Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMt2 [Dedyk] [Medium]

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tyle Regulaminu niema ale banuja za cheaty i inne gowna

Zostalalem zbanowany za niby wh + za to ze nie sluchalem administratora napisalem do niego poprosze o demko i regulamin to napisal mi ze mam siedziec w i nie logac lecz halo w regulaminie niema nic takiego poniewaz wgl niema regulamniu po czym poszedlem an forum napisalem jeden temat zostal zamkniety powod wyjasnilismy sobie wszystko w grze chociaz gowno wyjasnilismy bo nie odpisal dobra napisalem drugi temat po czym zostal zamkniety przez jakiegos idiote 3tera z powodem jesli ci tevan kazal stac to miales stac ale halo regulaminu niema napisalem trzeci temat tez zostal zamkniety z powodem taki ze sie przejezyczylem lol

a oto ssy

http://iv.pl/viewer.php?file=32103323352821773285.jpg

http://www.iv.pl/viewer.php?file=74739392571597350482.jpg

http://www.iv.pl/viewer.php?file=49062801954194020643.jpg

http://www.iv.pl/viewer.php?file=96369765379029795884.jpg

nie polecam gry na tym serverze administracja dziecinna

Poprosze o demko i regulamin w ktorym pisze ze nie moge grac na cheatach

Zostalalem zbanowany za niby wh

Sam sie przyznajesz że grasz na 'cheatach' i do czego ci regulamin, nie używasz mózgu czy co? jeszcze tak popierdolonego posta/człowieka nie widziałem :xxx

@Down

Metin2.pl Regulamin wejdź poczytaj i wyjdź stąd.

zaraz się popłaczesz za tym ub <3 gimbaze to masz codziennie synku.

wielkosc

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty glupi jestes nie nagral mnie nie przylapal mnie napisal tylo ze mam stac ja nie stalem i za to bana dostalem jebnij sie w glowe do tego nie nie logiczne Zaczynam pierwszy raz grac w metina chce zobaczyc regulamin co mi wolno a co nie a tu chuja niema regulaminu to oznaczze wszystko mi wolno

Poprosze o demko i regulamin w ktorym pisze ze nie moge grac na cheatach

gdzie tu masz napisane ze gram na wh?

Spytalem sie tylko gdzie jest napisane ze niemoge grac na cheatach wiec pierdolnij sie w glowe

Metin2.pl Regulamin wejdź poczytaj i wyjdź stąd.

ale to jest regulamin metin2.pl

nie experionmt2.pl ;)

wyjsc to ty mozesz z domu i isc w strone gimby tam gdzie twoje miejsce

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano

Ja sie przyznaje ze pykam spokojnie na wh i administracja nic nie robi xD smigam od 1 lvlu i admin nawet sie nie interesuje tylko chwali sie tym ile graczy daje ssy a jak sie pisze cos na temat jego i serwera to nie potrafi odpisac tylko daje inny tematten serwer jest smieszny i bym sie cieszyl jak by mial poteznego ddosa i by padl dziekuje i dowidzenia po tej przeczytanej calej stronie nie chce mi sie nawet na niego wchodzic ja koncze tu gre chyba ze administracja sie ogarnie wkoncu .... w co bardzo watpie :D bo widze co robi na forum serwera i tu ze nawet nie potrafia sie obronic tylko zmieniaja temat Dziękuje i dowidzenia serwer zapowiadal sie ciekawie ale wszystko na marne tylko stracony czas ..

Opublikowano

Kurwa nie wiem co się stało z servem grałem i dzisiaj wchodzę na serwa i nie ma ani konta ani postaci co to kur.. jest administracja może to wytłumaczyć?Wziąłem przypomnij hasło i zły login lub email, a jest dobry, wale ten serw wielkie dno.Nie polecam narka.

Opublikowano

Kurwa nie wiem co się stało z servem grałem i dzisiaj wchodzę na serwa i nie ma ani konta ani postaci co to kur.. jest administracja może to wytłumaczyć?Wziąłem przypomnij hasło i zły login lub email, a jest dobry, wale ten serw wielkie dno.Nie polecam narka.

Jakbys byl na biezaco wiedzialbys ze w niedziele byl reset kont i ponowny start.

