Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMt2 [Dedyk] [Medium]

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec i ja się wypowiem, grałem od samego początku siedziałem z gildia w topce, dropliśmy sobie flety z królowej jako pierwsi na serwerze i prawie każdy miał po 70+ z eq które dropneliśmy w komnacie królowej ale też był jeden problem że nie zawsze się pojawiała ona co zostało zgłoszone do administracji i otrzymaliśmy odp. że nie pójdzie znami tego sprawdzić bo jest w innym królestwie i na tym zakończyła się nasza gra, i jeszcze te żałosny reset z waszej strony co jest waszą winna a nie graczy... Waszego niedopatrzenia wszelakich spraw przez co my byliśmy stratni...

Serwer oceniam 5/10

Administracja 3/10 (Olewa jak się zgłasza kolesi z WH na ts3, pisał że sprawdzi a oni dalej sobie grali... (Poprostu jego znajomi to byli)....

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile osob gra?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Serwer jest zajebisty :)
Dziwi mnie tylko fakt że gra na nim po max 300/400 osób ^ ^

Naprawdę serwer jest godny uwagi i każdy kto lubi tego typu serwery powinien go zobaczyć .

Opublikowano

Zagram ;ddd

antyspam:

Serwer stabilny ?

ile max osób gra dziennie? xD

Aktualnie okolo 400 osob gra, serwer stabilny, zdarzają się konserwacje z naprawami bugów/dodania czegos nowego dlatego czasem moze byc chwilke off :)

Więc zapraszam! ;d

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

To wbijam na serwer, jeszcze jedno pytanie. Żeby BS DZIAŁAŁ TRZEBA F5 Kliknąc ? To mi sie podoba, bo i tak 90 % graczy by sobie pobrała bs'a i go używala :)

Reklama.png

Opublikowano

musicie postarać się o większą ilość graczy ;> i gdybyście słownie robili przerwy techniczne bo + jest że coś robicie, a - że podajecie 30 min czekamy 50...
i pety dobry pomysł :>

Opublikowano

musicie postarać się o większą ilość graczy ;> i gdybyście słownie robili przerwy techniczne bo + jest że coś robicie, a - że podajecie 30 min czekamy 50...

i pety dobry pomysł :>

Pisaliśmy około 30min, przerwa trwała 40min ;)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Zainwestujcie w dobra reklame serwera bo gra traci sens przy 300-400 osobach na serwerze

Dokładnie... Jaki sens leciec dalej skoro nikt od nikogo nic nie kupuje. Trzeba wypromowac serwer ^^...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...