Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bassilia.pl [Dedyk] [Easy]

Bassilia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi clienta internet download menagerem sciaga po 500kb, bez po 30-40.

Narazie na launcherze wejsc nie moge, zobaczymy na cliencie.

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nie mogę pobrać clienta gdy wciskam w forum download (clienta) ładuję się 20 min. później dalej się ładuje tak samo jest u kolegi a stronka co jest na prezentacji to nie ładuje mi się POMOCY !!!!

Opublikowano

Ja nie zagram powalone expowiska w klatce jak na innych serwach nie bede wymienial na jakich zbroje i bronie jak na wiekszosci serwow normalny zwykly priw a sa o wiele lepsze niz ten tak ze jak dla mnie to szkoda czasu na niego

Opublikowano

wywalilo ch1 i ch2 =.=. Postacie sie zbugowaly

Nom nie da sie zalogowac bo ciagle pisze ze jestes pooaczony -.-

I nwm dlaczego ale jak wlacze mini mapke to jakies kwadraty biale skacza zamiast tych koleczek co informuje o misji ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Chujowe jak ziemniaki z amoniakiem

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

serwer syf, nawet go nie sprawdzili.. wypuścili z bugami i chu * :) Kopia, kopii ,kopiowanych, nie polecam.. PS : Jak się loguję, wczytuje postać i chcę wejść do gry to wywala.. mam clienta, pzdr. :)

Opublikowano

na postaci mam przgranych 50 min z czego jakies 30 min stania bo mialem zw. W ciagu tych 20 min wywnioskowalem :

1.Klient wrzucony na jakis hosting co to jest wgl? kupiliscie go za 5zl czy co? mam klienta pobierac 8 godzin?

2.Kto robil launchera?Pliki locale sa do du**

3.Konie?Co z nimi bylo nie dalo sie przyzwac.Potem jakies kucyki ktore za kims chodzily i zabijaly kazdego hahaa

4.Restart by sie przydal bo jakies kapcie wbijaja sobie lv a tak naprawde same bugi sa na serwerze.

5.Kto sie ze mna zgadza lapkowac ;)

Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

na postaci mam przgranych 50 min z czego jakies 30 min stania bo mialem zw. W ciagu tych 20 min wywnioskowalem :

1.Klient wrzucony na jakis hosting co to jest wgl? kupiliscie go za 5zl czy co? mam klienta pobierac 8 godzin?

2.Kto robil launchera?Pliki locale sa do du**

3.Konie?Co z nimi bylo nie dalo sie przyzwac.Potem jakies kucyki ktore za kims chodzily i zabijaly kazdego hahaa

4.Restart by sie przydal bo jakies kapcie wbijaja sobie lv a tak naprawde same bugi sa na serwerze.

5.Kto sie ze mna zgadza lapkowac ;)

Pozdrawiam Kei. ;)

w 100% popieram tego pana, pzdr . ;)

Opublikowano

Wezcie wyaczcie te cholerne awanse lvl na czacie sam spam tylko masakra dajcie od 200 lvl a nie od 100 .

Opublikowano

Pobugowane wszystko koń padnie musisz sie cofać do stajennego żeby znowu go przywołać... świetny pomysł .

Opublikowano

Jeżeli chcecie drodzy adminowie żeby ktoś tu grał to wstawcie klienta na jakiś opłacony serwer bo tak nie bardzo ściagać 1 gb po 60 kb/s przy łączy 10 mb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...