Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2.pl [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona w konserwacji. Poda ktoś download clienta i czy wiecie co ze stroną ? bo nie moge się zarejestrować ani nic.

Opublikowano

haha.jpg

+

na www:

haha2.jpg

czyżbyś szanowny adminie mówił coś, że na serwerze jest wszystko ok?... zapewne się przesłyszałem.

x

Opublikowano

@Up, nie mów tak od razu. Możliwe że właśnie coś robi nowego, dla dobra ogółu, dlatego wszystko off. Poczekajmy.

@Edit Konserwacja.

Serwer wróci nad ranem,robimy maksymalny poziom 200 i nowa mape i musimy wyrównać topke żeby Indeks znów był top1 i reszta.Nie będzie cofki jedynie usuniemy postacie które szybko wbiły 150lv.

Mi to tam pasuje ;P Czekam do jutra i do zoba na servie ;)

Opublikowano

Jeżeli serwer znów stawiał Deco016 z chęcią zagram, tyle że za miesiąc jak z wakacji wrócę bo net słaby. -.-
Walić że nie stary Lomax, najważniejsze żeby się przyjemnie grało. :D

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Strona w konserwacji. Poda ktoś download clienta i czy wiecie co ze stroną ? bo nie moge się zarejestrować ani nic.

Strona będzie dostępna jutro wraz z możliwością pobrania klienta.

czyżbyś szanowny adminie mówił coś, że na serwerze jest wszystko ok?... zapewne się przesłyszałem.

Na serwerze było wszystko ok do póki nie pojawił się bug który zostanie naprawiony- dlatego pojawiła się konserwacja.

Jeżeli serwer znów stawiał Deco016 z chęcią zagram, tyle że za miesiąc jak z wakacji wrócę bo net słaby. -.-

Walić że nie stary Lomax, najważniejsze żeby się przyjemnie grało. :D

Zapraszamy, myśle że panuje przyjemna atmosfera.

@Topic

Serwer jest w trakcie prac konserwacyjnych, nowa mapa już jutro.

Zapraszamy i przepraszamy za utrudnienia.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Nie polecam ze względu na ilość graczy, po prostu nie ma z kim grać. Deco, postawiłeś dobry serwer z wieloma bugami, które ''dopiero'' poprawiłeś, lecz zapomniałeś o najważniejszym.. Reklamie, to tyle ode mnie, nie polecam jeszcze raz . Serwer nie jest na dłuższą metę =(

Opublikowano

Nie polecam ze względu na ilość graczy, po prostu nie ma z kim grać. Deco, postawiłeś dobry serwer z wieloma bugami, które ''dopiero'' poprawiłeś, lecz zapomniałeś o najważniejszym.. Reklamie, to tyle ode mnie, nie polecam jeszcze raz . Serwer nie jest na dłuższą metę =(

Bugi sa naprawiane i zostal tylko z czarowanym ostrzem. I nie dopiero tylko ciagle je poprawialem.

Ech, serwer godny uwagi, lecz jeśli to ma być LomaxMT2 Reaktywacja, to radziłbym Ci dodać drop hwangów z Czerwonego Smoka :D

Już sciągam <33

Nie ma nigdzie czerw. smoka ani hwangow

ile osob srednio gra?

Malo ;s

ban.gif

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, nie ma już bugów, przyjemnie sie gra !

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

ja już to kurwa widze.. kolejna edycja lomaxa stworzona przez Deco ? Miałem konto, serwer szlak trafił.. grałem na kilku edycjach lomaxa.. grałem na ProMT2, na Lomax, na 4biddenmt2, który padł po 2 tygodniach bo nikt nie grał.. a tu prosze, kolejna prezentacja.

nie zagram..no, może kiedyś -.-

Opublikowano

to już nie ten sam lomax niewiem czy można to nazwać LOMAXEM

to tyle z mojej strony

nie zagram

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/981652-generator-prezentacji-serwerow/

Dodaj generator, bo ten co dodałeś nie działa.

Czas do jutra do 13.

No łał że nie działa,ale dzieki ze w koncu sie ruszyliscie go zrobic.

ja już to kurwa widze.. kolejna edycja lomaxa stworzona przez Deco ? Miałem konto, serwer szlak trafił.. grałem na kilku edycjach lomaxa.. grałem na ProMT2, na Lomax, na 4biddenmt2, który padł po 2 tygodniach bo nikt nie grał.. a tu prosze, kolejna prezentacja.

nie zagram..no, może kiedyś -.-

Szlak trafil serwer ktory stal 2 lata , edycji lomka bylo 3 (albo 2 ) wiec cos sciemniasz. ProMT2 stoi dalej a 4bidden nie ma dawno , wylaczone ze wzgledu na mala liczbe osob i sponsora ktory go juz nie chcial ;) Obudz sie mamy 2013 rok

@top

Za niedlugo nowe funkcje w grze;)

ban.gif

Opublikowano

Wygląda ciekawie, klienta już ściągam.

Dobrze, że jest max 150, przynajmniej będzie można się pobawić na małych poziomach w pvp

@Edit

Fajnie, że jest ,, max 150 " a na stronie w topce są +150

WaldzioxD.png

Opublikowano

Z prezentacji serwer ciekawy , a jak w praktyce ?

Nie ma problemów z administracją , opłaca sie grać ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Z prezentacji serwer ciekawy , a jak w praktyce ?

Nie ma problemów z administracją , opłaca sie grać ?

Bez is'u nie pociągniesz. To serwer robiony przez Deco, a on lubi hajs.

Nie polecam.

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...