Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<< Lixium IndustrialTech >>>[Nieograniczone Cuboidy] [Mody] [IndustrialCraft] [GregTech] [ThaumCraft] [2 TYS NOWYCH ITEMÓW] [60Slotów] [Non-Premium]

MaxiTris

Serwer  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie pvp na serwerze (na cuboidach off)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny ze względu na mody, + za Nieograniczone Cuboidy,

Myślę że PVP Popsuje grę, jeśli ktoś chce się wyżyć lub pokoxić to niech idzie na jakiegoś PVP albo HardCore, bo moim zdaniem ta paczka nadaje się na No-pvp (Są paczki które tylko na PVP)

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na pewno zagram an tym serwerze bo musze podszkolic troche maszynki.

ps czy ktos moze mi podeslac link z kazda maszynka?

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Chyba linki do wiki tych modów :]

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Mi sie nie wlacza launcher :(

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Co do eventow to tylko przy full serwerze tak jak ostatnio ; ] . Bede organizowal jakies wieksze konkursy ; D Narazie koncze vipy robic

Opublikowano

Czemu off ! ?

50/60 osob a oni wylaczaja serwer ;/

Edit juz on wbijac !Serwer jest jak smietanka zeby na niego nie wejsc trzeba byc debilem ;D
Naprawde Administratorzy postarali sie z strony technicznej serwera , tak dobrego serwera nigdy nie widzialem . Jeszcze daja tyle mozliwosci i swobody graczą że granie to czysta przyjemność ach te nieograniczone cuboidy < 3

Opublikowano

Serwer nie godny polecenia administracja w wieku 13-15 lat nie ogarnia serwera moderator który przeklina a jak ktoś inny przeklnie daje mu warny nie polecam DNO co chwile wywala serwer !

Administracja nie ma 13 czy tam 15 . Jezeli nawet mialbym 13 lat to cos zle swiadczy o mnie ? każdy miał ten wiek czasami dzieci w tyn wieku maja wiecej w glowie od starszych . Dobra pomijając to podaj jakies argumenty konkretne moze jakies ss ze adninistracja przeklina co do ddosow wiem dobrze ze ty go ddosujesz oraz hejtujesz, bo ci nie chcialem dac moderatora :D . Tak samo zrobiles z DragonServ. Dobra przejdzmy do kolejnego punktu mamy juz twoje ip i wiekszosc danych , hosting od ktorego wypozyczamy maszyne ma zlozyc zawiadomienie o przestepstwie do prokuratury wiec sie nie zdziw jak ci ktos do drzwi zapuka lub mamusia dostanie telefon xD . Jeszcze dodam ze wiekszosc ludzi cie zna i nie jestes jakos mile widziany wsrod nich . Poprostu szkoda slow na takich ludzi myslisz ze mnie zastraszysz ddosami czy za szantazujesz zebym ci dal moderatora czy dostep do plikow :D . To sie grubo mylisz , albo jestes ofiara pękniętego kondoma i oczekujesz że zwrócisz na siebie uwage ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...