Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.
Zostanę [TGM] lub testerem na serwerze dedykowanym lub hamachi.
Oferuję:
Znajomość gry metin2.
Umiejętność rozwiązywania problemów.
Znajomość komend.
Współpracę z teamem.
Miłą i zabawną atmosferę.
Ortografia.
Porozumiewanie się bez problemów.
Bezpośredni kontakt do mnie.
Dobry kontakt z graczami.
Znajdowanie bugów.
Oczekuję:
Współpracę teamu.
Znajomość gry metin2.
Umiejętności rozwiązywania problemów.
Przyjemnej atmosfery.
Wyrozumiałości.
Chęci przy pracy.
Coś o mnie:
Witam mam na imię Damian lat 17.
Pochodzę z województwa pomorskiego.
Aktualnie uczę się na Gastronomika.>
Interesuję się sportami ekstremalnymi, piłką nożną, hokejem, komputerami, grami.
Chciałbym osiągnąć coś więcej w życiu niż tego co oczekują ode mnie inni.
Dla mnie najbardziej w życiu liczy się rodzina i przyjaciele.
Moje hobby to granie w gry przez internet, Akcji, Sporty i to co wpadnie w łapki :).
Znajomość z grą metin2 mam nawet sporą 7 lat na to straciłem i nie czuje się zawiedziony ponieważ nauczyłem się dużo od tej gry i chciałbym móc uczyć się więcej o tej grze i zdobywać co raz większe doświadczenie.
To moja lepsza strona której nie ukazywałem.
Kontakt: GG-34767897.
TS3: TAK

Witam.
Zostanę [TGM] lub testerem na serwerze dedykowanym lub hamachi.
Oferuję:
Znajomość gry metin2.
Umiejętność rozwiązywania problemów.
Znajomość komend.
Współpracę z teamem.
Miłą i zabawną atmosferę.
Ortografia.
Porozumiewanie się bez problemów.
Bezpośredni kontakt do mnie.
Dobry kontakt z graczami.
Znajdowanie bugów.
Oczekuję:
Współpracę teamu.
Znajomość gry metin2.
Umiejętności rozwiązywania problemów.
Przyjemnej atmosfery.
Wyrozumiałości.
Chęci przy pracy.
Coś o mnie:
Witam mam na imię Damian lat 17.
Pochodzę z województwa pomorskiego.
Aktualnie uczę się na Gastronomika.>
Interesuję się sportami ekstremalnymi, piłką nożną, hokejem, komputerami, grami.
Chciałbym osiągnąć coś więcej w życiu niż tego co oczekują ode mnie inni.
Dla mnie najbardziej w życiu liczy się rodzina i przyjaciele.
Moje hobby to granie w gry przez internet, Akcji, Sporty i to co wpadnie w łapki :).
Znajomość z grą metin2 mam nawet sporą 7 lat na to straciłem i nie czuje się zawiedziony ponieważ nauczyłem się dużo od tej gry i chciałbym móc uczyć się więcej o tej grze i zdobywać co raz większe doświadczenie.
To moja lepsza strona której nie ukazywałem.
Kontakt: GG-34767897.
TS3: TAK
  • Odpowiedzi 762
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam was serdecznie mogę zostać grafikiem czyli robię tło logowania/loga/znaczki GM/ oraz pisze również questy z chęcią dojde do serwerów hamachi/non-hamachi/dedyków/VPS ja nic nie biore z branży is czas na ts3 mam ograniczony ale od 9+ do 15 usiedze :)

zapomniałe dodać że robie nowe skille i ścwiecenie broni mam prawie 16 lat w Listopadzie dobjemy 16 :P Moje imię Mateusz gg:46838699

Opublikowano

PODANIE NA GM

zostane gm na VPS,DEDYK,hamachi,no hamachi

Imię: Łukasz

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, to też było powodem wyboru tego kierunku w technikum informatycznym do którego uczęszczam. Po zajęciach, znajduje czas na grę w piłkę no i oczywiście komputer (gry, programistyka i cząstki grafiki), myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości.

