Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] xXNosXx-xXBotXx - dziala na zminimalizowanym + funkcja ukrywania okna nostale.

Lobod

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fail, bot zacina się jak ustawie żeby siadał gdy ma 50% HP/MP Jak ustawie żeby siadał na 20% MP i 50% HP to działa ale i tak nie siada -.- Klawisze bota się zacinają np: Start bot i stop bot nie działa dobrze, nie działa ukryte nostale

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega wyżej, prosiłbym o wytłumaczenie dlaczego tak się dzieje, bo przewiduję błąd z mojej strony także

Opublikowano

Jestem autorem niniejszego bota jednak moje poprzednie konto zostało zablokowane oraz straciłem kod źródłowy bota.

Toteż rozpoczynam nowy bardziej zaawansowany projekt Nt-Bot

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ehh szkoda ze za darmo nie mozna :/ Jesli ktos bylby na tyle dobry i uploadnął na strone za darmo :/

@Edit

Nieważne ,

UP

dzięki xD

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazlem buga. Jestem lucznikiem, w bocie ustawilem zeby uzywal 2 broni ( mialem ja zalozona) jednakze bot zaznaczal moja ''ofiare'' a po tym moja postac siadala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...