Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2.pl [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
up dropic z metka

a mam pytania do ga .. czy ddos leca czy co? bo lagi nie z tej ziemi ... a to nie wina mojego neta/kompa

Moze cos wgrywaja na serwer.i dlatego tak laguje.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry ...
Zaskoczę Was, tym razem nie będę hejtował deco016, ani jego serverów, wręcz przeciwnie.
Prezentacja znakomita, ale czy server też taki zajebisty jak prezka? To się przekonam jutro i mam nadzieje, że się nie zawiodę.
Wszystkie privy deco są zajebiste, więc wejdę i popatrzę, a kto wie, może zostanę na dłużej -.^

Mimo wszystko lubię deco hehe :D
Polecam i zapraszam
~Roven.

Lagi ustały, blokada expa jest w pierścieniu.
Rovinek twoje podlizywania są żalosne.

Zapraszam na serwer, osob jest coraz więcej- mało w m1 ? Ponieważ wszyscy są na expowiskach.

Polecam,
wystartowaliśmy bez problemów, miejmy nadzieje że tak będzie podczas
funkcjonowania serwera, ostatnie małe bugi są poprawiane.

Chyba Cię do reszty człowieku pojebało. Nikomu się nie podlizuje baranie, lecz mówię jak jest. Po co miałbym to robić?
Zastanów się, bo na razie to Ty jesteś żałosny. Udajesz kogoś kim nie jesteś. Oh, wielki admin ProMT2 ...

Opublikowano

Lagi ustały, blokada expa jest w pierścieniu.
Rovinek twoje podlizywania są żalosne.

Zapraszam na serwer, osob jest coraz więcej- mało w m1 ? Ponieważ wszyscy są na expowiskach.

Polecam, wystartowaliśmy bez problemów, miejmy nadzieje że tak będzie podczas funkcjonowania serwera, ostatnie małe bugi są poprawiane.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

ja bez 3 reki pelerynki ksiegi konia i reszty rzeczy, ktora zniknela mi z eq nie bede gral napewno ...... to sie mija z celem a co do twojej wypowiedzi up to rzeczywiscie lagi ustaly ale tylko na chwile i znowu powracaja :)

Opublikowano

dlaczego w prezentacji sa opisane bonusy 2 stopniowe a w grze jest on 5 stopniowy ?! ;/
np silny przeciwko nieumarlym 15% 18% 20% 22% 25% a mial byc 2 stopniowy zmiencie to ....
tak samo nie da sie ulepszac kd .. nigdzie ;/ czy to specjalnie jest zrobione czy tylko niedopatrzenie ?

Opublikowano

Zgodzę się z tym, że na serwerze jest mało osób.

Trochę szkoda bo to dopiero start a tłumów nie ma.

Powinniście zainwestować w jakąś reklamę przed startem bo jeszcze przez te cofki i wywalanie trochę graczy uciekło.

Fajnie by było wrzucenie fotek zbroi i broni bo w sumie dawno nie grałam w metina i nie pamiętam jak to wszystko wygląda...

Głupim pomysłem jest wprowadzenie przepustek na mapy. Nie ukrywajmy, komu się chce takie coś dropić. Wiadomo, że z tego leci kasa do ISu, ale też dodatkowo utrudnia expienie. Jakaś misja czy coś to rozumiem, ale drop z bossów itp. to trochę lipa :unsure:

58815786.jpg

Opublikowano

serwer bardzo bardzo polecam, nie jest laatwy, nie jest tez trudny bardzo

kazdy znajdzie cos dla siebie

Opublikowano

Na serwerze jest coraz więcej osób, nie ma lagów gra sie przyjemnie, zapraszamy !

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Jeszcze tylko 60 plików ;D

Nie miałem PL'a i wrzuciłem do podobnego serwera ^-^

Jak nie będzie mi działało to się zdenerwuję :D

Mam nadzieję że to pobieranie nie pójdzie na marne xD

Jakiś evencik dzisiaj będzie?

Bonusik czy coś? ;d

JI5Zwld.png

Opublikowano

dlaczego w prezentacji sa opisane bonusy 2 stopniowe a w grze jest on 5 stopniowy ?! ;/

np silny przeciwko nieumarlym 15% 18% 20% 22% 25% a mial byc 2 stopniowy zmiencie to ....

tak samo nie da sie ulepszac kd .. nigdzie ;/ czy to specjalnie jest zrobione czy tylko niedopatrzenie ?

Bo są opisane w prezentacji bonusy od 15 do 25%

Zgodzę się z tym, że na serwerze jest mało osób.

Trochę szkoda bo to dopiero start a tłumów nie ma.

Powinniście zainwestować w jakąś reklamę przed startem bo jeszcze przez te cofki i wywalanie trochę graczy uciekło.

Fajnie by było wrzucenie fotek zbroi i broni bo w sumie dawno nie grałam w metina i nie pamiętam jak to wszystko wygląda...

Głupim pomysłem jest wprowadzenie przepustek na mapy. Nie ukrywajmy, komu się chce takie coś dropić. Wiadomo, że z tego leci kasa do ISu, ale też dodatkowo utrudnia expienie. Jakaś misja czy coś to rozumiem, ale drop z bossów itp. to trochę lipa :unsure:

Przepustki dropia z metinow na 90lv i to dobrze dropia potem na wyzszych mapach leca z mobow albo z bossow, co do reklamy czekam na odp od kamera.

ban.gif

Opublikowano

a kiedy zwiekszycie expa i zmniejszycie dmg mobbow w av2 ? przeciez tam sie expic nie da .... nie dosc ze ze spota leci 2% to jeszcze bija po 700 (1000+ szycie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...