Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMt2 [Dedyk] [Medium]

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer to totalny syf, nie polecam;]

Czlowieku ogarnij co piszesz, aktualnie jest 80 graczy online co o takim dniu i porze jest zadowalajacym wynikiem. nikt na bugi nie narzeka, serwer stoi stabilnie i zadnych resetow serwera czy rozdawania eq juz nie bedzie bo julietty juz nie ma w teamie. Wiec serdecznie zapraszam do gry :)

Opublikowano

Co do eq z navi gm rozdajacy itemy zostal wyrzucony byl reset postaci takze takiego eq juz nie ma :)

A co do serva kozacki polecam!

oLqzgYC.png

Opublikowano

Serwera zdecydowanie NIE polecam.

"Założyciel", o ile tak można nazwać głównego admina o minimalnym wkładzie w to "dzieło" zapewne wie o co mi chodzi jednak w skrócie przybliżę to forumowiczom i osobą chcącym zagrać na tym serwerze. Miałem okazję pracować przy tym serwerze, jednak wyszło jak wyszło nie ma co roztrząsać. Sęk w tym że jedyna rzeczą o jaką prosiłem to nie używanie na serwerze rzeczy wykonanych / podesłanych prze zemnie, w odpowiedzi otrzymałem... blokadę na komunikatorze gg. No ale to świadczy jedynie o tym jakim człowiekiem jest administrator tego serwera.

Kolejna rzeczą na która warto zwrócić fakt zastanawiając się czy ten serwer jest godny uwagi jest to co wydarzyło się wczoraj. Z racji tego ze stary temat został zamknięty i fakty "uciszone" pozwolę sobie przytoczyć filmik z postu Therda , pokazujący wspomaganie graczy przez team.

No i ostatnia rzeczą jaka przytoczę jest jedno z zapewne wielu posunięć teamu, mianowicie użycie szkat ze zmianki (mojego autorstwa, bez mojej zgody oczywiście) mających na celu prowizoryczne zabezpieczenie (a raczej uniemożliwienie automatycznej pracy) switchbotom poprzez cos na stylu captchy oraz jednoczesne dodanie switchbota do klienta. Gdzie w tym logika ? Nie wiem i nie próbuje się nawet nad tym zastanawiać.

Podsumowując, moim zdaniem serwer zasługuje co najwyżej na miano bety i tak tez jest prowadzony o czym świadczą restarty , rozdawanie eq itp. Jeśli ktoś myśli o stabilnym serwerze na którym spędzi dobre godziny bawiąc się i rozwijając swoja postać to radze rozejrzeć się za jakimś serwerem jeszcze raz, jeśli zaś konkurować z graczami wspomaganymi przez gm`ow , licząc się ze w każdej chwili może pożegnać się z postacią / ekwipunkiem i czekać aż w czasie gry wykryte bugi zostaną kolejno naprawiane w miedzy czasie gdy inni gracze się na nich wybija to jest to serwer dla Ciebie. Współczuje jedynie sponsorowi ze wyłożył kasę na gotowiec na plikach Terenzo urozmaicony gotowcami i rzeczami z pl`a. Pozdrawiam i nie polecam, stawiam ze skończy jak poprzedni serwer tego autora czyt. IsanoS.

Ps. Reklama dźwignią handlu. Skoro w ten sposób zbiera się suby na yt to ciekawe czy na noc gm`i zostawiają tez po 10 postaci online żeby licznik nie spadł do 0 :D

719x5i.png

nie ma już eq z navi wszystko jest wyjaśnione :> więc nie wiem po co gadasz głupoty jak nic nie wiesz.

serwer jest godny uwagi ponieważ nie ma bugów ! kto lubi hardy-medium to ten serwer jest dla niego nie jest ani łatwo ani trudno

Opublikowano

Dobra, pobralem clienta, odpalam i co? wywala z clienta. Nawet okna logowania nie ujrzalem. Jak to naprawic?

Reupnij ktos pliki pc i pc2 bo nie widze postaci przy wyborze ... A clienta przeciez calego nie bede sciagal po raz 2

Opublikowano

Dobra, pobralem clienta, odpalam i co? wywala z clienta. Nawet okna logowania nie ujrzalem. Jak to naprawic?

Reupnij ktos pliki pc i pc2 bo nie widze postaci przy wyborze ... A clienta przeciez calego nie bede sciagal po raz 2

łatki :D?

Opublikowano

nie ma już eq z navi wszystko jest wyjaśnione :> więc nie wiem po co gadasz głupoty jak nic nie wiesz.

serwer jest godny uwagi ponieważ nie ma bugów ! kto lubi hardy-medium to ten serwer jest dla niego nie jest ani łatwo ani trudno

Albo Ci płacą albo jesteś ślepy bądź po prostu udajesz. Z poważniejszych bugów został wyeliminowany jeden, z kamykiem do skilli. Ten sam bug występuję w co najmniej jednym itemie, jeśli jest ktoś bystry to szybko go znajdzie ja na tacy administracji podawać go tu nie będę. Poza tym na 2 z 3 dungeonów (chyba ze zrobili coś sami to może więcej niż 3) również istnieje pewny mankament pozwalający się wybić w szybszy sposób niż jest to zaplanowane :) Niestety taki jest efekt korzystania z niedokończonych prac. Zobaczymy jak wielu graczy z nich skorzysta zanim zostaną poprawione.

Opublikowano

Albo Ci płacą albo jesteś ślepy bądź po prostu udajesz. Z poważniejszych bugów został wyeliminowany jeden, z kamykiem do skilli. Ten sam bug występuję w co najmniej jednym itemie, jeśli jest ktoś bystry to szybko go znajdzie ja na tacy administracji podawać go tu nie będę. Poza tym na 2 z 3 dungeonów (chyba ze zrobili coś sami to może więcej niż 3) również istnieje pewny mankament pozwalający się wybić w

szybszy sposób niż jest to

zaplanowane :) Niestety taki jest efekt korzystania z niedokończonych prac. oZobaczymy jak wielu graczy z nich skorzysta zanim zostaną poprawione.

Czlowieku ogarnij co piszesz, nie grasz na serwerze i gadasz glupoty. wszystkie dungeony byly kilkukrotnie testowane na becie i nie wykazaly zadnych bledow, na serwerze gra teraz ponad 200 osob i nikt nie skarzy sie na zadne bugi. Takze zapraszam na serwer :)
Opublikowano

Tym BS, to trochę zrąbaliście .

Wszyscy praktycznie będzie latał z full eq . :)

Ale zobaczę.

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Tym BS, to trochę zrąbaliście .

Wszyscy praktycznie będzie latał z full eq . :)

Ale zobaczę.

Lepiej żeby wszyscy latali w full eq niż tylko część bo to byłoby niesprawiedliwe ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Serwer fajny :) Abyście tylko dobrze go wypromowali :> 1k osób i bd bosko :) Zapraszam go do gry:) Moj nick Xenti (Chunjo)

Jeżeli pomogłem daj + :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...