Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<< Lixium IndustrialTech >>>[Nieograniczone Cuboidy] [Mody] [IndustrialCraft] [GregTech] [ThaumCraft] [2 TYS NOWYCH ITEMÓW] [60Slotów] [Non-Premium]

MaxiTris

Serwer  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie pvp na serwerze (na cuboidach off)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna wiedzieć ile teraz na serwerze jest osób online koło godziny 18?

I oczywiście co z systemem VIPów?

Zostanie wprowadzony? Jeśli tak to co będzie posiadał ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@up wczoraj bylo o tej godzienie 50+ osob jak dobrze pamietam , w pierwszym poscie masz banner z statusem serwera . Vipy sa juz gotowe tylko zalatwiamy te mikroplatnosci dzisiaj powinienem zalatwic sms a przelew to nie problem . Co bedzie posiadal ? otoz konta premium zostana opisane na naszym forum .

Opublikowano

Mi ktos zniszczyl 4 diax skrzynie (pelne wszystkiego) na cubie a admin tylko odnowil to co bylo czyli 4 diax skrzynie ale puste i reszte ma w du**e. Prosze o oddanie mi itemow bo stracilem je przez jakiegos griefera i z winy serwera bo nie ma widocznie zabezpieczen dobrych.

Opublikowano

Mi ktos zniszczyl 4 diax skrzynie (pelne wszystkiego) na cubie a admin tylko odnowil to co bylo czyli 4 diax skrzynie ale puste i reszte ma w du**e. Prosze o oddanie mi itemow bo stracilem je przez jakiegos griefera i z winy serwera bo nie ma widocznie zabezpieczen dobrych.

Administracja nie ma w dupie graczy . Lecz jak cos robi to nie moze czasami oddac itemow , gdyz cos juz robi . Jak administrator jest wolny to podejdzie , tam gdzie dostales griefa stan w tym miejscu i napisz /modreq

Opublikowano

Hmm.. a więc tak.

Pograłem pare dni na servie. grało się fajnie do momentu . Niestety .

Administracja ogarnięta poza MODEM . Osobiście nie wiem jaką pełni funkcje na serwerze.(on sam tego nie wie)

zadałem mu 3 proste pytania: 1.Czy na tym serwerze jest MOB ARENA? 2.KTO z administracji może mi udzielić odp. na pierwsze pyt.? 3. Czym się zajmujesz na serwerze.

Nie dostałem odp. na żadne pytanie. MODERATOR zachowywał się tak bym wymagał od niego Bóg wie czego. Dodam że w momencie gdy zadawałem mu te pyt. na serwerze były tylko 4 osoby .(w tym ja i on)

Myślałem że administracja służy pomocą ..

druga sprawa to lagi i częste crashe.. rozumiem problemy ale crash co 20min? albo częściej.

i po trzecie mam pytanie do administracji : prosiłbym o definicje słowa SURVIVAL które jest często używane przez was.

Opublikowano

@up Mamy ddosy . Wczoraj byl 60/60 osob i serwera ani przez chwile nie zlagowal , probujemy zablokowac ddosy .

To jest serwer survival z odrobina freebuilda ... Survival ang. przetrwanie . Ale co to bylby za serwer bez cuboidow ? weszedlbys na taki serwer ? albo ktos ? o obawe ze napracuje sie przez 2 miesiace i nagle to straci bo ktos mu ukradnie ... A co do moderatora , ktory to byl moderator ?

Ps. Co do lagow jeszcze dodam ze maszyne bardzo mamy dobra + dobrego technika ktory zoptymalizowal serwer jak sie dalo .

Opublikowano

w takim razie rozumiem ze ta domieszka Fb to te cuboidy ? to jest zabezpieczenie dla graczy tak ?

jeżeli znajde itemy poza cuboidem gracza i je zabiorę nie poniosę konsekwencji tego czynu ?

przynajmniej tak to wynika z def survival.

Opublikowano

Serwer zapowiada się epicko, fajna prezentacja i mody, ale widzę po komenatarzach, że jest jakiś problem z itemkami - jeżeli macie jakikolwiek bug, zmieńcie poprostu crafting tego / zablokujcie. Jest do tego specjalny plugin, dzialajacy bodajze z forge, i można zablokować te itemki. Szkoda byłoby takiego serwera.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się epicko, fajna prezentacja i mody, ale widzę po komenatarzach, że jest jakiś problem z itemkami - jeżeli macie jakikolwiek bug, zmieńcie poprostu crafting tego / zablokujcie. Jest do tego specjalny plugin, dzialajacy bodajze z forge, i można zablokować te itemki. Szkoda byłoby takiego serwera.

Juz pisalem ze tamten bug zablokowalismy . Nie mamy zamiaru blokowac zadnych przedmiotow ktore nie pozwola na pelne korzystania z modyfikacji .

w takim razie rozumiem ze ta domieszka Fb to te cuboidy ? to jest zabezpieczenie dla graczy tak ?

jeżeli znajde itemy poza cuboidem gracza i je zabiorę nie poniosę konsekwencji tego czynu ?

przynajmniej tak to wynika z def survival.

Chcemy dac swobode gracza zeby mogli sobie stawiac i pompowac lawe czy quary po za cuboidem , a nie ze musza tego pilnowac i miec obawe ze ktos ukradnie .

Opublikowano

Jak cos lagi zostaly juz dawno ogarniete mam nadzieje ze takich sytuacji nie bedzie , wsumie zdarzaja sie rzadko ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...