Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<< Lixium IndustrialTech >>>[Nieograniczone Cuboidy] [Mody] [IndustrialCraft] [GregTech] [ThaumCraft] [2 TYS NOWYCH ITEMÓW] [60Slotów] [Non-Premium]

MaxiTris

Serwer  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie pvp na serwerze (na cuboidach off)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny lecz administracja śmieszna. Dostałem bana za "kopiowanie" a nawet nie wiem jak się kopiuje. Admin popatrzał do skrzynek i dostałem bana bo? miałem 2x sety diaxowe? śmieszne.. już nawet ze znajomymi sobie pograć nie można.. NIE POLECAM

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Serwer fajny lecz administracja śmieszna. Dostałem bana za "kopiowanie" a nawet nie wiem jak się kopiuje. Admin popatrzał do skrzynek i dostałem bana bo? miałem 2x sety diaxowe? śmieszne.. już nawet ze znajomymi sobie pograć nie można.. NIE POLECAM

Ty dobrze wiesz o co chodzi ... ; ] nie sciemniaj bo Cie obserwowalem mam ci powiedziec o ktorej kopiowales ? Nawet mamy autorski plugin ktory to zapisuje wiec loga tez moge ci dac ; ] . Sam pisales jeszcze ze umiesz kopiowac to Cb sprawdzilem . Ja jestem czujny i pilnuje porzadku na serwerze

Serwer to jest FB czy SURV?

Survival z odrobina fb . Jest tylko spawn + targ no i oczywiscie cuboidy

@up wszystkie mody sa przedstawione w prezentacji

Opublikowano

Ty dobrze wiesz o co chodzi ... ; ] nie sciemniaj bo Cie obserwowalem mam ci powiedziec o ktorej kopiowales ? Nawet mamy autorski plugin ktory to zapisuje wiec loga tez moge ci dac ; ] . Sam pisales jeszcze ze umiesz kopiowac to Cb sprawdzilem . Ja jestem czujny i pilnuje porzadku na serwerze

Survival z odrobina fb . Jest tylko spawn + targ no i oczywiscie cuboidy

@up wszystkie mody sa przedstawione w prezentacji

Ok. Proszę o podanie tego wszystkiego. Nie potrafie kopiować, nawet nie wiem jak więc mu tu kitu nie wciskaj... a pisałem, że potrafie kopiować dla beki, tyle w temacie.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Na serwerze gram już spory okres czasu. Z administracją można się bez problemowo dogadać. Nie ma bugów, a są, to od razu zostają zablokowane. Na serwerze są bardzo często organizowane miłe eventy np. 1 czerwca każdy gracz dostał specjalną rangę, która pozwalała mu otrzymać specjalny ekwipunek z okazji dnia dziecka. Dzisiaj <02.06.2013> organizowany jest event parkour. Ogólną pracę serwera i administracji jako stały gracz oceniam na bardzo dobrą. Pomagają graczom, starają się odpowiadać na każde pytanie, o ile posiadają wiedzę na temat pytania. Serwer polecam każdemu !!

Z pozdrowieniami dla wszystkich czytających stały gracz Kanciasty ;)

Opublikowano

Ok. Proszę o podanie tego wszystkiego. Nie potrafie kopiować, nawet nie wiem jak więc mu tu kitu nie wciskaj... a pisałem, że potrafie kopiować dla beki, tyle w temacie.

Nie ma problemu zaraz dodam ; D

Jednak mysle ze nie bede dodawal bo zaraz kazdego bede musial zbanowac za kopiowanie i sie to rozejdzie szybko ; D . Obserwowalem cie i to kopiowales 05.19 gdybys nic mi nie powiedzial bym cie nie zbanowal ze umiesz kopiowac , bo juz tego loga bym nie sprawdzil ; D

Opublikowano

Nie ma problemu zaraz dodam ; D

Jednak mysle ze nie bede dodawal bo zaraz kazdego bede musial zbanowac za kopiowanie i sie to rozejdzie szybko ; D . Obserwowalem cie i to kopiowales 05.19 gdybys nic mi nie powiedzial bym cie nie zbanowal ze umiesz kopiowac , bo juz tego loga bym nie sprawdzil ; D

Nie masz na mnie nic, tyle w temacie. Więc proszę o unbana, gdyż nie bugowałem niczego.. tylko pisałem, że wiem jak sie buguje w formie żartu... >.<

A po 2 skąd możesz wiedzieć, że niby bugowałem? masz jakieś ss'y? Jeżeli tak to proszę o przedstawienie ich..

