Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] xXNosXx-xXBotXx - dziala na zminimalizowanym + funkcja ukrywania okna nostale.

Lobod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bot nie podnosi dropu gdy jest troche dalej... ;<

a jak bije z zasięgu to czest odropi coś kawałek od postaci i czesto bot omija dropa ..

druga sprawa.. ustawie droge a on i tak łazi gdzie chce ;O

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot całkiem dobry.

Zobaczymy jak będzie się spisywał na dłuższą mete.

Do wbijania JOB chyba idealny.

/Edit

Jednak bot jest beznadziejny.

Po wyłączeniu bota nie da się normalnie funkcjonować na kompie bez uruchamiania go ponownie.

Nie polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak link znowu będzie nie działał proszę napisać na pw :)

#REUPLOAD 12.07.2014

Nowy link

https://mega.co.nz/#!aZpWWaTJ!1xcw5wofvpp7xDefvrvhcqvT_eJKuOUKXgR0dAJjXLw

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/6426f7e98de0e42fa4fbe3f5af18dccb6bce35a467606513fbe8ac8b53f074cb/analysis/1405183999/

Zostaw like :D 

Do moda

Reup można dodać do 1 postu.

Twoj skan wykrywa wirusy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie działa mi, jest napisane, że odmowa dostępu i brak plików do wypakowania.
@Edit
Avast wykrył wirusa z reuploadu, a oryginalny plik od autora nie pobiera mi się (99% potem pisze nie znaleziono czy coś w tym stylu)
@Edit2
Polecam http://speedydrive.net, na 1 dzień konto premium, więc użyć rozważnie ;D. Właśnie ściągam ;D.
Nie podaje skanu bo 2/39 a poza tym reklamują to na stronie ;D.

Opublikowano

Yoo..

Mam problem a mianowicie, jak ustawic droge? Postawie sobie w lochu postac, i zeby biegal mi po 4 rogach. Jak to ustawic?

Niby ustawiłem te waypointy F1 . F2 . F3 . F4 , kazdy w rog mapy, ale biega mi po 1 alejce i zawraca co 4-5 metry...

Opublikowano

Witam, można prosić o Reupload? :)

Działa, racja ale kurde.. chciałbym, aby żarł mi kurczaki, a nie poty - da się to załatwić?
+starałem się jakoś pozmieniać, na keyach (6,7 - 8,9) tyle, że nie żre mi kurczaków przy "autopoceniu" co jest? jak to skonfigurować? nie chcę używać "auto skill" do używania kurczaków :|
Nawet ustawiając eliksiry na miejscach (6,7) i ustawianiu autopocenia na (6,7) - bot nie daje rady...
PRÓBOWAŁEM też ustawić razem z "autopoceniem" ~ "siadanie/pocenie gdy <50%" w hp i mp na przemian, bądź oba razem i nic :|

HELP! :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie działa pare opcji, ale cheat niczego sobie.

Jakby ktoś potrzebował simple bota na groszki ( spacja ) na zminimalizowanym pisać ^^

ARIONE-MINI.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bot jest Mega wszystko ładnie działa tylko jest jeden problem nie wiem czy ktoś jeszcze tak ma ale jak uruchomię bota to nie da sie go zatrzymać i czasem w ogóle nie siada ale tak to bot jest Mega :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z botem jak włączam go to mi nie nabija procentów na nupku u wróżki , jak używałem NeXBota 5.1 to mi nabijało więc nie wiem o co chodzi ( ogarniam kiedy bije się procent wróżki nie trzeba mi tego tłumaczyć) i jeszcze jedno co chwilę trzeba przechodzić między oknami żeby exp leciał inaczej nic nie leci więc nmw o co biega :C

####SPRAWDZONE####

chodzi mi że na tej postaci co włączam bota leci a na nupku nic wgle , tylko jak zminimalizuje okno i ponownie zmaksylizuję to wtedy exp i job leci ( oczywiście wszytko w oknie nie na full rozdzielczości )

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Te waypointy nie działają, bot idzie i po chwili zawraca i tak w kółko, więc właściwie siedzi na 1 spocie cały czas, puki się ten nie zrespi. Od tego łażenia w kółko wygląda jak kretyn i bot, więc pewnie prędzej czy później przyciągnie GM'a. Nie polecam więc włączać go na zminimalizowanym lub AFK.

• 10 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] xXNosXx-xXBotXx - dziala na zminimalizowanym + funkcja ukrywania okna nostale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...