Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bassilia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka zachęcająca, zapowiada się ciekawy serwer do zabawy. Czekam na start, bo mam ochotę zagrać ;)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Ja również nie mogę się doczekać,
Co do prezentacji- zachęciła mnie wystarczająco, ocena- 11/10
Pobieram klienta i zaczynam zabawę.
Polecam dodać jeszcze więcej zbroi, broni, biżuterii, ponieważ im więcej, tym lepiej-moim zdaniem.
Jak dla mnie robienie eq, nie wiem jak dla Was, to najprzyjemniejsza część gry, a jeśli ulepszacze ładnie dropią, to pewnie wciągnie mnie na dłuuugie godziny.

Pozdrawiam, M,

f120da14273aa7f60f96500639.png
Opublikowano

Ja również nie mogę się doczekać,

Co do prezentacji- zachęciła mnie wystarczająco, ocena- 11/10

Pobieram klienta i zaczynam zabawę.

Polecam dodać jeszcze więcej zbroi, broni, biżuterii, ponieważ im więcej, tym lepiej-moim zdaniem.

Jak dla mnie robienie eq, nie wiem jak dla Was, to najprzyjemniejsza część gry, a jeśli ulepszacze ładnie dropią, to pewnie wciągnie mnie na dłuuugie godziny.

Pozdrawiam, M,

Sorry, ale jak dla mnie ilość ekwipunku jest wystarczająca - fajnie się wszystko robi, ale bez przesady.

Pytanie do Administracji: To będzie serwer 4fun/pvp. Profesjonalni gracze będą robić ekwipunek na 4 klasy, jak będzie więc wyglądać drop zmianek 6/7? Czy z jednego bossa/metina będzie ich dropić kilka sztuk? Czy będą się łączyły?

W innym przypadku takie osoby będą miały harda a nie 4funa. Mam nadzieję, że o tym także pomyślicie.

24796627036485375495.png

Opublikowano

Ja dopiero zagoszczę 17 czerwca...[transfer t-mobile] i będę jechał na wh<--po to są hacki aby ich używać... !! :O

Pozdro all :)

Opublikowano

Najbardziej mnie zastanawia ta mapka na 90 (chyba) bo tam sa tylko 2 spoty do expienia a reszta to 5 grupek ...

I mam nadzieje ze tych bossow jest duzo i sie beda szybko respic ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Na pewno zagram. Takie serwery są najlepsze, oby wypalił no i czekamy na start.

Pozdro JointerGTW.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Start Serwera Godzina 19:00 ! Zapraszamy !

Ok godziny 18:00/18:30 umieścimy w dziale 'Publikacje Serwerów' oficjalną prezentację naszego serwera.

Zapraszamy do rejestracji swoich kont oraz pobierania naszego clienta.

Pozdrawiam! Do zobaczenia na serwerze!

Opublikowano

Bassilia Kiedy ts , zrobiłem już launchera i dałem na Publikację prezkę z ankietą jak coś. :)

Sorki, a kim Ty jesteś, że dajesz takie info? W Teamie Cb. nie ma, a te launchery jakieś podejrzane, wyskakują dziwne komunikaty.

Autor tematu pisał co innego ;o

Start Serwera Godzina 19:00 ! Zapraszamy !

Ok godziny 18:00/18:30 umieścimy w dziale 'Publikacje Serwerów' oficjalną prezentację naszego serwera.

Zapraszamy do rejestracji swoich kont oraz pobierania naszego clienta.

Pozdrawiam! Do zobaczenia na serwerze!

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...