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Kontakt gg 32278584

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Witam zostanę jako Quester na Serwerze

:-Hamachi

-NoHamachi

Dedyk

VPS

Co Potrafię (jakie questy)

Zwykłe (bieganina , kogo zabić itp . )

Dungeony , BossRuny

Niestety fabularnych nie potrafię; <

Czego Oczekuję

Ogarniętego Teamu .

Rangi w grze jako GM

gg:46695390

Posiadam Ts3 + Microfon

Mam 17lat.

Opublikowano

Zostanę Gm'em Każdego rodzaju (TGM,SGM,itd...)

Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej o mnie i moich zdolnościach to pisz na nr gg

38798787 , czekam!

5xap3w.jpg

Opublikowano

cooltext1039045374.png

Witam serdecznie w moim podaniu na Mistrza Gry.

Na wstępie zacznę od tego, że nie jestem jakimś nie ogarniętym dzieckiem co nie ma pojęcia o tej posadzie.

cooltext1039048060.png

Mam na imię Kotnrl pochodze z Turku.

Jak na wstępie powiedziałem proszę o rozpatrzenie mojego podania nie dyskryminując mnie wiekiem.

Mam 13 lat, dokładna data 25.04.2000r.

Interesuje się sportem, grami komputerowymi i dziewczynami ( tak jak każdy chłopak w tym wieku biggrin.png )

cooltext1039054110.png

W Metina gram od dobrych 4 lat. Zaczynałem przygodę na PL jak powstawały pierwsze prywatne serwery aczkolwiek nie pamiętam już jakie.

Zaczynałem swoją przygodę na serwerze Twierdza jako sura BM, dobiłem nim 73 poziom i grać przestałem. Konto sprzedałem razem z itemami ale nie o tym tu mowa. Przeniosłem się później na serwery prywatne, inspirowała mnie gra na nich bez itemshopu, osiągałem na niektórych maksymalne poziomy jak bardzo dobre i unikalne przedmioty. Po pewnym czasie sama gra mnie znudziła i zastanawiałem się jak stworzyć swój własny prywatny serwer. Ktoś na mpcforum zaproponował mi współpracę na prywatnym serwerze jednakże był to serwer Hamachi gdzie grało ok. 70 osob. Wtedy nie miałem zielonego pojęcia o komendach ani o mysql czy ftp. Później zrezygnowałem z posady GA ponieważ nie chciałem psuć serwera swoim doświadczeniem. I zacząłem tworzyć swój serwer. Z początku moją lekturą był temat na m*cforum z komendami. Czytałem go i czytałem ( tylko te podstawowe id starałem się zapamiętać ). Oczywiscie tworzyłem swój serwer na czystych plikach raina. Po mojej owocnej pracy z swoją maszyną - serwer tworzyłem Hamachi. W godzinach szczytu grało 40 osób ( więcej komputer uciągnąć nie mógł ;/ ) Komendy obeznałem, niestety z powodu moich ocen musiałem zaprzestać hostowaniu swojego serwera i upadł jak to hejterzy mówią. Po jakichś 2 tygodniach dostałem prywatną wiadomość o współpracy jako Game Master na prywatnym serwerze, niestety jego Właściciel zaprzestał ze mną kontaktu nie wiadomo z jakich przyczyn. Moje doświadczenie jako Game Master sięga już roku.

cooltext1039064054.png

Tytuł słabo dobrałem ale chcę tutaj opisać co będę robił jak dostanę tą posadę.

Oczywiście nie będę pisał jakichś bezsensownych rzeczy jak pilnowanie m1 bo to zwykłe fake.

Mam zamiar wyłapywać boty na /inv takie jak ninja hack, wh , fishbot, switchbot itp.

Gra w nocy nie ma znaczenia, żaden bot nie da rady w nocy bocić chyba, że będę bardzo senny ^^.

