Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2.pl [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam :)

Szkoda że nie macie oddzielnego forum ale spoko.

Bardzo fajnie się gra i przyjemnie :)

Polecam i zapraszam na serwer.

Przydałaby się większa reklama xD

JI5Zwld.png

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba chciałeś napisać "grało" bo serwer off od tej nocy...

fajna prezentacja 8/10

// down. ok... w takim razie nie jest OFF tylko NIE MOŻNA NA NIEGO WBIĆ. Ale działa. :)

x

Opublikowano

off to raczej nie bo serwer dziala tyle ze z logowaniem cos nie tak... MACIE IP TS3 tego serva?

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

Mam bardzo dużo uwag do administracji oraz organizacji na serwerze ,mianowicie:

Wszystkim znudził się schemat serwerów ,,Metin 2 Beta" , każdy jest teraz taki sam i trzeba wymyślić sposób ,dzięki któremu się wybijecie , tutaj go nie ma .

Serwer się zacina ,a liczba graczy wcale nie jest tak duża

Przejdę od razu do sedna , wielki chaos musicie coś zrobić bo ludzie ulecą jak powietrze z dziurawego balona .

Opublikowano

muhahahahahh ale shit totalny

bony max nie wchodza jakies przepustki na inne mapy -.- zeby tylko zarobic na is ... pozdro

nie zagram nie polecam

i mam w du*ie te 5% co dostalem.

Opublikowano

do administracji: w ogóle zamierzacie coś z tym zrobić?

wiem to na 100 % ze administracja stara sie jak tylko moze naprawic wszystko (ale sa tylko ludzmi)

muhahahahahh ale shit totalny

bony max nie wchodza jakies przepustki na inne mapy -.- zeby tylko zarobic na is ... pozdro

nie zagram nie polecam

i mam w du*ie te 5% co dostalem.

shit totalny ? popatrz na inne serwery ...

bo to nie jest serwer 4fun tylko medium kolego..

przepustki owszem sa ale dropia z metkow 90 i wiedzm... wiem to na 1000% bo sam mam 4

a co do tego is to nie prawda bo wszystko da sie zdobyc w grze bez wydawania kasy!!

ss dla niedowiarkow

55284684649760833875.jpg

ss2

90326073237019646253.jpg

Mam bardzo dużo uwag do administracji oraz organizacji na serwerze ,mianowicie:

Wszystkim znudził się schemat serwerów ,,Metin 2 Beta" , każdy jest teraz taki sam i trzeba wymyślić sposób ,dzięki któremu się wybijecie , tutaj go nie ma .

Serwer się zacina ,a liczba graczy wcale nie jest tak duża

Przejdę od razu do sedna , wielki chaos musicie coś zrobić bo ludzie ulecą jak powietrze z dziurawego balona .

skoro tak uwazasz to postaw lepszy serwer ... administracja stara sie i wiekszosc czasu naprawia serwer

liczba graczy nie jest duza przez te bledy ale gdy wszystko sie ustabilizuje napewno zaczna zbierac sie tlumy na serwa

co do ostatniego zdania sie zgadzam ale staraja sie zeby wszystko zrobic (ja to widze)

ja twierdze caly czas ze jezeli uporaja sie z tymi bledami i wyeliminuja je wszystkie to serwer moze byc naprawde zaje***** :)

off : alchemik1 sprawdz poczte na mpc

Opublikowano

Coś im logowanie padło, myślę, że już nie warto tracić czasu na ten serwer.. Ale nadal polecam, fajnie się grało . Mam nadzieję, że Ty Deco kiedyś to ogarniesz.. ^^ Pozdro ;)

Opublikowano

Fajny serwer POLECAM ! Ale są niestety minusy:

-rzadkie lagi

-CZĘSTY SERWER OFF

-bugi

A plusy to:

-fajny medium

-kulturalni gracze

Opublikowano

wiem to na 100 % ze administracja stara sie jak tylko moze naprawic wszystko (ale sa tylko ludzmi)

shit totalny ? popatrz na inne serwery ...

bo to nie jest serwer 4fun tylko medium kolego..

przepustki owszem sa ale dropia z metkow 90 i wiedzm... wiem to na 1000% bo sam mam 4

a co do tego is to nie prawda bo wszystko da sie zdobyc w grze bez wydawania kasy!!

ss dla niedowiarkow

55284684649760833875.jpg

ss2

90326073237019646253.jpg

skoro tak uwazasz to postaw lepszy serwer ... administracja stara sie i wiekszosc czasu naprawia serwer

liczba graczy nie jest duza przez te bledy ale gdy wszystko sie ustabilizuje napewno zaczna zbierac sie tlumy na serwa

co do ostatniego zdania sie zgadzam ale staraja sie zeby wszystko zrobic (ja to widze)

ja twierdze caly czas ze jezeli uporaja sie z tymi bledami i wyeliminuja je wszystkie to serwer moze byc naprawde zaje***** :)

off : alchemik1 sprawdz poczte na mpc

moze i przepustki dropia ale server zabardzo zabespieczony ;) a na takie cus nie bede wlazil myslalem ze sb na wh popykam ale sie pomylilem a na modzie niechce mi sie grac ;x

Opublikowano

Prezentacja ekstra robi mega wrazenie

stronka , tak samo , system ulepszen na stronce bombowy .

wbijam na gre , jakaś taka zzoomowana nwm czemu, lagi . pusto pusto , na ch1 / 2 wejsc nie dalem rady bo za duzo osob, bezsens.

Taki w ogole nudny serw, myslalem ze po takiej prezce i stronce to bedzie jakas bomba a tu kleks

Opublikowano

moze i przepustki dropia ale server zabardzo zabespieczony ;) a na takie cus nie bede wlazil myslalem ze sb na wh popykam ale sie pomylilem a na modzie niechce mi sie grac ;x

nie dziala nic na tym serwie ;) i to jest w nim dobre

Prezentacja ekstra robi mega wrazenie

stronka , tak samo , system ulepszen na stronce bombowy .

wbijam na gre , jakaś taka zzoomowana nwm czemu, lagi . pusto pusto , na ch1 / 2 wejsc nie dalem rady bo za duzo osob, bezsens.

Taki w ogole nudny serw, myslalem ze po takiej prezce i stronce to bedzie jakas bomba a tu kleks

troche nuda jest bo nie ma ludzi a spowodowane jest to bugami ;/

moze jak poprawia wszystko to przybedzie graczy (ja w to wierze)

Opublikowano

nie wiem o co chodzi ale kolejne błędy.. bodzie i zmianki nie działają 0o

dodawac bonusow tez sie nie da :)

Decco ty cos robisz w zwiazku z serwem ?

off topic:

aa Aaviq ty wgl odczytujesz poczte na MPC ? :)

Opublikowano

liczyłem, że w nocy pojawi się tu post któregoś z techników w stylu

"Przerwa na dwie godziny, wprowadzamy niezbędne poprawki"

ale się przeliczyłem...

x

Opublikowano

Z prezki wydaje się fajny serwer, kiedyś grałem, ale potem chyba był wyłączony
Prezka 10/10, Serwer 9/10, duży plus za dobry hosting, client 1,2 GB pobiera mi się 8 minut .

1272247667773s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...