Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bassilia.pl [Dedyk] [Easy]

Bassilia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobugowane wszystko koń padnie musisz sie cofać do stajennego żeby znowu go przywołać... świetny pomysł .

Koń działa już poprawnie :)

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Serwer ten stworzony został przez graczy dla graczy, przez okres ponad 4 miesięcy pracowało nad nim nieustannie aż 5

ogarniętych dorosłych osób ! Po wielu godzinach pracy nad serwerem doszliśmy do wniosku że nadszedł już czas na to aby nasz

projekt ujrzał światło dzienne !

na start zdechly kon

punkty statusu, mialo byc 125 ale jest 90...

o reszcie nie wspomne^^

w czasie logowania 2 nazwy serwerow

nawet taki laik jak ja domysli sie, ze cos jest nie tak^^

ta ponad 4 miesieczna "praca"

i do tego "nieustanna"

taka sciema, to jest obrazanie naszej inteligencji...

...kolejni dopisza reszte

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na start zdechly kon

o reszcie nie wspomne^^

w czasie logowania 2 nazwy serwerow

nawet taki laik jak ja domysli sie, ze cos jest nie tak^^

ta ponad 4 miesieczna "praca"

i do tego "nieustanna"

taka sciema, to jest obrazanie naszej inteligencji...

...kolejni dopisza reszte

Do gry nie zmusza Cię nikt :)

Ja tu jestem tylko [GM] jakieś pretensje zapraszam na forum do Administratora :P

A tak po za tym koń został naprawiony + kilka innych drobnych poprawek i już nikt nie marudzi, owszem na start fejk lekki z tym koniem ale cóż zdarza się, wczoraj sam jeszcze latałem po serwerze i sprawdzałem wszystko i all z konikiem było ok :O

A tak po za tym to jest start wiele rzeczy można zmienić, poprawić, sporo serwerów miało wiele gorszy start od tego.

Pozdrawiam i chętnych zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze !

Opublikowano

Szkoda bo ja już 10 lvl latałem sobie po mapce 125 ;DDD

To będzie parodia z ulepkami tyle bossów ... mmmm Wbili ludzie 125 i żeby znalezc bossa to wyczyn

Kd wciska jakby nie chciał i do tego po 30kk a kasa ] sztabki [ dropia w tempie żółwia !!!

Nie polecam ;)

Ps. Opłaca się grać bodym daggerem i wp pvp na hity ;)

Jak ktoś chce wiedzieć jak na mapke 125 wejść pisać pw ;)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Szkoda bo ja już 10 lvl latałem sobie po mapce 125 ;DDD

To będzie parodia z ulepkami tyle bossów ... mmmm Wbili ludzie 125 i żeby znalezc bossa to wyczyn

Kd wciska jakby nie chciał i do tego po 30kk a kasa ] sztabki [ dropia w tempie żółwia !!!

Nie polecam ;)

Ps. Opłaca się grać bodym daggerem i wp pvp na hity ;)

Jak ktoś chce wiedzieć jak na mapke 125 wejść pisać pw ;)

To jest Easy/4Fun, a nie typowy 4Fun więc nie myślałeś chyba że po 1 godzinie gry zdobędziesz wszystko.

Pozdrawiam.

Nowicjusz
Opublikowano

Do gry nie zmusza Cię nikt :)

Ja tu jestem tylko [GM] jakieś pretensje zapraszam na forum do Administratora :P

A tak po za tym koń został naprawiony + kilka innych drobnych poprawek i już nikt nie marudzi, owszem na start fejk lekki z tym koniem ale cóż zdarza się, wczoraj sam jeszcze latałem po serwerze i sprawdzałem wszystko i all z konikiem było ok :O

A tak po za tym to jest start wiele rzeczy można zmienić, poprawić, sporo serwerów miało wiele gorszy start od tego.

Pozdrawiam i chętnych zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze !

owszem, nikt mnie nie zmusza do gry

a czy ciebie zmusza ktos do glupich komentarzy w grze typu:

"zrob koniowi usta-usta"?

taki jestes dowcipny?

to moze ty jako GM, powinienes sluzyc pomoca graczom i zrobic mojemu konikowi usta-zad?

no i nie wiem czyjego konika naprawiles bo moj dalej nie jest mniej zdechly niz wczesniej:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

taki jestes dowcipny?

to moze ty jako GM, powinienes sluzyc pomoca graczom i zrobic mojemu konikowi usta-zad?

no i nie wiem czyjego konika naprawiles bo moj dalej nie jest mniej zdechly niz wczesniej:)

Powtarzam że nie ja jestem administratorem tego serwera, tylko [GM] siedzę właśnie od godziny i odpisuję graczom na pw na wszelakie pytania.

