Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bassilia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Startujcie w piątek popołudniu bo czwartek to taki nijaki dzień :P

Się zobaczy :) Wieczorem dam dokładne info co do startu serwera.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakies zabezpieczenia przeciw SH , BS i innym beda ?

I w ile sie wbije max lvl mam nadzieje ze nie w 2-3 dni ?

A zapomnial bym jeszcze jedno czy mooby na mapach beda mialy jakies sensowne dmg czy tylko beda walily po 1-2 bo stanie na space i wciskanie peleryn wyszlo juz z mody:) ?

Opublikowano

najlepiej puście serwer dziś w godzinach wieczornych lub jutro :) bo wpiątek Dużo no-lifów :P atak spokojni gracze sobie po Expia a nolife w piątek to sobie nadrobia :P a serwer i prezka 4/5 :) tylko zbrojki dla sury nie podobaja mi sie ;P

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Serwer wydaję się być fajny wejdę i zobacze co i jak.

Ale Ts'a byście mogli udostępnić żeby pogadać nie musicie siedzieć przecież cały czas na Ts : )

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Witam,
O godzinie 18:00, podamy dokładną datę i godzinę startu serwera, uruchomimy stronę główną, rejestrację, podamy link do downloadu clienta.

Opublikowano

Jeżeli mogę zapytać, to jaki przewidujecie koszt zmianek i ulepek 6-7 ? Mam nadzieje że nie tak jak na Gladorze , 6-7 - 450kk , Zmianka 6-7 15kk ..

2dhww8h.png

Opublikowano

Start serwera jutro?

Będzie dziś jakaś beta 1 dniowa?

Można zrobić filmik z serwera Admin?

Przecież wyraźnie masz ładnie wszystko już napisane :P

Start w piątek godz 18-19 .

A bety pewnie nie ma skoro nic o niej nie inforumują :O

Serwer zapowiada się świetnie, na pewno wbiję z ekipą :D

Opublikowano

Gdy się loguję w kliencie , wyskauję zostaniesz połączony z serwerem Sealian.pl , czyżby to Sealian reaktywacja nowy serwer? Czy klient od Sealiana?

Opublikowano

Gdy się loguję w kliencie , wyskauję zostaniesz połączony z serwerem Sealian.pl , czyżby to Sealian reaktywacja nowy serwer? Czy klient od Sealiana?

Wydaje mi się że im z clienta pare rzeczy wzięli, a interfejs na pewno :D i zapomnieli zmienić na bassilie :P

Opublikowano

Napewno zagram i czekam!

Czy bedzie mozliwosc teleportowania bufa przez slub?

Czy bedzie zwoj zmiany profesji?

Opublikowano

to mam pytania czy pvp bedzie wyrownane i jaka bedzie cena zmianiek i bonow 6/7 bo jezeli 15kk 1 zmianka ja dziekuje ..

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

to mam pytania czy pvp bedzie wyrownane i jaka bedzie cena zmianiek i bonow 6/7 bo jezeli 15kk 1 zmianka ja dziekuje ..

1-5 ceny nie znam ale wiem ze 6/7 napewno nie beda w sklepia tylko dropic.

Opublikowano

Napewno zagram i czekam!

Czy bedzie mozliwosc teleportowania bufa przez slub?

Czy bedzie zwoj zmiany profesji?

Tak będzie możliwość teleportowania bufa przez ślub .

Będzie zwój zmiany profesji ale trudno dostępny .

Tak pvp będzie wyrównane, dmg broni, bonusy wbudowane są dobrze zrobione i z pvp nie będzie problemu.

Dodania oraz zmiany 6-7 bonusów będą dropiły z metinów oraz bossów, ich drop na pewno będzie zadowalający.

Pozdrawiam, zapraszam do komentowania, zadawania pytań i rejestracji kont :)

Opublikowano

To jest bzdura tp buffa kazdy sobie ubzdural gre z buffem wiec jak chcesz grac z buffem to go wyexp , dacie ta mozliwosc to bede gracze z malymi lvl expic na mapach na wieksze pomyslcie nad tym bo wg mnie to bzdura. Server jest easy wiec expienie nie bedzie jakies ciezkie i kazdy sobie wbije lvl a nie taka latwizna.

Przy okazji nie odpowiedzial nikt bedzie jakies zabezpieczenie przeciw SH , BS i innymi ????

Opublikowano

To jest bzdura tp buffa kazdy sobie ubzdural gre z buffem wiec jak chcesz grac z buffem to go wyexp , dacie ta mozliwosc to bede gracze z malymi lvl expic na mapach na wieksze pomyslcie nad tym bo wg mnie to bzdura. Server jest easy wiec expienie nie bedzie jakies ciezkie i kazdy sobie wbije lvl a nie taka latwizna.

Przy okazji nie odpowiedzial nikt bedzie jakies zabezpieczenie przeciw SH , BS i innymi ????

Wyczuwam bol dupy , kazdy serwer ma do wyboru , max lvl , system ulepszen czy mozna tpac bufa itp. ten akurat wybral ze mozna , wiec po co sie sapiesz nikt Cie nie zmusza zebys wchodzil na serwer.

Czy drop ulepszaczy na serwerze jest dobry?

Opublikowano

To jest easy/4fun więc lvl i jego wbijanie tutaj będzie miało najmniejsze znaczenia więc nie wiem o co ta spina :P

Opublikowano

Skoro to priv to można rżnąć na hackach ? :))Nie no żarcik :)

Niech ci " ludzie " z t-mobile odblokują mi transfer to pobieram clienta i wbijam do Was :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...