Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed IV: Black Flag - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hiho ;)

Jak wrażenia po prezentacji gierki na E3? Wciąż spływają nowe materiały i liczę, że na dniach dowiemy się jeszcze więcej o grze.

Cinematic Trailer wprost z konferencji Ubi:

Tu gameplay z konferencji Sony:

I następny krótki gameplay pokazujący kawałek Hawany ;)

Zapraszam do dyskusji :)

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I kolejne dwa filmiki:

Frontier, czyli kolejny odpowiednik Pogranicza, ciekawe jak to przetlumaczą na polski tym razem.

Oraz krótki urywek nowej walki morskiej:

Taka ciekawostka wyłapana przeze mnie, znowu będziemy zbierać fragmenty Animusa:

lgt56bba.png

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ten pierwszy trailer oglądałam już wcześniej. :) AC to gra, którą darzę ogromną sympatią, a grafika w czwórce jest rewelacyjna. Ten las z drugiego filmiku wygląda nieziemsko! Mam tylko nadzieję, że mój komputer zechce z AC współpracować! ;-)

Opublikowano

No to widać że będzie się bardzo bardzo dużo działo w Assasins's Creed IV Black Flag ;), chyba specjalnie kupie lepszy komputer dla tej gry ^^.

PS.Wie ktoś kiedy jest oficjalna data premiery gry?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Cinematica nie oceniam, bo tam więcej filtrów i edycji video niż samego gameplayu, ale do gameplaya in-game się odniosę. "Szału nie ma, staniki nie latają". Pierwsza myśl podczas oglądania tych gp to "Momencik, już to gdzies widziałem. Ach, wiem, w poprzednich częściach AC". Nie wiem czemu, ale czwórka wygląda mi na trójkę z nową fabułą i lepszymi teksturami. To jest takie odgrzewanie kotleta i odcinanie kuponów, bo chyba wszyscy fani serii pamiętają jak Ubisoft zarzekał sie, że trójka będzie ostatnią częścią? Pepperidge farm remembers.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ostatnią częścią trylogii Desmonda ;__; i owszem Desmond się nie pojawi w 4, a szkoda, bo w debilny sposób kończy się 3, nie spoiluję :P chociaż obiecali wyjaśnić co się z nim stało, bo możę 4 będzie furtką do kolejnej części sagi, skoro Asasyni i Templariusze wciąż ze sobą walczą.

EXPmIpC.gif

Weteran
Opublikowano

Nie mogę się doczekać w domu już mam wszystkie ac i czekam na tą ponieważ teksturki, grafika są dla mnie rewelacją mam nadzieję, że system walk będzie trochę ulepszony

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

No zobaczymy, szczególnie że w końcu będzie można swobodnie celować bronią (będzie można headshoty zaliczać :3 ), ciekawe jak się sprawdzi ta dmuchawka, którą ma Edward.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szkoda że z Desmondem się rozstajemy w AC III, ale czytałem gdzieś że już planowane jest AC V. Ale skoro głównym bohaterem AC IV jest dziadek Connora to osobą która wejdzie do animusa jest spokrewniona z Desmondem. Ciekawe kto, ojciec?

55jk0m.jpg

Opublikowano

Wg. wywiadu w IV mamy być pracownikiem Abstergo, który dostał zadanie ustalić kim był Edward Kenway, żeby móc go dodać do "rozrywkowej" edycji Animusa, więcej o tym można było w multi 3 się dowiedzieć :P poza tym interfejs wygląda bardzo a'la Abstergo + Revelations, bo jest czarno-szaro "awaryjnie" więc zobaczymy :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W AC IV:

• Będziemy padać na 2 strzały od przeciwnika
  • Poprawiono zasady wykrywania gracza
  • W opisie misji będą tylko niezbędne informacje
  • Niektóre postacie z multiplayer będą w single i będzie można z nimi wykonywać interakcję
  • Nie dopracowane rzeczy nie będą wprowadzane
  • Będzie bardzo dobra grafika na PC

takie tam info.

Opublikowano (edytowane)

Liczę, że tym razem AC mnie zaskoczy. Po ostatniej nieco się zawiodłam :/ Ale oglądajać kolejne gameplaye/demka/trailery itp zapowiada się na świętną grę. Drogi Ubisofcie, nie zepsujcie tego ! :rolleyes:

Edytowane przez LolledGirl

WBIOJVy.png

Opublikowano

W AC IV:

• Będziemy padać na 2 strzały od przeciwnika
  • Poprawiono zasady wykrywania gracza
  • W opisie misji będą tylko niezbędne informacje
  • Niektóre postacie z multiplayer będą w single i będzie można z nimi wykonywać interakcję
  • Nie dopracowane rzeczy nie będą wprowadzane
  • Będzie bardzo dobra grafika na PC

takie tam info.

Z tymi postaciami to chyba tak jak w Brotherhoodzie, gdzie byli ci agenci templariuszy do zabicia, a to były postaci z multi :D

A co do tych opisów misjii, to może przywrocą model z AC1, gdzie trzeba było wskazówki zbierać :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Cóż to za muzyczka w Cinematicu??

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Kolejne info:

Przepustkę Sezonową można kupić w sklepie best buy, nabywcy będą mogli się wcielić w asasyna Adewale, pierwszego oficera Edwarda.

Przepustka Sezonowa dodaje:

• dodatkowe misje dla trybu singleplayer
  • zawartość do multiplayer
  • nowe możliwości personalizacji rozgrywki

W sklepie best buy można kupić Przepustkę Sezonową za 20 dolarów gdzie normalnie kosztuje 40.

Demo E3 z polskim komentarzem.