Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed IV: Black Flag - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam poniżej 16lat więc nie moge pracować ale na szczęście we wrześniu mam urodziny to bedzie kasa na gre kurde już się nie mogę doczekać jak wyjdzie ac4 a właśnie jak by ktoś chciał kupić gre to prosze

Pre-Ordery

AC4:BF+ Bonus PC 129,00

AC4:BF+Bonus PS3 219,00

AC4:BF+Bonus X360 219,00

mam nadzieje że się przyda ;)

x5ba.jpg

Opublikowano

Skoro AC III był na win 7 to AC IV będzie na 100 % na win 7 :/ kurde a mogło być tak pięknie :P

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

News

W assassins creed IV na platformie ps3 i ps4 będą dodatkowe misje (dłuższa kampania) będziemy grać bohaterką ac3 liberation .

Według mnie to nie fair , iż jest to gra na każdą platformę powinno być tyle samo misji na każdej konsoli oraz pc'cie

mihcio15.png

Opublikowano

News

W assassins creed IV na platformie ps3 i ps4 będą dodatkowe misje (dłuższa kampania) będziemy grać bohaterką ac3 liberation .

Według mnie to nie fair , iż jest to gra na każdą platformę powinno być tyle samo misji na każdej konsoli oraz pc'cie

takponieważ gry na X360 ps są 2razy droższe i to ma zachęcić do kupienia gry na PS ;) jakby każdy kupował na PS to by zarobili 2x więcej ;)

x5ba.jpg

Opublikowano

8ewu.jpg

l8on.jpg

9k48.jpg

i27a.jpg

Są to arty z siedziby abstergo.

- Fabuła się będzie rozgrywać w Montrealu, Kanadzie

- Rozgrywka w teraźniejszości jest opcjonalna

- Będą puzzle, zagadki, hackowanie

- W teraźniejszości nie będzie walk, będziemy 1 z pracowaników Abstergo (nie templariuszem) i będziemy oglądać tajne dokumenty.

- Gracz będzie miał wybór (nie dosłownie) po przejściu na stronę templariuszy/asasynów

- Większość pracowników abstergo nie jest templariuszami

- Juno będzie sztuczną inteligencją nie mającą jeszcze zdolności

- Obiekt 16 nie powróci, nie będzie nic związanego z Desmondem, jedynie jakieś informacje o jego losach (niefajne)

Opublikowano

Nad serią pracuje wiele zespołów oraz specjalnie wyznaczona ekipa zarządzająca całością, składająca się ze scenarzystów i projektantów zajmujących się fabułą łączącą wszystkie części. Tak, istnieje taka fabuła, a każda odsłona ujawnia jej fragment. Mamy już pomysł na zakończenie, wiemy, jak ma ono wyglądać. Ale, oczywiście, Yves Guillemot, szef Ubisoftu, ogłosił, że kolejne części mają być wydawane co roku. W zależności od realiów, od życzeń fanów, mamy możliwość rozbudowywania tej historii. Ale zakończenie zostało już zaplanowane.

W grze będziemy mogli nurkować, przeszukiwać ruiny, znajdywać skarby i ulepszać swój statek, atakować forty oraz polować na rozmaitych przedstawicieli morskiej fauny. Biały rekin pokazany na grafikach i filmie to tylko jedno z wyjątkowych zwierząt, z którymi będziemy mieli okazję się zmierzyć.

Opublikowano

Miasta majo klimat wakacyjny :] A te małe osady czy tam wioski majo klimat Far Cry 3 :D Jakoś mi się tak skojarzyło ;-) Ładnie ogólnie to wygląda :)

1393461645-U349224.png

Budowniczy
Opublikowano

Mmm... Makin, dzięki za zwiastuny :)

Ale co do gry, to zapowiada się nawet, niezła gierka, powiem szczerze, w Assasinie, najbardziej cenie bogatą i dopracowaną grafikę, która przyciąga mnie, tak, że jak zaczne grać to cieszę się samą grą, wogóle Assasinów Seria, to dla mnie najlepsze połączenie gier :)

A więc, czekamy na premierę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolejny:

Wczorajszy live z gamescomu to porażka. Typek od kamerki co 10 sec zmieniał obraz i przez tu chuja było widać na trailerach czy gameplayach.

Widać to świetnie w 2 filmiku wrzuconym przez Makin'a.

Ale za to ładna beka z czatu była :D

Ta, fail ;d generalnie im coś te livestreamy średnio w tym roku wychodzą, bo dziś oglądałem streama EA i lagi były niezależne od internetu. Dźwięk spoko, a lagi i tak.

Czekamy na grę :3

EXPmIpC.gif

Budowniczy
Opublikowano

Przeczytałem dzisaj sobię o nowym Assasinku, no i wygląda świetnie, jak po screenach, i filmikach, to wypas, ale ogólnie, powiem jedno coraz więcej dodają, to mnie jeszcze bardziej cieszy, i chcę jak najszybciej kupić grę :D

A więc czekamy do premiery ...

Opublikowano

można zwariowac jak ludzie dają sobie wcisnąć odgrzewanego kotleta

gra od ac brotherhooda nie ma zadnej nowosci/rewolucji to wciaz ta sama gra tylko w innym miejscu

jedynie multi zapowiada sie ciekawie ale to juz bylo

single to samo jak zawsze tylko na wyspie ŁAŁ SZAŁ

nie ma to jak odejść z głownego wątku do BF

GG Ubisoft za łatwe zarabianie

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Moim zdaniem ta część ac będzie jak zwykle mega, grafika i wszystko co tam się dzieje jest niesamowite kto nie grał polecam zaczynać od 1 części :)