Organizacja różnych konkursów oczywiście za zgodą Head Admina takie jak OX, ZUO - zrzut ulubionych obiektów. I jakie sobie gracze zapragną.

Na serwer mogę poświęcić około 3 - 4 h dziennie ( zależy od szkoły + kolegów i dziewczyny )

cooltext1039067677.png

TeamSpeak - podasz ip ja wchodze i gadamy :)

Gadu Gadu : 25739856

<3

Opublikowano

cooltext1039045374.png

Witam serdecznie w moim podaniu na Mistrza Gry.

Na wstępie zacznę od tego, że nie jestem jakimś nie ogarniętym dzieckiem co nie ma pojęcia o tej posadzie.

cooltext1039048060.png

Mam na imię Kotnrl pochodze z Turku.

Jak na wstępie powiedziałem proszę o rozpatrzenie mojego podania nie dyskryminując mnie wiekiem.

Mam 13 lat, dokładna data 25.04.2000r.

Interesuje się sportem, grami komputerowymi i dziewczynami ( tak jak każdy chłopak w tym wieku biggrin.png )

cooltext1039054110.png

W Metina gram od dobrych 4 lat. Zaczynałem przygodę na PL jak powstawały pierwsze prywatne serwery aczkolwiek nie pamiętam już jakie.

Zaczynałem swoją przygodę na serwerze Twierdza jako sura BM, dobiłem nim 73 poziom i grać przestałem. Konto sprzedałem razem z itemami ale nie o tym tu mowa. Przeniosłem się później na serwery prywatne, inspirowała mnie gra na nich bez itemshopu, osiągałem na niektórych maksymalne poziomy jak bardzo dobre i unikalne przedmioty. Po pewnym czasie sama gra mnie znudziła i zastanawiałem się jak stworzyć swój własny prywatny serwer. Ktoś na mpcforum zaproponował mi współpracę na prywatnym serwerze jednakże był to serwer Hamachi gdzie grało ok. 70 osob. Wtedy nie miałem zielonego pojęcia o komendach ani o mysql czy ftp. Później zrezygnowałem z posady GA ponieważ nie chciałem psuć serwera swoim doświadczeniem. I zacząłem tworzyć swój serwer. Z początku moją lekturą był temat na m*cforum z komendami. Czytałem go i czytałem ( tylko te podstawowe id starałem się zapamiętać ). Oczywiscie tworzyłem swój serwer na czystych plikach raina. Po mojej owocnej pracy z swoją maszyną - serwer tworzyłem Hamachi. W godzinach szczytu grało 40 osób ( więcej komputer uciągnąć nie mógł ;/ ) Komendy obeznałem, niestety z powodu moich ocen musiałem zaprzestać hostowaniu swojego serwera i upadł jak to hejterzy mówią. Po jakichś 2 tygodniach dostałem prywatną wiadomość o współpracy jako Game Master na prywatnym serwerze, niestety jego Właściciel zaprzestał ze mną kontaktu nie wiadomo z jakich przyczyn. Moje doświadczenie jako Game Master sięga już roku.

cooltext1039064054.png

Tytuł słabo dobrałem ale chcę tutaj opisać co będę robił jak dostanę tą posadę.

Oczywiście nie będę pisał jakichś bezsensownych rzeczy jak pilnowanie m1 bo to zwykłe fake.

Mam zamiar wyłapywać boty na /inv takie jak ninja hack, wh , fishbot, switchbot itp.

Gra w nocy nie ma znaczenia, żaden bot nie da rady w nocy bocić chyba, że będę bardzo senny ^^.

Organizacja różnych konkursów oczywiście za zgodą Head Admina takie jak OX, ZUO - zrzut ulubionych obiektów. I jakie sobie gracze zapragną.

