Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bassilia.pl [Dedyk] [Easy]

Bassilia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to totalna porażka nie dosyć, że serwer postawiony na plikach Sealian.pl to mega zbugowany. Odradza gry na tym serwerze mimo, zę GM pisze 1k graczy online nie wierzyć mu naprawdę gra może z 300. Serwera ne polecam i nie zmienie swojego zdania na jego temat.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dosyć w miarę dobry :).

Nom macie racje troszke laguje a chociaż że mam bardzo dobry internet jak i komputer :). Ale polecam zagrać do zbicia czasu :P.

ddz8gi.png

Opublikowano

kur.... weź tu przepisz ten kod z tego obrazka jakaś porażka :X

Czemu jak wpisuje login i wyskakuje mi że login już zajęty i email też a jak chce przypomnieć sobie hasło to nie ma nic nie wyświetla ; o

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

SERWER DNO!!!!
na serwerze istnieje kilka/kilkanascie bugow ktorych administracja nie ma zamiaru naprawiac
bug nr1 - misja u uriela (ze szkata ripa) zbugowana ..
bug nr2 - misja u historyka zbugowana
bug nr3 - misje u instruktorow (jezeli ktos jest w stanie to niech przetlumaczy mi te bazgroly)
bug nr4 - exp bug (nie powiem jaki bo za duzo osob by wbilo w topke w czasie 1h)
bug nr5 - nie dziala Wymiar Wladcow
bug nr6 - brak dropu z metinow (wszystkich)

bug nr7 - pieczecie lwa nie dzialaja

zreszta po co ja to pisze skoro administracja ma to gdzies ;)

80% topki jechalo/jedzie na WH ;) (gm/ga nic z tym nie robia)
GM oczko jest osoba zbedna w teamie zreszta tak jak 2 gm .. pytanie ich o cokolwiek jest bezsensowne.. ich odpowiedzi ,, pytaj GA" ,,z kad mam to wiedziec" etc.
za duzo ulepszaczy (z tego polowa bez wartosci)
kilka bosow na jednym ch (na jednego bosa przypada 15 ludzi) (i jak tu zrobic eq? )
od poczatku serwa administracja sie nim nie interesuje
w prezentacji jest pieknie a na serwie jest zupelnie inaczej (wiem bo gralem) np. mapka 125 tak nie wyglada, bony nie wchodza maxy
typ serwera to Medium/Easy z wielkim naciskiem na MEDIUM !!!!!
serwerowy licznik (kalkulator) jest podkrecony o 1000 osob !!! (porazka) dowodem na to jest wczorajszy komunikat ,,aktualna liczba osob On-Line 1171 osob" o 3 w nocy...
te cale nowe bosy padaja na 10 hitow a ripka bije sie o wiele dluzej (tak samo jak wiedzme)
krwawa perla to towar ktory jest najwiecej warty na serwie przyklad: od 1 lvl do +- 220 wydropilem 40 perel (smiech na sali)
ulepszenie naszyjnika z niebianskich lez do epickiego kosztuje 2x biala 2x krwawa 2x niebieska i 3x kiel orka (to akurat moglo by byc) ale nastepny naszyjnik to juz 10x kazda perla i 6x kiel orka (i tak na kazdego nastepnego epika)

SERWA NIKOMU NIE POLECAM WRECZ ODRADZAM !!!!!!

Opublikowano

SERWER DNO!!!!

na serwerze istnieje kilka/kilkanascie bugow ktorych administracja nie ma zamiaru naprawiac

bug nr1 - misja u uriela (ze szkata ripa) zbugowana ..

bug nr2 - misja u historyka zbugowana

bug nr3 - misje u instruktorow (jezeli ktos jest w stanie to niech przetlumaczy mi te bazgroly)

bug nr4 - exp bug (nie powiem jaki bo za duzo osob by wbilo w topke w czasie 1h)

bug nr5 - nie dziala Wymiar Wladcow

bug nr6 - brak dropu z metinow (wszystkich)

bug nr7 - pieczecie lwa nie dzialaja

zreszta po co ja to pisze skoro administracja ma to gdzies ;)

80% topki jechalo/jedzie na WH ;) (gm/ga nic z tym nie robia)

GM oczko jest osoba zbedna w teamie zreszta tak jak 2 gm .. pytanie ich o cokolwiek jest bezsensowne.. ich odpowiedzi ,, pytaj GA" ,,z kad mam to wiedziec" etc.

za duzo ulepszaczy (z tego polowa bez wartosci)

kilka bosow na jednym ch (na jednego bosa przypada 15 ludzi) (i jak tu zrobic eq? )

od poczatku serwa administracja sie nim nie interesuje

w prezentacji jest pieknie a na serwie jest zupelnie inaczej (wiem bo gralem) np. mapka 125 tak nie wyglada, bony nie wchodza maxy

typ serwera to Medium/Easy z wielkim naciskiem na MEDIUM !!!!!

serwerowy licznik (kalkulator) jest podkrecony o 1000 osob !!! (porazka) dowodem na to jest wczorajszy komunikat ,,aktualna liczba osob On-Line 1171 osob" o 3 w nocy...

te cale nowe bosy padaja na 10 hitow a ripka bije sie o wiele dluzej (tak samo jak wiedzme)

krwawa perla to towar ktory jest najwiecej warty na serwie przyklad: od 1 lvl do +- 220 wydropilem 40 perel (smiech na sali)

ulepszenie naszyjnika z niebianskich lez do epickiego kosztuje 2x biala 2x krwawa 2x niebieska i 3x kiel orka (to akurat moglo by byc) ale nastepny naszyjnik to juz 10x kazda perla i 6x kiel orka (i tak na kazdego nastepnego epika)

SERWA NIKOMU NIE POLECAM WRECZ ODRADZAM !!!!!!

