Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMt2 [Dedyk] [Medium]

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne co moge powiedzieć, nie polecam :) Mam nadzieje że serwer nie stanie na nogi po tym co dziś się wydarzyło.

Teraz napiszę troszkę prawdy na ten temat.

Pracowałem dla LiteGame.pl około 10miesięcy, mniejsza, jest to prawie rok a zarobiłem na tym nie całe 100zł. Z jednego serwera (Nervil S1) co miesiąc do KizioRCK schodziło około 8tyś. złotych. 300zł dawał Zodiemu który wypłacał mi z tego 50zł. Odliczał bodajże 23% podatku (1840zł) na płatności. Resztę czyli około 6500zł zatrzymywał dla siebie i swojego technika z dupy który gówno robił Shada. Dzielili się tym tak że Shad dostawał około 1500zł. Cała reszta dla niego. Oczywiście to S1. Patrząc na serwer ExperionMt2 który ruszył w czerwcu i tylko na nim zarobił około 25tysięcy złotych (grywalność była duża do póki harion nie wyjebał się na serwer), no bo za 2dni jest pół roku serwera Experion. Harion z niego brał 10% (400-700zł) co miesiąc,23% podatku i reszta szła do Kiziora. Następnie był serwer Neurox2, na nim prawie nie zarobił więc został on wyjebany z serwerowni LiteGame.pl. Później Nervil S2. Na starcie tego serwera ściągnął około 2-3 tysięcy zł. Podejrzewam że do teraz zarobił z niego około 15tysięcy, ale chciwość tego pana jest tak wielka (powód mojego odejścia) że postanowił z Harionem i Zodim zrobić serwer na lewo i kase z niego sobie zgarnąć, oczywiście tak żeby QueTTi który zapierdalał z Forum, Serwerami (s1 & s2) oraz TeamSpeak3 i stroną główną LiteGame.pl nic nie wiedział. Więc jedyne co moge powiedzieć na ten temat? Nie polecam serwera ShivaMt2 bo pomimo naprawdę zajebistych techników (Zodi & Harion) nie postoi on długo bo ostatnio ze słów Kiziora wyniknąłem że Nervil s1 stoi tylko ze względu na Zodiego z tego względu że gra tam mało graczy i teraz dostaje on mało kasy, więc trzeba zwolnić miejsce na maszynie które zajmuje s1 i postawić następny serwerek żeby kasa się zgadzała :)
Wrazie jakich kolwiek pytań zapraszam do pisania ! Odświeżmy prezke i zareklamujmy serwer haha.

Wszystkich graczy serwerów bardzo przepraszam ale nie będę dawał się traktować jak śmiecia. Więc z fartem chłopaki ;)

Lovisa, mimo tego że obiecałem że tego nie zrobie, przepraszam Ciebie bo wiem ile włożyłaś w to pracy. Pozdrawiam ;)

X5Yx3ZJ.png

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest nudny nic tylko exp exp który leci gorzej niż na hardach nawet, a eq też lipni wchodzi jedynym plusem są max bony. Serwera nie polecam.

Opublikowano

Serwerek jest ciekawy, lecz każdy ma jakieś ''ale'' Tu występuję totalna wyj..ka ze strony GA Hariona. Żeby nie Vinox serwer pewnie już dawno by stracił graczy, choć widać że on też zaczyna tracić nadzieję. Jeśli lubicie takiego typu serwery to zapraszam, ale nie liczcie na pomoc Hariona.

Opublikowano

Ravia.eu Najlepszy serwer Metin2 w Polsce / Armia JP

Serwerek jest ciekawy, lecz każdy ma jakieś ''ale'' Tu występuję totalna wyj..ka ze strony GA Hariona. Żeby nie Vinox serwer pewnie już dawno by stracił graczy, choć widać że on też zaczyna tracić nadzieję. Jeśli lubicie takiego typu serwery to zapraszam, ale nie liczcie na pomoc Hariona.

Nie prawda jeśli wejdziesz na ts to co pomorze :)

Opublikowano

Nie prawda jeśli wejdziesz na ts to co pomorze :)

Bo Harion robi drugi serwer, ( ShivaMT2) dlatego nie ma na was czasu.

Serwer Polecam, lecz niedługo i tak pewnie zostanie zamknięty.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Bo Harion robi drugi serwer, ( ShivaMT2) dlatego nie ma na was czasu.

Serwer Polecam, lecz niedługo i tak pewnie zostanie zamknięty.

Stała Liczba Graczy więc nie upadnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...