Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamykanie tematów przez Global Moderatorów

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie, i ja wyłapie za ten post warna, bo nie służy tematowi!

W tym momencie właśnie histeryzujesz, bo to co właśnie zrobiłeś podciąga się pod spam.

shoob.png

Opublikowano

Chłopak miał problem z rodziną i się was pyta, co robić.

On tylko liczył na waszą pomoc, a tu przychodzi taki GM i zamyka, bo "to nie forum na takie tematy".

Pogaduszki są na WSZYSTKIE TEMATY.

Jeżeli nie, to te tematy też powinno się zamknąć:

http://www.mpcforum.pl/topic/958611-wasz-najwiekszy-wypadek-w-zyciu/
http://www.mpcforum.pl/topic/242300-znalaze-ciekawy-zabawny-film-wchod/
http://www.mpcforum.pl/topic/77485-skd-jestecie-wicej-w-rodku/
http://www.mpcforum.pl/topic/210712-pokaz-swoj-pulpit/
http://www.mpcforum.pl/topic/907936-pokaz-swoja-mordke/
http://www.mpcforum.pl/topic/959512-ksiazka-do-50-zl/

I wszystkie "co kupić" , "jakie buty".

Przecież to nie forum na ten temat...

Popierdoliło was kurwa kompletnie.

Cały (dobra, nie cały) team dzisiejszego MPC ssie, no bo kurwa "bo mogę", "bo mnie regulamin nie obowiązuje"

dokładnie myślą że mają jakieś śmieszne prawa to im wszystko wolno

a tak naprawdę to głąby w wieku 14-16 lat

taki kurwa IstnyDiabel ledwo co mu jaja obrosły

Opublikowano

Nie zamierzałem wtrącać się w Waszą interesującą dyskusję, ale muszę powiedzieć, że Global Moderatorzy mają rację.

Wybrano ich, ponieważ doceniono wiedzę oraz zachowanie, jak i wkład w forum. Nie są byle kim, zasłużyli sobie.

Te tematy co prawda nie łamią regulaminu, ale są tworzone pod trolling. Robicie takie tematy tylko dlatego, że chcecie nabijać posty? To jest zwykły spam i tyle.

Jakby ktoś na prawdę zakładał taki temat, to nie byłby zamykany, a jakby temu komuś zależało, to nawet stwarzałby nowy.

Jeszcze dodam, że to głównie Wy jesteście przyczyną zamykania tematów, ponieważ nawet zachować się nie potraficie i spamujecie/hejtujecie/trollujecie. Nigdy nie wiadomo, czy człowiek za monitorem czytający ów temat nie ma takich problemów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie zamierzałem wtrącać się w Waszą interesującą dyskusję, ale muszę powiedzieć, że Global Moderatorzy mają rację.

Wybrano ich, ponieważ doceniono wiedzę oraz zachowanie, jak i wkład w forum. Nie są byle kim, zasłużyli sobie.

Te tematy co prawda nie łamią regulaminu, ale są tworzone pod trolling. Robicie takie tematy tylko dlatego, że chcecie nabijać posty? To jest zwykły spam i tyle.

Jakby ktoś na prawdę zakładał taki temat, to nie byłby zamykany, a jakby temu komuś zależało, to nawet stwarzałby nowy.

Jeszcze dodam, że to głównie Wy jesteście przyczyną zamykania tematów, ponieważ nawet zachować się nie potraficie i spamujecie/hejtujecie/trollujecie. Nigdy nie wiadomo, czy człowiek za monitorem czytający ów temat nie ma takich problemów.

My jesteśmy przyczyną zamykania tematów ? Ciekawe, w tym temacie co dzieciak pisał że jego rodzice się kłócą był chyba tylko 1 post trolla. A mimo tego temat został zamknięty.

Opublikowano

sam właśnie spamisz , kurwa , na huj piszesz jak to spam

@topic

dokładnie , tu sa nieudaczniki co mają gm w wieku 14-16

Opublikowano

My jesteśmy przyczyną zamykania tematów ? Ciekawe, w tym temacie co dzieciak pisał że jego rodzice się kłócą był chyba tylko 1 post trolla. A mimo tego temat został zamknięty.

No właśnie, jego post już mógł prowadzić do flamewaru.

Dobrze, że został zamknięty.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No właśnie, jego post już mógł prowadzić do flamewaru.

Dobrze, że został zamknięty.

haha , Mistyk się znalazł , flamer , mógł ale kurwa nie musiał ?

logic mpc noobs

Opublikowano

To się nazywa LMM*

Logiczne Myślenie Moderatorów..

