Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rise-Online/110Cap/StabllnyServer/DzienneEventy/NoweAreny/Quest system

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mam 1 silk :D te 100 chyba po update bedzie

100 silków już się dostawało przed update. Ja zrobiłem pare godzin temu konto i chara i miałem 100 silków.

mam nadzieję że będzie wiecej silków za godzinę.. Widzę że połowa osób w avatarach śmiga..

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100 silków już się dostawało przed update. Ja zrobiłem pare godzin temu konto i chara i miałem 100 silków.

mam nadzieję że będzie wiecej silków za godzinę.. Widzę że połowa osób w avatarach śmiga..

avatary są z napisów "H A P P Y" btw co z serwem

Opublikowano

Dziwny ten serwer trochę 100silków na start = spam na globalach, ułatwienie dla gold boting + wszystkie itemy z questa na start da się dać do depo ehh...

Sądzę, że ktoś w ten serwer już wali xD

Wątpię żeby mieli Protection DDos...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Niech ktoś teraz powie jaki jest stan serwera ?

Bo u mnie strona jak i serwer nie działają

Na epvp też nic nie wyczytałem oprócz 154 stron spamu

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Ogólnie powiem tak... gram na serverze od pierwszych jego godzin powstania i stwierdzam, że jest on dopracowany , dopieszczony. Skład GM to niemiec,francuz i egipcjanin, są zgrani i mają pojęcie. Server aktualnie posiada +/- 250 graczy online. Na start dostaje się 100 silków z tego co pamiętam oraz 1silk/h. System sunów

1-5 dgr sun +5 od 6dgr do 9 sun +7 (set,acc,weapon ) wszystko jest dostępne u NPC za normalną cenę. Mbot działa , bocenie dozwolone. System ,,stable hotan,, bardzo fajnie zrobiony u każdego z NPC coś nowego,coś ciekawego jakieś nowe avatary, pety etc. Jest naprawdę dużo ciekawych rzeczy , nie ma co opowiadać tylko ściągajta i grajta ! mój nick w grze Ravea ( jest niedużo polaków na razie także można stworzyć jedną fajną gildię , a jeśli już takowa powstała to czekam na pm w grze i chętnie dołączę ) : )

Opublikowano

Dziwny ten serwer trochę 100silków na start = spam na globalach, ułatwienie dla gold boting + wszystkie itemy z questa na start da się dać do depo ehh...

Sądzę, że ktoś w ten serwer już wali xD

Wątpię żeby mieli Protection DDos...

Maja go na dedyku, co do silkow to w IM niema Globalow reversow itp, nie wszystko odrazu, reverse globale itp mozna kupic za Arena Coin czy tam Job coin. Wszystkich itemkow z start qesta nie da sie do depo:) jak juz to tylko peta na 3dni:) Suny do 9dg co ulatwia meczenei sie na slabszych lvlach a przy 11dg juz zeby byc najlepszym trzeba kombinowac:)

Edit# Czemu Off/ Update robią?

farah.png

Opublikowano

@UP

Ktoś ddosuje serwer a nie robią update :) Do końca nie ogarnąłem tego co na pisałeś(globale,reversy itp) bo byłem tylko 1-2 min onl i od razu DC ehh... więc sory jak wprowadziłem kogoś w błąd :)

Opublikowano

@UP

Ktoś ddosuje serwer a nie robią update :) Do końca nie ogarnąłem tego co na pisałeś(globale,reversy itp) bo byłem tylko 1-2 min onl i od razu DC ehh... więc sory jak wprowadziłem kogoś w błąd :)

Nie ddos tylko instaluja HyperFilter:) Kolo pólnocy niby ma być online:)

farah.png

Opublikowano

zas off hahaha jak wracam z roboty o 1 czy 2 w nocy zawsze off nie idzie w ogole pograc

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

pytanie czemu mi pokazuje ze jest inspa a od 2h+/- na serv jest od 130 do 140 osob?

jakis patch czy cos? trzeba pobrac?

Opublikowano

Fajnie mam Crash na postaci ehh. Pewnie dlatego, że kupiłem hat i nie ma go w IM w chwili obecnej....

WoW Mam crash na all postaciach. Ktoś też tak ma ?

Widzę Patch

Opublikowano

Nadal mam buga F1 co mnie z lekka denerwuje ;)

Ciezko nastawic na F2/F3? Lub sciagnij to i wrzuc do folderu moze pomoc:)

Fajnie mam Crash na postaci ehh. Pewnie dlatego, że kupiłem hat i nie ma go w IM w chwili obecnej....

WoW Mam crash na all postaciach. Ktoś też tak ma ?

Widzę Patch

Tylko na chinskich postaciach chyba jest bug:) Cos zmienili i crashuje postac.

#Edit chyba juz fixniete:)

farah.png

Opublikowano

Server działa i się ma dobrze :) Dodali dużo zmian na lepsze !! co można sprawdzić w Launcher :) Strona również działa ! :)
Server zapowiada się naprawdę dobrze !! wbijać wszyscy i robimy rozpierdziel !! :)

Opublikowano

Tak Guildia jest , nazwa to"

" Valentine "

Masterem jest nick Tomek, ale możecie się każdego pytać z guildi o inva =)
Guildia założona 2h temu , mamy już około 12 osób z Polski =) lvl guildi to 5 i aktualnie szukamy unii
Kto będzie chciał wstąpić w szeregi to pisać nick
SpeedOfSound

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...