Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2.pl [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grajcie na tym zero zainteresowania od adminow.... od 3 dni mam zbugowana postac a oni na xxxx Bugi bugi i jeszcze raz Deco -.-

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

Bugi są tu od początku serwera, nawet był yangbug.. że ludzie mieli po 2kkk w 5 minut, nie wiem jaki.. ale koleś na głównym pisał, że kupi trute za 1.5kkk a 1.5kkk nie zarabia sie w w kilka h od startu... Nie wiadomo, czy zostało to naprawione, czy nie .Ciągle offy serwera,lagi.. Nic z tym Deco nie może zrobić, nie idzie mu naprawienie serwera, nawet zmianki/dodania bodzie są wyłączone, bo szuka on przyczyny .. Sorry, no ale zapowiadało się fajnie, ale wyszło jak wyszło.. nie polecam, nie opłaca się grać z ludźmi, których mogę policzyć na palcach. -.-

Opublikowano

Fajny serwer ale zbyt dużo serwer OFF :( i przez to tracą graczy (jak admini się zgodzą to moge włączać serwa gdy oni nie mogą lub ich nie ma bo kiedy ja jestem to on musi być off a gracze zawsze będą mogli napisać do mnie).

@edit

Admin (alchemik1) odpisał:

Chyba sobie żartujesz.

Opublikowano

po serwerze i taka jest prawda. Admini już to olewają totalnie. Bug na bugu...

Dziś działało aż jedno CH. tzn działało.. jeśli można nazwać tak te okresy pomiędzy całkowitym padnięciem serwera.

Był bugyang... są gracze którzy mają naście największych sztabek... a możne nadal jest - nie wiem.

Nie można spokojnie wkręcić nic na plus albo wykręcić średnich bo nie daj boże padnie Chanel i nawet po kilku minutach od wykręcenia Ci go i tak cofnie...

Gdy coś tam sprzedasz i padnie serwer, to nie wróci Ci itemu i zabierze kasy.. o nie nie, to by było za łatwe. Kasy Ci nie doda a item znika.

Podobnie sprawa ma się z PW. Żeby to nie było tak łatwo się porozumieć to bugują się okienka PW, gdy piszesz do kogoś to wyskakuje, że jest offline a jest w grze...

Bug na bugu tak jak pisałem...

Na forum zero odzewu administracji tak samo na stronie i na serwerze.

Niby jest zabezpieczony ale już na dmg ludzie latają bez krycia się no bo przecież po co się kryć jak i tak adminów nie ma?

@topic: gdzie dropią małże?

x

Opublikowano

Serwer zrobiony pewnie na PC i już zarobili z 50zł i sie cieszą i tak będą pewnie robić ^^.

co do Deco to nie sadze zeby to byla prawda ;) ale chyba sie poddali bo nie slychac ani nie widac ich ;/

moim zdaniem temat do zamkniecia bo serwer nie bedzie dzialal tak jak powinien

Opublikowano

@up
Jest autopatcher.

Co do serwera nie jest olewany, Deco caly czas szuka błedu co do offów i zostanie to naprawione juz niebawem.
Ja miałem kilkudniową przerwe z powodów prywatnych przez co nie było GM`a w grze oprócz Aaviqa.
Teraz będziecie mieli stabilny serwer z 2 GM i Adminami w grze co wiąże się z eventami i innymi rozrywkami.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Nie postawią :D Wiekszość administracji taka teraz jest byle zarobić lub byle sie nie namęczyć . Masakra nie ma jak to stare serwery lub pierwsze odsłony dobrych serwerów z małymi bugami .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Nie postawią :D Wiekszość administracji taka teraz jest byle zarobić lub byle sie nie namęczyć . Masakra nie ma jak to stare serwery lub pierwsze odsłony dobrych serwerów z małymi bugami .

Eh niewiem co ci dają te ciągłe spamy

Opublikowano

@up Oni już chyba serwa i graczy nie chcą bo ciągle off !

@topic Jeszcze nic nie zrobili od moich ostatnich postów...

Opublikowano

Czy To JEST NASZ STARY LOMAX TYLKO ZE ODNOWIONY ?