Na serwer mogę poświęcić około 3 - 4 h dziennie ( zależy od szkoły + kolegów i dziewczyny )

cooltext1039067677.png

TeamSpeak - podasz ip ja wchodze i gadamy :)

Gadu Gadu : 25739856

cale podanei skopiowane! od Dingox

de8.gif

Opublikowano

PODANIE NA GM

zostane gm na VPS,DEDYK,hamachi,no hamachi

Imię: Łukasz

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, to też było powodem wyboru tego kierunku w technikum informatycznym do którego uczęszczam. Po zajęciach, znajduje czas na grę w piłkę no i oczywiście komputer (gry, programistyka i cząstki grafiki), myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości.

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Kontakt gg 32278584

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

25737530656470347277.jpg

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam

ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

Pozdrawiam G r z e c h u

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby cierpliwej, mającej czas, która zna się na serwerze metin2 hamachi i pomoże mi w stworzeniu dobrego serwera.

Komputer mam dobry, maszyna śmiga zawsze bezproblemowo, tylko chcę żeby ktoś pomógł mi rozbudować serwer np. dodanie NPC w mieście, dodanie broni i systemu ulepszeń, pomoc w naprawieniu (małoprawdopodobnych) problemów z maszyną lub navicatem,pomoc w zrobieniu launchera lub jakiś inny sposób żeby gracze mogli podłaczyć się do mojego serwera, pomoc w zrobieniu stronki reje itp..

Porady dotyczące navicata, filezilli i innych programów niezbędnych do zajmowania się serwerem

Ogólnie to serwer już stoi a takie bardzo bardzo podstawy znam :)

I częsty kontakt gg/skype/steam

Jeśli znajdzie się ktoś kto ma dobre intencje i czas

proszę o kontakt gg: 45747170 / lub mail : [email protected]

Pozdrawiam, Filip :)

AKTUALNE :)

6h6jc3f0k7ww.jpg

Opublikowano

Poszukuję dobrego grafika który wykona
standardowe/zaawansowane prace graficzne ale również przerobi skile itd.
Jak ktoś jest zainteresowany to niech pisze na GG:46586318

Zakaz umieszczania gifów

Opublikowano

Witam. Mam na stanie bardzo mocną maszynę, i zahostuje na niej serwer mt2. Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać. Wymagam gotowych plików, strony i clienta, a także dobrej znajomości linuxa. Kontakt przez gg:9332277

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Witam.

Mam forum IP.Board 3.4.4/5. Wykonam/Zrobię forum IP.Board 3.4.4 ( chodzi o to że ja stawiam forum na życzenie klienta) posiadam kilka licencji IP.Board. Stawiam , ustawiam , wgrywam styl , stawiam na hostingu który klient wykupi. Bo na byle gównie się nie postawi takiego forum.

W zamian wymagam TGM , SGM , GM na serwerze prywatnym Metin2. bądź inne oferty !!!!!!!!!

Więcej:

Kontakt gg : 40960402

Opublikowano

Witam Szukam sponsora na vps albo dedyka za 50 90 zl zeby robic pliki

1.pliki bd robil od 0

2.za sponsorowanie ma range GA oraz 50% is

_________________________________________________________________________________________

Wtam

szukam

1.technika [x2]

2.grafika[x1]

3.quester[x1]

_____________________________________________________________________________________________

Kontakt gg 32278584

Opublikowano

Witam. Zahostuje serwer do Metin2. Mam bardzo mocną maszynę(intel e5). Wszelkie propozycję proszę pisać na gg:9332277, wymagam gotowych plików i strony.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Witam, z tej strony właściciel serwera DarknessMT2.

Chcielibyśmy oznajmić ze poszukujemy grafików.

Oferujemy:

W późniejszym czasie % z IS'a

Miejsce w Teamie

Range GM'a na serwerze

Tutaj parę screenów z serwera, oczywiście nie wszystkie

Koniq.png

lancher.png

nowywierzch.png

Wyborpostaci.png

Zielarstwo.png

wiezad.png

ikonka.png

Nie są to oczywiście wszystkie nowości które są dostępne na serwerze.