Opublikowano

Server nawet fajny :) Exp / drop umiarkowany :P

Ale mam pytanie:

Da ktoś plik icon bo coś nie widzę tych kamyków co się wbija m1/m2/m3 itd. Byłbym wdzięczny. :)

Pozdrawiam i zapraszam na server :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Według mnie serwer tak zjebany ze szkoda konta zakladac. Gralem w weekend . wbilem chyba 50 mowie dobra fajny serwer. Wchodze nastepnego dnia reset (KURWA SOBIE MYSLE) Chuj z tym tworze nowe konto , gralem w poniedzialek wydropilem w chuj n.k.d i k.d , Patrze dzisiaj BS I RESET ZNOWU , mowie nie kurwa nie ma opcji ze 3 raz zaczne .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Według mnie serwer tak zjebany ze szkoda konta zakladac. Gralem w weekend . wbilem chyba 50 mowie dobra fajny serwer. Wchodze nastepnego dnia reset (KURWA SOBIE MYSLE) Chuj z tym tworze nowe konto , gralem w poniedzialek wydropilem w chuj n.k.d i k.d , Patrze dzisiaj BS I RESET ZNOWU , mowie nie kurwa nie ma opcji ze 3 raz zaczne .

Chłopie jaki reset? Serwer wystartował wieczorem w niedziele i od tamtej pory nie było żadnego resetu kont... Ogarnij

Opublikowano

-Naprawiono śluby (Niestety, reset małżeństw był niezbędny. Przy następnej konserwacji zostanie usunięta maksymalna różnica)

-Dodano Nową Zakładkę Bonusy, aby aktywować wciskamy klawisz "X"

0604201154.jpg

-Dodano nowy przycisk w oknie szeptu, który wysyła zapytanie o dodanie do przyjaciół

0604201148.jpg

-Dodano drop małży w Atlantydzie V2

-Dodano drop małży oraz błogosławieństw na Przylądku

-Zmniejszono DMG potworów na Przylądku

UWAGA!!
Należy Podmienić pliki z paczki do której link jest na dole z plikami w folderze "pack"

http://speedy.sh/KUxSW/ExperionMt2-UPDATE-04.06.2013.rar

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

jeden z najlepszych serwerów jakie teraz wystartowały nie pada stabilny brak bugów częste ewenty może trochę nie wychodzą, ale się jednak nauczą je robić :>
Ogólnie zapraszam na serwer ! 5

Opublikowano

Nie wiem czy mam płakać czy się śmiać , ale kto wpadł na taki idiotyczny pomysł ? zabezpieczając Bs , równocześnie dodając go do klienta ? Możecie mi to wyjaśnić po co dajecie skrzynkę do kupowania zmianek 1-5 ? by zabezpieczyć BS , ale Bs dodaliście do klienta , jaki jest tu sens ?

xD 

Opublikowano

Po wgraniu update nie mogę wejść na serwer :(
Pasek ładuje się do końca i tak stoi

@EDIT

Problem rozwiązany, trzeba pobrać tą łatkę która jest na stronie głównej serwera, ta którą podał autor nie działa poprawnie.

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Nie wiem czy mam płakać czy się śmiać , ale kto wpadł na taki idiotyczny pomysł ? zabezpieczając Bs , równocześnie dodając go do klienta ? Możecie mi to wyjaśnić po co dajecie skrzynkę do kupowania zmianek 1-5 ? by zabezpieczyć BS , ale Bs dodaliście do klienta , jaki jest tu sens ?

Zeby nikt nie zostawial bsa na dlugie godziny, po skonczeniu 200 zmianek trzeba znow je wyjac. tez nie moze byc za latwo :)

wgrales go do do clienta z bety? u reszty z update jest wszystko ok, dlatego nie wiem za bardzo co moze byc u ciebie nie tak
Opublikowano

@UP

Problem rozwiązałem, a jeśli chodzi o klienta, znalazłem serwer przed chwilą i pobrałem go teraz ze strony głównej więc raczej jest świeży :)

Ale dzięki za pomoc :)

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Opublikowano

@EDIT

Problem rozwiązany, trzeba pobrać tą łatkę która jest na stronie głównej serwera, ta którą podał autor nie działa poprawnie.

Najpierw wgrywacie tą łatkę:'

x

A później tą:

x

I wszystko działa jak natura chciała.

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Trzeba było tak od razu, dzięki :D

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Opublikowano

Na serwer zobaczę, wejdę i oblukam, Myślę, że wyszstko bedzie ok. Jak narazie serwer polecam.

Opublikowano

Coś długo tego buga naprawiacie :D

Serwer powiem tak, o ile administracja niczego nie spierdzieli już "pomagając graczom w jakikolwiek sposób" serwer jest bardzo dobrze zrobiony. Ciekawy drop i odpowiednio dobrany biolog. Mam nadzieję, że częściej te robactwo na WH będziecie łapać.

Serwer polecam jak na hard/medium nie za duzo nowosci z nutką priva.

Proponuje zorganizować Turniej PvP na sobote/niedzielę +65lv i jakąs ciekąwą nagrode dla najlepszej trójki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...