Nie ja jedyny jestem tutaj [GM] więc nie musisz bezpośrednio we mnie rzucać takimi oskarżeniami .

Pozdrawiam!

PS. W razie pytań dot. gry pisać pw na forum lub w grze, tu i tu nick : Oczko .

Opublikowano

Camerion, Sunrise, Sealian - te same pliki, więc pewnie i tak samo chujowa rozgrywka, czyli: max lvl w 1-2 dni, a ulepszacze lecą z 3 bossów w grze, z czego 2 respią się na nowych mapach co 1h a wiedźma w atlantydzie w 2-3 miejscach obsadzonych przez 10 osób każde. Jak kogoś kręci takie coś albo ma czas grać po nocy, bo wtedy można spokojnie podropić jak wszyscy śpią, to można zagrać.

Nowicjusz
Opublikowano

sprecyzuj slowo "oplaca" :P

fajny serwerek ale...

robiony na spontanie chyba :)

naprawiaja bugi i bledy

wiesz, "na dwoje babka wrozyla"

albo dadza rade albo nie :P

nie przekreslam go jeszcze, jest swiezy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Camerion, Sunrise, Sealian - te same pliki, więc pewnie i tak samo chujowa rozgrywka, czyli: max lvl w 1-2 dni, a ulepszacze lecą z 3 bossów w grze, z czego 2 respią się na nowych mapach co 1h a wiedźma w atlantydzie w 2-3 miejscach obsadzonych przez 10 osób każde. Jak kogoś kręci takie coś albo ma czas grać po nocy, bo wtedy można spokojnie podropić jak wszyscy śpią, to można zagrać.

Cameriona nawet nie porównuj do tego serwera bo to grzech ;D Widzę że dawno Cię na Camerionie nie było :P Teraz lekkie problemy tam ale spokojnie można grać, ludzi nadal sporo z tego co się orientuję, po za tym on stoi już rok i jak Ty możesz takie coś do Camerionka porównywać :P A tak poza tym ten serwer ani trochę nie przypomina mi Cameriona :O

A co do tego serwera to, no są pewne niedociągnięcia ale można spokojnie grać, jeśli administracja trochę przynajmniej ogarnięta to bd ok :P Na razie bd tutaj pogrywał trochę :P

Polecam.

Nowicjusz
Opublikowano

Powtarzam że nie ja jestem administratorem tego serwera, tylko [GM] siedzę właśnie od godziny i odpisuję graczom na pw na wszelakie pytania.

Nie ja jedyny jestem tutaj [GM] więc nie musisz bezpośrednio we mnie rzucać takimi oskarżeniami .

Pozdrawiam!

PS. W razie pytań dot. gry pisać pw na forum lub w grze, tu i tu nick : Oczko .

alez panie oczko przeciez ja w ogole nie zwracam sie do pana^^

wymieniamy sie tu z innymi graczami spostrzezeniami na temat tego serwera

a jesli pan czuje sie zobowiazany do odpowiadania na kazdy post napisany tutaj

to juz nie moja sprawa:P

nie jest moim zamiarem obrazanie ani oskarzanie kogokolwiek

mysle, ze ten temat jak i cale forum sluzy do ogolnej dyskusji na dany temat

prosze gleboko oddychac i nie przejmowac sie az tak bardzo

poniewaz jak pan wczesniej zauwazyl nie jest pan odpowiedzialny za stan serwera^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

taki jestes dowcipny?

No to chyba było kierowane bezpośrednio do mnie, więc nie wiem kto tutaj się bardziej irytuje :)

Na tym zakończmy tę dyskusję.

Pozdrawiam ;)

Nowicjusz
Opublikowano

No to chyba było kierowane bezpośrednio do mnie, więc nie wiem kto tutaj się bardziej irytuje :)

Na tym zakończmy tę dyskusję.

Pozdrawiam ;)

oj oczko, oczko :P

przeciez tutaj jest tylko moja odpowiedz na twoja zaczepke...

faktycznie, zakonczmy ta "dyskusje"

bo zakonczy ja za nas modek jakims ostrzezeniem:)

ja rowniez pozdrawiam:)

w koncu to tylko gra:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drogi moderatorze forum, za co te ostrzeżenia? za wyraz podziękowania? za zwrot grzecznościowy? Proszę Cię o resztki przyzwoitości.. nie zależy mi na tym koncie tutaj także możesz śmiało banować... następnym razem będę pamiętał, żeby nie dziękować słownie za udzieloną pomoc... porażka...

Pozdrawiam Adrian T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...