Aktualny Team:

Ja

xBit

warnox

misjane

Harnasihjh

GG: 46839077

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano

Zostanę GM/Pomocnikiem technika/TS3 Masterem/Moderatorem lub Administratorem forum

Mam na imię Jakub :)

Częste pytania:

Od kiedy grasz w metina? Od 2008/09 roku

Miałeś już jakiś staż na prywatnych serwerach? Tak :) miałem już 2 serwery dedykowane + na jednym byłem moderatorem forum

Ile masz wolnego czasu? Bardzo dużo

Prędkość łącza? Download 2MB/s upload 0,5MB/s

GM

Jako Gm chciał bym pomóc w ogarnianiu Graczy, robić eventy i oczywiście im pomagać na TS3 i w grze. Zawsze miałem bardzo dobry kontakt z Graczami i nigdy nie stwarzałem problemów.

Pomocnik Technika

Jako technik umiem wgrać moby, bossy, nowe mapki itp.

TS3 Master

Umiem bardzo dobrze skonfigurować TS3, posiadam także licencje na 512 slotów.

Mod/Admin Forum

Znam się bardzo dobrze na forach IPB, umiem wgrywać style rangi itp.. czego dusza zapragnie, jako moderator bym pilnował porządku na forum

Kontakt:

gg: 35871092

TS3: soban.pl/twój jak masz :)

e-mail: [email protected]

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Witam poszukuję Team który potrafi idelanie zrobić serwer Metin2.

Chodzi mi o taki team który zgodzi się że zrobią serwer Metin2 na Hamachi a gotowe pliki przeniosą na Serwer Dedykowany.

I żeby nie było jestem żetelny i od razu mówię co i jak.

Osoby które będą się zajmować Plikami czy stroną czy Klientem muszą znać się na wszystkiim ja nie chce kogoś kto czegoś nie potrafi lub nie umie zrobić !

I tak jeśli ktoś nie ma swojego Team to niech go stworzy ale nie jakieś dziecko wiek minimum 15 lat. Stwórz Team który potrafi zrobić cuda i napisz do mnie na maila [email protected]. A jeśli ktoś posiada właśne pliki serwerowe którę zaskoczą wszystkich i są gotowe w 100% pisz od razu ! ;) W Team musi być Technik,Grafik,KlientMaster,WebMaster i wszyscy z nich muszą mieć wszystko w jednym palcu. Na Serwer Początkowy mogę przeznaczyć 200-300zł później oczywiśćie więcej :). Dla czego tak mało bo po miesiaću pracy nie poznam was aż tak dobrze ;). Kto zrobi Team i zgłosi go do mnie jest Liderem Teamu a ja jestem Szefem :D nie lubie ale no wszystkie decyzje podejmujemy razem. Pamiętajcie stwórzcie dobry Team i piszcie a jeśli macie doby Team to Tylko pisać i tworzymy coś czego ludzie jeszcze nie widzieli

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Witam Szukam sponsora na vps albo dedyka za 50 90 zl zeby robic pliki

1.pliki bd robil od 0

2.za sponsorowanie ma range GA oraz 50% is

_________________________________________________________________________________________

Wtam

szukam

1.technika [x2]

2.grafika[x1]

3.quester[x1]

_____________________________________________________________________________________________

Kontakt gg 32278584

Opublikowano

Zrobie Clienta,pliki serwerowe wiecej info pw:

-Dodam zbroje/bronie/itemy/ulepszacze

-Dodam system wierzchowcow

-Dodam system petow

-Dodam system zielarstwa/kostiumow/energii/zabojstw/statystyk

-Dodam mapy,rajdy,dungeony

-dodam funkcje takie jak : Chanel Hanger,Pokaz/chowaj questy,FacebookLike,dodanie jako przyjaciela w szepcie,blokowanie, system ignoracji,system afk, -zmiane -czcionki w cliencie

I wiele wiele wiecej ;) kto prosil mnie o pomoc lub mnie zna wie co potrafie

Zrobie,dodam wszystko o co poprosisz :D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...