Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed IV: Black Flag - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie może coś o Desmondzie jak to się będzie odgrywało? Wiem tyle że mają być fragmenty ale nadal nie wiem jak będzie dział świat czyli został ocalony czy jak? :D

Opublikowano

Niby Ubi twierdzi, że to koniec historii Desmonda, chociaz niby mają wyjaśnic co się z nim stało po AC3, niby wyglląda na to, że umarł, ale AC: Initiates tak nie do końca to potwierdza.

5SaM7qB.png

A tu kolejny filmik:

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gra zapowiada się fajnie ale jestem trochę rozczarowany zakończeniem 3 co po tylu latach zniechęciło mnie do tej serii ;/

49yxrs.png

Opublikowano

Ta gra jest ZAJEBISTA ! Niektórzy po pojawieniu się traileru IV zaczeli mówić :

-AC to jest gra w której biega sie po blokach a nie pływa statkami ! -.-

BŁĄD !! AC jest to gra w której wykonuje sie misje itp. Niby Ezio jest b ohaterem tejże gry , lecz Edward także może nim się stać :)

Jak dla mnie zanosi się na zajebistą dalszą serie <3

Opublikowano

Ehhh... ocalą go i będą w Animusie podtrzymywać jego funkcje życiowe, bo z życia Edwarda muszą się dowiedzieć bardzo ważnych rzeczy...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nadal szukam na zagranicznych stronach firmy Ubisoft Montreal informacji o tym co stało się z Desmondem , niestety bezowocnie. Czekam do tej daty do 29.10.13 r. Jak każdy miłośnik tej Gry. Oby okazała się dużo bardziej fascynująca, oraz sama gra mogła by być dłuższa by pograć w nią troche czasu, sądzac po tej rewelacyjnej grafice wnioskuję że będzie się grało na najwyższym poziomie. Wymagania Gry niektórych mogą przestraszyć. Ktoś tam wspomniał o AC V. Jeżeli chodzi o moje zdanie to na stronach Ubisoft nic nie było nawet w zapowiedziach, więc na razie nastawiam się na IV gdyż pieniądze na kupno przed premierą już są odłożone. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nadal szukam na zagranicznych stronach firmy Ubisoft Montreal informacji o tym co stało się z Desmondem , niestety bezowocnie. Czekam do tej daty do 29.10.13 r. Jak każdy miłośnik tej Gry. Oby okazała się dużo bardziej fascynująca, oraz sama gra mogła by być dłuższa by pograć w nią troche czasu, sądzac po tej rewelacyjnej grafice wnioskuję że będzie się grało na najwyższym poziomie. Wymagania Gry niektórych mogą przestraszyć. Ktoś tam wspomniał o AC V. Jeżeli chodzi o moje zdanie to na stronach Ubisoft nic nie było nawet w zapowiedziach, więc na razie nastawiam się na IV gdyż pieniądze na kupno przed premierą już są odłożone. Pozdrawiam :)

Ashraf Ismail wspomniał, że Abstergo niby ma nową wersję Animusa, który działa na podstawie DNA danej osoby z próbki krwi i dopóki ma się krew danej osobie w maszynie to można danej osoby wspomnienia przeżywać. Wątek Desmonda ma być zakończony.

+ ważna rzecz, mają pokazać wydarzenie w grze, z początku "kariery" Edwarda, dzięki któremu Templariusze w teraźniejszości mają przewagę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Fajny filmik, nie moge sie juz doczekac nowego Assassyna. Uwazam, ze bedzie lepszy niz trojka ;p

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Na mobilnych platformach z systemem Android lub iOS będzie wprowadzona aplikacja od AC IV BF na której będzie można częściowo zarządzać tym co mamy w grze, wiadomo jedynie że darmowe dla tych którzy połączą aplikację ze swoim kontem Uplay.

Kolejny trailer multiplayer:

Opublikowano

Oficjalnie już są znane wymagania sprzętowe:

Minimalne wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows Vista SP, Windows 7 SP1 lub Windows 8 (wersje 32*/64-bit)

Procesor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.6 GHz lub AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz

Pamięć operacyjna: 2 GB

Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 260 lub AMD Radeon HD 4870 (512 MB, Shader Model 4.0 lub lepszy)

Dysk twardy: 30 GB

Zalecane wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1 lub Windows 8 (wersje 32*/64-bit)

Procesor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz lub AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz lub lepszy

Pamięć operacyjna: 4 GB lub więcej

Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 470 lub AMD Radeon HD 5850 (1024 MB, Shader Model 5.0 lub lepszy)

Dysk twardy: 30 GB

Lista wspieranych kart graficznych:

Nvidia GeForce GTX 260 lub lepsza

GT400

GT500

GT600

GT700

AMD Radeon HD4870 lub lepsza

HD5000

HD6000

HD7000 (wersje przeznaczone na laptopy mogą działać, ale nie są oficjalnie wspierane).

32-bitowe systemy nie mają potwierdzonego wsparcia.

@

Ubisoft wyjaśnił dlaczego wersje na pc mają taki poślizg. Zespół najpierw pracuje na jednej z konsol, później przechodzą na kolejną platformę a pc jest ostatnie bo potrzebują więcej czasu aby wydać grę na tą platformę iż chcą uzyskać najwyższą jakość i wprowadzić poprawki.

Opublikowano

@up luls wychodzi na to że mój staruszek pociągnie tą grę na zalecanych ^^

Oby IV była jak Far Cry 2 a 3 (< 3)

btw. 22 dni do premiery :)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Już pierwsze kroki dlc:

+

Skład przepustki sezonowej:

- dodatek fabularny Freedom Cry(wyżej filmik jest do tego), przejście jego powinno zająć kilka godzin według ubisoftu

- pakiet zdobień dla Jackdawa (będą tylko dostępne dla posiadaczy przepustki)

- dodatkowe misje, skórki, broń i przedmioty do kolekcji w trybie single

- dodatkowe postacie do trybu multi

Jego koszt to 79,99 zł jest to oszczędność 20%-owa w porównaniu do kupowania dodatków oddzielnie.

Opublikowano

Zamówione w wersji na X360 teraz tylko czekać.

Co do wielkości świata jestem pod wrażeniem i to nie małym ;)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Tak w skrócie o multiplayer:

- samouczek będzie bardziej rozbudowany

- dodatkowe video prezentujące daną umiejętność

- maksymalny poziom będzie wynosił 55 a nie 50

- maksymalny poziom prestiżu będzie wynosił 99

- odblokowywanie następnych poziomów prestiżu będzie odblokowywało kolejne emblematy, tytuły, rzeczy dla postaci

- klany będzie można założyć w samej grze, będzie można nadawać uprawnienia do zapraszania osób

- powstanie ranking klanów

oraz trailer premierowy: