Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rise-Online/110Cap/StabllnyServer/DzienneEventy/NoweAreny/Quest system

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oho , coś wywaliło server?? myślę że to buf związany z Event area , gdyż wszystko było ok , weszliśmy w 3 osoby tam zaczęło lagować.. i nagle wywaliło Dc

@EDIT
Dziwi mnie tylko to że niby strona jest na innym dedyku a server na innym a wszystko padło</p>

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyskakuje mi taki błąd przy robieniu update w launcherze

Patching has not finished. Please try again. [Error Code (4)]

Jakieś rozwiązanie ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

nie zrobisz updata jak server offline jest-.-

Aha to serwer znowu jest off ?

Dzięki za info ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

słuchaj , to nie jest DDos. to są bugi . Zauważyłem że strasznie laguję server jak się wchodzi do Event Area i zabija moby , spawn jest jakiś za duży tych mobów.
Druga sprawa jak się wymienia napis Happy u So-ok na prezenty.. strasznie laguje , tak samo jak się coś kupuję u npc. Niestety jak tego nie zmienią to będzie lipa.. ze skillami tak samo. Z tego co zauważyłem jest tylko 1 silk za 1h... a miało byś więcej nie zmienili tego.

Opublikowano

Jak wymienialem ja te napisy Happy to nie lagowalo nic:) u npc mi tez nie laguje-.- skile tez ok:) cos nie dodali 1h/1silk wg tylko dali 150silkow dla wczesniej zrobionych kont

farah.png

Opublikowano

Wyskakuje mi taki błąd przy robieniu update w launcherze

Patching has not finished. Please try again. [Error Code (4)]

Jakieś rozwiązanie ?

mam to samo i wyskakiwalo mi to jak sewer dzialal teraz sciagam na nowo moze pomoze

Opublikowano

mam to samo i wyskakiwalo mi to jak sewer dzialal teraz sciagam na nowo moze pomoze

Pobierzcie to i wklejcie do folderu z grą

xxx

. Co do serwera to powinien zaraz być otwarty.

//Brak skanu.

Miyoshi

Opublikowano

Pobierzcie to i wklejcie do folderu z grą

http://www.multiupload.nl/R09VQU818D

. Co do serwera to powinien zaraz być otwarty.

Nie działa mi ten link ;) Można jakiś inny bo dalej mam ten błąd

Opublikowano

Nie działa mi ten link ;) Można jakiś inny bo dalej mam ten błąd

xxx trzymaj medie.pk2 gdy wrzuciłem do folderu mi zadzialało odrazu.

Mysle ze pomogłem

//Brak skanu.

Miyoshi

Opublikowano

Hmm pliki enactive network. Ciekawe modyfikacje. Dobrze że ten serwer działa bo tamten się okazał niewypałem.

Ciekawi mnie jak zdobyli pliki :D

Opublikowano

Hmm pliki enactive network. Ciekawe modyfikacje. Dobrze że ten serwer działa bo tamten się okazał niewypałem.

Ciekawi mnie jak zdobyli pliki :D

At the end we must give big thanks for people who we used em release and em helps

• Enactive Mirror
  • Ludoworks Olsta
  • Velestia
  • GalaxySRO - FornaX
Opublikowano

@up moim zdaniem sie opłaca bylo dzis prawe problemow ale ogarneli wszystko i gra sie swietnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...