Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<< Lixium IndustrialTech >>>[Nieograniczone Cuboidy] [Mody] [IndustrialCraft] [GregTech] [ThaumCraft] [2 TYS NOWYCH ITEMÓW] [60Slotów] [Non-Premium]

MaxiTris

Serwer  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie pvp na serwerze (na cuboidach off)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie godny polecenia administracja w wieku 13-15 lat nie ogarnia serwera moderator który przeklina a jak ktoś inny przeklnie daje mu warny nie polecam DNO co chwile wywala serwer !

Ojj komarku komarku nie ma to jak hejtowac , mowic ze administracja ma 13-15 lat a sam jestes nie lepszy przegladalem twoj profil zeby kreslic twoj wiek i wychodzi na to ze masz 14 lat jeszcze dorzuce cos fajnego . W tym przypadku posloze sie innym tematem .

Mr.Misiek (KoMaR1911 )

Fajny serwer Polecam ogarnieta administracja Granaty ( Dostałem od admina 2 granaty na event ) polecam Duzy +

Risen

@Mr.Misiek : Nie ma to jak obiektywna opinia od administratora. ;)

A więc jeśli chodzi o serwer z perspektywy gracza, to :

Mapa pobrana z internetu, lekko przerobiona co jest wielkim minusem tego serwera, pluginy zrobione troszkę na odwal się, wiele wtyczek pościąganych z innych plików serwerowych od np. BR3ND'a, mało graczy, jedyny ogarnięty administrator na tym serwerze to Muras331.

Takie rzeczy pisze na chacie 11 letni, bo więcej nie ma KoMaR1911 :

nv15ri.jpg

Dodam, że nic nie zrobiłem, chodziłem tylko po spawnie a on do mnie z takim tekstem.

Kultura tego Pana absolutnie rozwala. ;)

Ogólna ocena : 4/10. Serwer niedopracowany, większość zrobiona na odwal się.

muras 331 prawdopodobnie h@ tamtego serwera oraz zalozyciel tematu

@Mr.Misiek : Nie ma to jak obiektywna opinia od administratora. ;)

A więc jeśli chodzi o serwer z perspektywy gracza, to :

Mapa pobrana z internetu, lekko przerobiona co jest wielkim minusem tego serwera, pluginy zrobione troszkę na odwal się, wiele wtyczek pościąganych z innych plików serwerowych od np. BR3ND'a, mało graczy, jedyny ogarnięty administrator na tym serwerze to Muras331.

Takie rzeczy pisze na chacie 11 letni, bo więcej nie ma KoMaR1911 :

nv15ri.jpg

Dodam, że nic nie zrobiłem, chodziłem tylko po spawnie a on do mnie z takim tekstem.

Kultura tego Pana absolutnie rozwala. ;)

Ogólna ocena : 4/10. Serwer niedopracowany, większość zrobiona na odwal się.

Co prawda komar ma czasami jakies napady ;/, a co do twojej opinii kazdy ma prawo do swojego zdania na temat serwera lecz z pluginami na "odwal sie" troche sie nie zgodze staralem sie wszystko dopracowac aby bylo w jak najlepszym porzadku

Lyso ci komarzyco PIERDOLONA !

Opublikowano

Mozna powiedziec ze ddosy . Testujemy zabezpieczenia ; ] . Na 1.6 gwarantuje w 100 % zabezpieczenia oraz dopracowanie serwerera . Aktualnie Technik nie ma czasu (wiadomo kazdy ma sprawy na glowie) ale na 1.6 palnuje dodac moda z kosmosem po czesci autorskiego oraz na rozne szkodliwe gazy,choroby itp . Ogolnie z autorskim modem szykujemy niespodzianke ; D .Jak 1.6 wyjdzie wezmiemy sie do roboty . Mamy duze plany co do serwera . Plany te mam nadzieje ze nie jednego gracza zaskocza . Bo sam opis modyfikacji nie zaskacza . Naprawde trzeba wejsc na serwer zeby zobaczyc jak to wyglada .

Opublikowano

Administracja nie ma w dupie graczy . Lecz jak cos robi to nie moze czasami oddac itemow , gdyz cos juz robi . Jak administrator jest wolny to podejdzie , tam gdzie dostales griefa stan w tym miejscu i napisz /modreq

Sory ze tak pozno odpisuje ale ja napisalem adminowi zeby oddal a on nic nie odpisal. I nie byl zajety bo stal obok mnie bo przywracal to co stalo wczesniej czyli 4 diax skrzynie.(puste)

Opublikowano

Akurat ten plugin w 100 % nie współpracuje z modami i zdarza sie ze nie zapisuje logow z wszystkich skrzyn -.- Adan mozliwe ze przegladal logi (logi sa dosc dlugie) i nie widzial co piszesz ...

Opublikowano

Bym chcial sie dowiedziec czy administracja odda mi itemy czy nie? Bo jakby nie patrzec stracilem je z winy serwera :(

Opublikowano

Odbanujecie mnie ;3? Wchodzę a tu ban... Nick: QuickDeQ

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Odbanujecie mnie ;3? Wchodzę a tu ban... Nick: QuickDeQ

Za co masz bana ?

Ja mam nick DaloreS

Jak bede na serwerze (Vivx) to sie zglos do mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...