bo widok 'niezbędnika forumowicza' już się przejadł. No to czekamy! :)

Hmm... co Wy możecie pozmieniać. :>

Opublikowano

żebyście Wy jako użytkownicy MPC mieli pewien wpływ na wydarzenia oraz tworzenie forum.

Oh you...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

TEGO W HISTORIi MPCFORUM JESZCZE NIE BYŁO.

Seldek

Naprawienie driver error?!

Nie no żarcik. Po podpowiedzi ciężko ustalić o co będzie chodziło :D.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

1371109788-U18.png

Będzie trochę tajemniczo, ale tak ma być. Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują, że ten miesiąc będzie pierwszym oficjalnym miesiącem MPCForum. Do czego zmierzam sami przekonacie się już niedługo. Jest to pewna zapowiedź z mojej strony. Czego się możecie spodziewać? Przede wszystkim chciałbym, żebyście Wy jako użytkownicy MPC mieli pewien wpływ na wydarzenia oraz tworzenie forum. Chciałbym żebyśmy przybrali trochę inny charakter naszej działalności. Nazwałbym go w wielkim skrócie "bardziej przyjazny". No ale jak na razie jest to wszystko bardzo mętne, bo nie podałem najważniejszych faktów, ale o tym najprawdopodobniej już niedługo. Oczywiście przy dobrych i pomyślnych wiatrach. W sumie news, napisany trochę na siłę, ale z racji tego, że dawno nic nowego się nie pojawiło, uznałem, że takie "pierdzielenie" z mojej strony jest w dobrym smaku. Oczywiście spekulujcie w temacie, może ktoś wpadnie na to co się będzie działo. Jako podpowiedź dodam: TEGO W HISTORIi MPCFORUM JESZCZE NIE BYŁO.

To by było na tyle :-) Dużo słoneczka Wam życzę!

Wasz admin,

Seldek

Seldku Ty sam nie wierzysz w to, co piszesz xD

@DOWN - wiedzieć, a wierzyć, to co innego ; p

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Seldku Ty sam nie wierzysz w to, co piszesz xD

Na obecną chwile jestem uznawany za poczytalną osobę, także wiem co napisałem ;-)

Opublikowano

Nie żebym hejtował ale jak chcecie żeby userzy mieli wpływ na tworzenie forum to akceptujcie więcej ciekawych sugestii i naprawcie ten error.

Tak po za tym to i tak czekam co to będzie.

Opublikowano

Juz sie boje o.O

Zgaduje ,ze zmiany w sugestiach :D Moze to bedzie jakos funkcjonowalo ,bo to co do tej pory sie tam dzialo miejsca miec nie powinno.

Powodzonka,wazne zeby forumek sie rozwijał.

:rolleyes:

@edit

Zapomnialem o niezbedniku cheatera,moze czas cos zmienic?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Będziemy się odchudzać z MPC xD?

tobie by sie przydało....

@topic

A nie możesz więcej zdradzić Seldku?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

tobie by sie przydało....

@topic

A nie możesz więcej zdradzić Seldku?

Za to tobie przydał by się dobry psycholog i terapeuta w jedym ;)

@TOP

Dodam jeszcze że powinieneś dodać więcej co to będzie jakiś konkurs czy coś :P ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ok, ale naprawcie mpc forum: driver error, z góry dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...