Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rise-Online/110Cap/StabllnyServer/DzienneEventy/NoweAreny/Quest system

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server działa?? dlaczego ja mam ciągle inspekcje? i strona też mi nie działa....? powie mi ktoś co mam zrobić? jeszcze dzisiaj było wszystko okej..

Opublikowano

kurde... dziwne. Tylko mi Strona servera nie działa?? a jak włączam launcher wyskakuję mi że inspekcja??

co jest grane.... nie dawno co normalnie grałem. potem mnie wywaliło z gry Dc niby... i do teraz nie mogę wejść bo niby jest inspekcja... nie działa mi ani strona ani gra..
robiłem reinstal gry i to samo.. czy tylko ja tak mam? jak ktoś ma podobny problem to niech napisze...

Opublikowano

kurde... dziwne. Tylko mi Strona servera nie działa?? a jak włączam launcher wyskakuję mi że inspekcja??

co jest grane.... nie dawno co normalnie grałem. potem mnie wywaliło z gry Dc niby... i do teraz nie mogę wejść bo niby jest inspekcja... nie działa mi ani strona ani gra..

robiłem reinstal gry i to samo.. czy tylko ja tak mam? jak ktoś ma podobny problem to niech napisze...

u mnie okej ;p

Opublikowano

Valentine Rekrutuje. Zapraszamy

WTB Bow/ Prot Female/ Nova. WTS/T Shield CHN +5 Nova, Robe Legs/ Shoulder Nova, Robe Sun 10dg Head, 1H-Sword Nova, LA Hands Nova, Clerik Rod Nova. Farah_

farah.png

Opublikowano

no to widzę że pograłem... Może ktoś mi pomóc??
Nie mogę wejść do gry , wyskakuję mi w launcher że inspekcja. Wchodzę na strone http://risesro.com/
Tak samo... nie działa mi :( co jest grane.. chciałem pograć a tu lipa. Ma ktoś jakieś pomysły?

dodam od siebie że jeszcze wczoraj normalnie grałem..

Opublikowano

pobierz to pk2 co jest podane wczesniej;c

btw czemu sie nie da na stronie zalogowac ani nowego acc zrobic OO?

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

pobierz to pk2 co jest podane wczesniej;c

btw czemu sie nie da na stronie zalogowac ani nowego acc zrobic OO?

Da się tylko w id i e-mail jak wpisujesz to nic nie widac...

Opublikowano

no to widzę że pograłem... Może ktoś mi pomóc??

Nie mogę wejść do gry , wyskakuję mi w launcher że inspekcja. Wchodzę na strone http://risesro.com/

Tak samo... nie działa mi :( co jest grane.. chciałem pograć a tu lipa. Ma ktoś jakieś pomysły?

dodam od siebie że jeszcze wczoraj normalnie grałem..

dodaj folder z silkiem jako wyjatek w antywirusie, moze pomoze

Opublikowano

Fajny serwer ehh... RetroXXX walną tylko 1 netbotem i off w 10s ... Szkoda czasu na ten serwer :(

Nie polecam gracz ! Teraz się nie dziwie czemu był tak długo off...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Up Nagi wjes nie pitol mi :D:D:D fajny server a co do off kazdy tak ma priv -.- podzienkowania dla pitsonow :D

co im z atakow jak server off tylko na chwilke???

Opublikowano

Fajny serwer ehh... RetroXXX walną tylko 1 netbotem i off w 10s ... Szkoda czasu na ten serwer :(

Nie polecam gracz ! Teraz się nie dziwie czemu był tak długo off...

Zgadzam się, jedyną zaletą dla was jest to, że gra na nim dużo Polaków. Ekipa wgl. nie radzi sobie z prowadzeniem serwera, a co najważniejsze otworzyła go zbyt szybko. Pełno bugów, które powinny być wyeliminowane przed startem. Wczoraj wydropiłem 12 dg son axe, to już przesada. Dobrze, że chociaż nie ma lagów ; o Proponuje, żebyście przenieśli się na inny serwer tą grupą, bo ten już długo nie postoi.

@Down

World Of Flames(100cap) albo Koveea(90), osobiście dodam, że ten drugi wydaje się być bardziej interesujący i startuje jutro.

Opublikowano

Zgadzam się, jedyną zaletą dla was jest to, że gra na nim dużo Polaków. Ekipa wgl. nie radzi sobie z prowadzeniem serwera, a co najważniejsze otworzyła go zbyt szybko. Pełno bugów, które powinny być wyeliminowane przed startem. Wczoraj wydropiłem 12 dg son axe, to już przesada. Dobrze, że chociaż nie ma lagów ; o Proponuje, żebyście przenieśli się na inny serwer tą grupą, bo ten już długo nie postoi.

a na co się przeniesiemy w teh chwili? jakoś nie mam chęci by płacić na credy 2 by być kimś na servie..

Opublikowano

a na co się przeniesiemy w teh chwili? jakoś nie mam chęci by płacić na credy 2 by być kimś na servie..

Ja bym zaproponował ten http://www.vehalla-online.com/ serv ma ok 1 mieś ,ja na nim gram od niedawna(2-3 dni)

Na jobie idzie się dorobić golda ,z silkami też nie ma problemu,sa surviwal areny jak na Epickim Rise.

cap 100 ,z tego co sie orjentuję niemiecki serv,graczy ok 350.

Opublikowano

Ja bym zaproponował ten http://www.vehalla-online.com/ serv ma ok 1 mieś ,ja na nim gram od niedawna(2-3 dni)

Na jobie idzie się dorobić golda ,z silkami też nie ma problemu,sa surviwal areny jak na Epickim Rise.

cap 100 ,z tego co sie orjentuję niemiecki serv,graczy ok 350.

jak dla mnie cap 100 ssie ;P

Zresztą z tego co widzę Players: 17 / 1000

Opublikowano

jak dla mnie cap 100 ssie ;P

Zresztą z tego co widzę Players: 17 / 1000

bo serv jest off,a cap 100-110 to to samo tylko inne mapy i pare skili do ch.

Opublikowano

bo serv jest off,a cap 100-110 to to samo tylko inne mapy i pare skili do ch.

idąc twoja logiką mozna stwierdzić że cap 80 a 110 to też to samo tylko pare innych skili, mapy. Trochę dziwne podejście.

Bo dla mnie pare skili ma znazenie + nienawidzę jg cave, zasze staram się jak najszybciej opuścić to miejsce.

@Down

z tym balansem to jest twoje zdanie, zresztą gdzie coś pisałem o nowym avku? co mnie avki interesują? Za wszelką cene starasz się udowodnić mi coś mimo że pisałem - dla mnie cap 100 ssie bo mi te pare skili robi różnicę.

Opublikowano

idąc twoja logiką mozna stwierdzić że cap 80 a 110 to też to samo tylko pare innych skili, mapy. Trochę dziwne podejście.

Bo dla mnie pare skili ma znazenie + nienawidzę jg cave, zasze staram się jak najszybciej opuścić to miejsce.

jest dodane alex na tym servie,a cap 100 i 110 ma ten sam balans postaci taka jest moja logika, interesuje mnie balans a nie nowy avatar czy pet.

Opublikowano

Serwer jest Online ? Bo na stronie pokazuje że tak , ponad 200 graczy online a ja mam inspekcje

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Serwer jest Online ? Bo na stronie pokazuje że tak , ponad 200 graczy online a ja mam inspekcje

inspa jest , dodaja nowe rzeczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...