To lomaxmt2 w nowym wydaniu, nie jest on taki jak kiedys co mozesz zauwazyć w prezentacji.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Bugi są tu od początku serwera, nawet był yangbug.. że ludzie mieli po 2kkk w 5 minut, nie wiem jaki.. ale koleś na głównym pisał, że kupi trute za 1.5kkk a 1.5kkk nie zarabia sie w w kilka h od startu... Nie wiadomo, czy zostało to naprawione, czy nie .Ciągle offy serwera,lagi.. Nic z tym Deco nie może zrobić, nie idzie mu naprawienie serwera, nawet zmianki/dodania bodzie są wyłączone, bo szuka on przyczyny .. Sorry, no ale zapowiadało się fajnie, ale wyszło jak wyszło.. nie polecam, nie opłaca się grać z ludźmi, których mogę policzyć na palcach. -.-

Yangbuga nie ma zostal usuniety od razu po zgloszeniu,Serwer juz sie nie wylacza i tak samo zmianki i bodzie dzialaja caly czas. Co do moich napraw jesli twierdzisz ze nie robie nic no to spoko.

ja cos czuje ze deco olal serwa bo nie daje znaku zycia ... a szkoda bo serwer sam w sobie byl PROO

Olal bo nie pisze na mpc? Sory ale nie mialem czasu tu wchodzic nawet

Fajny serwer ale zbyt dużo serwer OFF :( i przez to tracą graczy (jak admini się zgodzą to moge włączać serwa gdy oni nie mogą lub ich nie ma bo kiedy ja jestem to on musi być off a gracze zawsze będą mogli napisać do mnie).

@edit

Admin (alchemik1) odpisał:

Chyba sobie żartujesz.

Jestes glupi chyba ze dam ci panel i bedziesz mi serwerem zarzadzac na prawde to jest zalosne

po serwerze i taka jest prawda. Admini już to olewają totalnie. Bug na bugu...

Dziś działało aż jedno CH. tzn działało.. jeśli można nazwać tak te okresy pomiędzy całkowitym padnięciem serwera.

Był bugyang... są gracze którzy mają naście największych sztabek... a możne nadal jest - nie wiem.

Nie można spokojnie wkręcić nic na plus albo wykręcić średnich bo nie daj boże padnie Chanel i nawet po kilku minutach od wykręcenia Ci go i tak cofnie...

Gdy coś tam sprzedasz i padnie serwer, to nie wróci Ci itemu i zabierze kasy.. o nie nie, to by było za łatwe. Kasy Ci nie doda a item znika.

Podobnie sprawa ma się z PW. Żeby to nie było tak łatwo się porozumieć to bugują się okienka PW, gdy piszesz do kogoś to wyskakuje, że jest offline a jest w grze...

Bug na bugu tak jak pisałem...

Na forum zero odzewu administracji tak samo na stronie i na serwerze.

Niby jest zabezpieczony ale już na dmg ludzie latają bez krycia się no bo przecież po co się kryć jak i tak adminów nie ma?

@topic: gdzie dropią małże?

Nie ma na serwerze dmg hacka to raz dwa to nie mow ze nic nie robimy bo robimy ciagle i nie olewamy.

Serwer zrobiony pewnie na PC i już zarobili z 50zł i sie cieszą i tak będą pewnie robić ^^.

Tak zrobiony na hamachi.

co do Deco to nie sadze zeby to byla prawda ;) ale chyba sie poddali bo nie slychac ani nie widac ich ;/

moim zdaniem temat do zamkniecia bo serwer nie bedzie dzialal tak jak powinien

Nie do zamkniecia bo nie napisalem ze off i serwer dziala.

WIEKSZOSC dobre stwierdzenie, ja nie naleze do tej wiekszosci co gowno potrafi,kupi vps za 30zl i powie ze to dedyk z 10GBPS laczem. Bugi ktore znajda sa usune jak najszybciej. Zobacz sobie ile serwerow teraz wychodzi i ile pada np. Balantia taki serwer pro kazdy mowil a tu siup padla bo nie dali rady , a kase mieli i to dobra bo nawet sie chwalil sensual ile to nie ma z serwera, nie bede pisal kwoty bo to nie moja sprawa ale jak mowilem ja do takich ludzi nie naleze a jesli nie pisze na mpc to nie oznacza ze olalem.

@Top

Zapraszam na serwer za niedlugo Dom Aukcyjny,szept do osob offline.

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...