Te forum stoi bo tylko tutaj jest dużo osób, z czego większość przyszła żeby pisać posty w dziale "Minecraft".. CIekawe, jakby było mniej osób.. Tylko dzięki temu jeszcze ta strona stoi. Jakoś na innych forach jest swoboda a tutaj.. Mam np. problem rodzinny i chce szybko się dowiedzieć, jak pomóc najbliższym.. Dlatego wybieram znane forum i się pytam. A potem przychodzi debilny moderator i ciach zamyka temat.. Bezduszni są i co myślą, że są lepsi?? Niczym się nie wyróżniają. Każdy może tu zostać modem, wystarczy chwilę ładnie się zachować, pomagać, oprawić graficznie podanie i już :-) Nawet ja zrobie nowe konto (zmienię np. IP) będę pomagać w jakimś dziale i już. I potem ciach i ciach, ale faza :D Będę zamykać tematy :D Tak myślicie? Pobawić się z ipb na localhost i już.. Potem awans i już wszystko można.. I wieczne kłótnie że team jest do dupy. TAK SIĘ WŁAŚNIE ZACHOWUJĄ. Pewnie ja też jestem powodem zamknięcia tego tematu, który narusza i obraża team MPCforum.pl .. Wy się cieszcie, jak teraz jest, bo gdyby tu było mało osób, to dawno by strona padła ;)

Opublikowano

1.forum o cheatach

skoro to forum o cheatach to nie powinno być w ogóle takiego działu jak:

Publikacje serwerów, serie fifa, itp itd. bo przecież co wspólnego ma publikacja serwera z cheatem? Chyba nic.

Po co dział pogaduszki skoro można w nich pisać tylko o cheatach? Najlepiej usunąć wszystkie działy i stworzyć tylko jeden: Cheaty i tyle.

Skoro ten temat o rodzicach został zamknnięty to każdy inny również powinien być zamknięty.

Jasio90.png
Opublikowano

To dlatego że ludzie robią przysłowiowy burdel z działu pogaduszki. Co tu nie wejdę to po 3 tematy dziennie typu "jak zagadać do dziewczyny", "jak wyrobić masę", "jak zarobić przez Internet". W kółko to samo. Niektórzy piszą o wszystkim tylko dlatego, że forum jest popularne. Tematy typu "czy jak walę konia to robię coś złego?" albo "nie rosną mi włosy na nogach" też już nie raz widziałem. Niedługo ktoś założy temat: "sram 4 razy dziennie, czy to normalne?" Po prostu nie róbcie z MPC samosi tylko dlatego, że w dziale pogaduszki można pisać na luźne tematy.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

zamykacie normalne tematy to zamknijcie pokaz swoja mordke, skad jestescie, najwieksze idiotyzmy, wyjebcie w chuj minecrafta, no i usuncie wszystkie tematy ktore nie sa zwiazane z cheatami ofc ... po chuj te dzialy do wszystkich gier internetowych jak tam czitow nie ma w wiekszosci? albo kurwa w temacie z cheatem moderator mi pisze 'przez takich frajerow jak ty na cheatach gra nie ma sensu' kurwa to forum jest o cheatach czy o czym? NO KURWA LUDZIE ZDECYDUJCIE SIE LOL

Opublikowano

Kiedyś spór musiał wyjść i za chwilę Szanowni moderatorzy (wielka szlachta..) zamknie temat bo obraża ich.. DYSKUSJA POWINNA BYĆ TERAZ PRZEPROWADZONA a nie ciągle tematy zamykacie jak jest taki spór.. Skoro zamykacie takie tematy to zamknijcie tematy "Pokaż swoją mordkę" lub "Skąd jesteście" bo to jest większy SPAM. Forum o cheatach.. hah.. tu się wszystko opiera na znajomościach.. pff... za chwilę ten temat też trafi do kosza kurwa, bo moderator mądrzejszy.. dupa a nie mądrzejszy. Te forum powinno nie istnieć, ciągle błędy MySQL, lagi, zachowanie moderatorów.. Mi też pewnie jebniecie bana bo kurwa naruszam Waszą Wszechmoc kurwa dupa ogarnijcie te zjebane, głupie, lagujące się, błędne forum do jasnej cholery!!!!!!!!!!! OD KILKU MIESIĘCY NAPRAWIACIE MOJA ZAWARTOŚĆ. Tak trudno napisać do supportu ipb jak sobie nie radzicie :-)

Opublikowano

Tematy zamykane są tylko dzięki Wam.

Mod, GM czy ADM ma dbać o porządek na forum, skoro sami robicie syf rzucając przy tym tonami mięsa to się nie dziwcie, że tematy są zamykane skoro nie potraficie się nawet kulturalnie zachować.

Jak zwykle winę ponosi administracja ale nie Wy...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ale nie pytałem o to członków "szlachty" tylko userów :) Wystarczy kilka rzeczy żeby forum stało się lepsze, ale wy macie swoje metody.. Widać lenistwo, kilka miesięcy naprawiać "Moja zawartość" i jeszcze tego nie naprawić.. Ja bym się uporał szybciej - samemu, niż kilkunastu debili którzy na ipb się nie znają. W sumie ja też, ale ja przynajmniej wiem co zrobić, żeby wszystko chodziło..

Opublikowano

No i dobrze robi, kim trzeba być żeby nie wiedzieć co zrobić w takiej sytuacji, ponad to w takich tematach jest w chuj spamu i powielanie odpowiedzi + marne prowo.

Antix props.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...