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Poczytaj sobie o logblocku do czego jest ten plugin i co notuje wiec mam na Ciebie duzo .

Wszystko czego uzywasz zapisuje w logu wiec nie wmawiaj mi ze nie kopiowales , bo kopiowales

Opublikowano

Poczytaj sobie o logblocku do czego jest ten plugin i co notuje wiec mam na Ciebie duzo .

Wszystko czego uzywasz zapisuje w logu wiec nie wmawiaj mi ze nie kopiowales , bo kopiowales

Dzisiaj co robiłem? Aż jestem sam ciekaw co kopiowałem. Czekam aż wysuniesz dowody, gdyz jak na razie to sama gadka jest.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Dzisiaj co robiłem? Aż jestem sam ciekaw co kopiowałem. Czekam aż wysuniesz dowody, gdyz jak na razie to sama gadka jest.

Dzisiaj nic nie robiles mowie ci ze z dnia 19.05 . Mowie ci ze na serwerze jest logblock i ze wszystko loguje -.- logow nie wysle , poprostu bym musial wiekszosc logow zakreslic na co bys pewnie powiedzial ze edytowalem to i nie ma dowodow .

Opublikowano

Któryś z adminów zamiast na perma zbanował Cię na 2dni i tyle. Rozumiesz już wszystko ? Niestety tak bywa, że za swoje czyny trzeba ponosić konsekwencję ;s

Opublikowano

jak zobacze ze malo itemow na kopiowales to dostaniesz ub .. Ja nie mam zamiaru banowac ale czasami trzeba. Wole zeby duzo osob gralo i byla fajna zabawa , dlatego serwer zostal stworzony . Staramy sie jak najbardziej rozwijac serwer btw. ale czasami trzeba zbanowac .

Opublikowano

Naprawic buga ? niemozliwe .Nasz technik musialby miec kod thaumcrafta oraz przerabiac calego moda do tego jeszcze caly kod musialby miec a raczej autor nie udostepni. Rowniez jest duzo roboty i to bardzo aby usunac bug. Jedynie wywalic moda , ale wtedy gra traci sens . Od 1.6 powinnien developer moda zablokowac juz ten bug na 1.5.1 prawdopodobnie zablokowany jest , lecz brakuje nam redpowera .

Opublikowano

Mam pytanie czy możecie dodać Factions ponieważ cuboid jest trochę zwalony ponieważ admistracja musi latać chyba że jest inaczej wejdę zobacze i doadm up

Opublikowano

@up hmmm ... ja myślałem aby mozna claimy kupowac tak jak w factions i kazdy mialby max 10 claimow po 15x15 a vipy i wyzsze rangi moglby robic np 20 claimow.

Nie masz na mnie nic, tyle w temacie. Więc proszę o unbana, gdyż nie bugowałem niczego.. tylko pisałem, że wiem jak sie buguje w formie żartu... >.<

A po 2 skąd możesz wiedzieć, że niby bugowałem? masz jakieś ss'y? Jeżeli tak to proszę o przedstawienie ich..

Za tamto coś dostałem bana na 2dni chyba wiec nie rozumiem za co jest teraz ten ban...

Tak to już bywa jak ktoś stawia serwer a nie wie jak zablokować bugowanie.

Zamiast banować tyle osób możecie po prostu wywalić to, co powoduje bugowanie tych przedmiotów i byłby spokój.

na 1.5+ działa.

Ziomuś teraz sam sie nawet przyznaleś ze wiesz jak sie kopiuje w pierwszym poscie napisales "ja nawet nie wiem jak sie kopiuje . W ostatnim ze bug na 1.5.+ dziala

Opublikowano

@ up dzieki , sprawdzilem twoja dzialke i tak duzo itemow nie masz na kopiowanych mozna powiedziec ze wcale ale jednak logblock zalogowal ze kopiowales . Podaj nick bo nie pamietam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...