Dziwisz sie ? serwer postawiony na Rykoxie v2. -.- i jeszcze kur** bana daja za ch** wie co -.-

Opublikowano

Chym Server jak server Sealian upadł zrobili to . Jaki jest tak wogule bug na expa ? .

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Nie o każdym serwerze tak mówię ale ten jest zajebisty :) Chętnie zagram

co to jakis kolega administracji czy moze osoba ktora nawet nie wbila na serwa ;)

jezeli naprawicie wszystkie bugi i postaracie sie ulepszyc cos na serwie to wroce ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na GA, ma swoje dwa serwery w głebokim poważaniu ani nie zajmuje sie Linaresem ani Bassilia, Odeszłam z Teamu bo GA nie naprawił żadnego BUGA, którego mu zgłosiłam nawet się tym nie przejął. Gracze wydają pieniądze na serwer, który nie ma przyszłości. GA tylko na ts mówi: "nie chce mi się". Nie polecam.

Opublikowano

Serdecznie odradzam serwer, Administracja to zwykłe dzieci, zamiast naprawiać serwer to oni wolą ''gadać'' z dupami z TS'a Przykład Shoune ;>

Kolega dostał bana za to, że zabił kolesia na wolnym koło handlary.. ale przed tym, GM z ''nudów'' go kicknął, odradzam serwer i nie polecam gry na tym syfie .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer totalna porażka, admin ma wszystko i wszystkich w dupie. Bany lecą za nic. Pisałem sobie do jakiegoś z Gm chciałem się o coś zapytać ten nie odpisywał przez 10min potem napisał "a skąd ja to mogę wiedzieć?...-.-". Bug na bugu, nawet bugi są zbugowane....

JEDNYM SŁOWEM SERDECZNIE ODRADZAM!

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

wbiłem zagrałem trochę i muszę stwierdzić że jest to ułatwiona wersja CAMERIONA nic więcej zmienili tylko bronie i bossy :P co do bugów nie wiem dograłem ten 100+ i skończyłem..

da się tu skille zmieniac w grze?

w grze kilka bugów znalazłem :

np:

- zero dropu z metków(czasem małż poleci) rozbiłem z 50 tych w grocie(90) jak i na mapie od 90.

- w katakumbach podobno za metka wpada 2lvl (nie sprawdzałem)

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Team robi codziennie OX takie zamydlanie oczu tylko bugi jakie byly takie sa nic nie zostalo zrobione procz naprawienie konia moze szanowny Admin powie kiedy sie tym zajmie czy Cie to przerasta ????

Opublikowano

Już od początku jesteśmy świadkami wielu bugów i niedopracowań.. Przykładem są np nie pousuwane questy z globalnego serwera.. Widać administracja lubi taki syf i olewa to.

Prezka super ,lecz w środku wygląda to inaczej.. NIE POLECAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Robcie GP powalilo was ? Admin nic nie ogarnia a wy jeszcze GP robicie zreszta to wasz czas robcie z nim co chcecie.

Opublikowano

Siema! Kumpel ogarnął jakiś konurs na ten serw, a że nie może tutaj dalej napisać to przekazuje Wam info :)

Link do jego profilu na mpc :

http://www.mpcforum.pl/user/946925-mietek-zul/

Info o konkursie :

NvCNfPd.jpg

Witam Wszystkich !
Przygotowałem dla Was dzisiaj mały konkurs, a łączna pula na wygrane wynosi w nim
aż 165zł, w Smoczych Monetach na serwerze Bassilia.pl ! Aby uczestniczyć w
konkursie należy subskrybować mój kanał i napisać w komentarzu:

/Biorę Udział/

http://www.youtube.com/watch?v=eeleMG0kOEc

Pozdrawiam Wszystkich i życzę powodzenia !
Opublikowano

Siema! Kumpel ogarnął jakiś konurs na ten serw, a że nie może tutaj dalej napisać to przekazuje Wam info :)

Link do jego profilu na mpc :

http://www.mpcforum.pl/user/946925-mietek-zul/

Info o konkursie :

NvCNfPd.jpg

Witam Wszystkich !

Przygotowałem dla Was dzisiaj mały konkurs, a łączna pula na wygrane wynosi w nim

aż 165zł, w Smoczych Monetach na serwerze Bassilia.pl ! Aby uczestniczyć w

konkursie należy subskrybować mój kanał i napisać w komentarzu:

/Biorę Udział/

http://www.youtube.com/watch?v=eeleMG0kOEc

Pozdrawiam Wszystkich i życzę powodzenia !

Haha wydał 165zł na to gówno ;3

Serwera nie polecam, serwer gotowiec, strona gotowiec, serwer aka Camerion...

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...