Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] xXNosXx-xXBotXx - dziala na zminimalizowanym + funkcja ukrywania okna nostale.

Lobod

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam ustawic to chodzenie ? osobiscie chcialbym aby to dzialalo :/ ale nie ma tutaj zadnej zakladki odnosnie tego, jedynie napis dlaczego bot nie chodzi na mapie, ktory nic nie robi

1385975953-U914647.png

Opublikowano

dlaczego siadanie nie dziala? Musze przez To bot zabija moja postac. Usun rowniez biegniecie do moba. Ustawiajac bota w shanerze -2 , tak na probe, ustawilem 4 rogi do chodzenia, po paru minutach bot nie regenerowal hp ,a ja znalazlem sie na srodku, bo zaczal sledzic moby po bokach, zamiast bic te przydrozne.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Błąd autoita po aktualizacji :

Line 1567 (File ""):

Error : "If" statements must have a "Then" keyword

Chodzi o to , ze chyba zel podpisales Ify zamiast Thenow. Prosze o zrobienie szybkiej poprawki

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Z powodu wyjazdu mogę poprawić kod dopiero w poniedziałek.

Przepraszam za niedogodności.

kb8.png

Opublikowano

Witam, mysle ze warto by bylo dodac opcje ile bot ma dzialac tzn przedzial od np 30min do 40min a nastepnie przerwa 5-10min, i kazdy gracz zeby mogl sobie wybrac. No zawsze mniejsze prawdopodobienstwo dostania bana. Przyklad:

Dzialanie; Od 30min Do 40min

Przerwa po dzialaniu: od 5min do 15min

no cos takiego.

PS. Sorry ze bez ortografii ale bota mam odpalonego i nie mozna pisac z polskimi znakami.

@EDIT: Bot strasznie się buguje, jak w lola grałem to klawiatura mi się blokowała i myszka latała jak szalona, jak w lolu naciskałem LPM to działało jako V a na pulpicie zaznaczało wszystkie ikony i chciało je usuwać, nie wiem co jest nie tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z powodu wyjazdu mogę poprawić kod dopiero w poniedziałek.

Przepraszam za niedogodności.

&amp

co jest grane miał być w poniedziałek tęsknimy :D

Opublikowano

Błąd autoita po aktualizacji :

Line 1567 (File ""):

Error : "If" statements must have a "Then" keyword

Chodzi o to , ze chyba zel podpisales Ify zamiast Thenow. Prosze o zrobienie szybkiej poprawki

Mam to samo o czym tam kolega pisał ... ;D ale z tego co piszą to bot fajny ;) więc wracaj szybko! i naprawiaj ;p

Opublikowano

Bot działa jest dobrze.Ale ustawiłem 4 waypointy w Shanera -2 w rogach każdy .Kilkam F1 na jeden róg potem F2 na drugi róg i tak az do 4 rogów... Ale chodzi mi tylko to połowy i dalej nie idzie.Nie ogarniam ... można jakąs instrukcje do tego ;3 albo wytłumaczyć ??

Opublikowano

Chodzenie polega na tym że bot gdy nie znajdzie mobów przemieszcza się aż do ich wykrycia.

kb8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Acha to takie buty :O To jak ustawi sie na Waypointy to on idzie gdzie mu się podoba :3 Kozak ;D

Polski kolego polski pisze się AHA nie ACHA o_O a pozatym jeśli coś błednie napiszesz to przeglądarka ci podpowie więc sprawdzaj czy w tekście nie ma czerwonego zygzakowatego podkreślenia :D przepraszam ze odbiegłem od tematu ale bot działa ok zostawiam go włączonego na noc i juz mam 26 lvl postaci i 24 profy dziękuje Lobod a i jeszcze jedna rzecz chowanie okna i jest problem jak chcesz cokolwiek napisać bo wtedy nic nie pisze :(
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

powie mi ktoś dlaczego nie działa mi bot ?
Odpalam notsale , potem bota.. ustawiam sobie opcje.. klikam start bot , wchodze w okno nostale i nic.. postać stoi -.-'

zaznaczałem opcje z bronią pierwszą i nawet bez broni i nic...

HELP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

powie mi ktoś dlaczego nie działa mi bot ?

Odpalam notsale , potem bota.. ustawiam sobie opcje.. klikam start bot , wchodze w okno nostale i nic.. postać stoi -.-'

zaznaczałem opcje z bronią pierwszą i nawet bez broni i nic...

HELP

A kolego drogi czy uruchomiłeś jako administrator tego bota ??? bo jak nie to ci nie pobotuje za długo

Opublikowano

A ja mam troche inny problem chodzi o to że ustawiam jak tam jest mp to ustawiam na 20% i liczyłem ze jak postać będzie miała poniżej 20% many to sobie usiądzie potem wstanie i będzie dalej biła. A jak mu spadnie poniżej 20% many to on nadal próbuje bić i jak mu się skończy to też nadal próboje bić ;(. Jak to naprawić ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Warto

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...