Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Courageous online

PAx

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Błędów jest tak narąbanych, że śmiech na sali :D

Najlepsze jest to, że jak jest 5 osób i 4 osoby są w jednym teamie na przykład a jaedna w drugim, to jak ta jedna umrze, to od nowa runda jest xD

Rundy powinny mieć określony czas, na przykład 120min...

O_o Zabiłeś mnie tym postem. Runda restartuje się kiedy wszystkie spawny i ludzie z przeciwnej drużyny są zabici więc gadasz głupoty albo nie wiesz na czym gra polega. wymień więcej błędów z serii "śmiech na sali" które nie wynikają z tego że nie masz dość cierpliwości żeby ogarnąć grę...

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było 4 ludzi na mnie jednego i kiedy jeden z nich mnie zabił, od nowa była runda, a nikt nie atakował żadnych spawnów, więc po prostu twój serwer jest żalosny i nawet nie wiesz jakie bugi na nim są. 2 lata zajęło ci zrobienie takiej szlamy, to widzę niezły musi być z ciebie no-life.

Pomocnik
Opublikowano

Było 4 ludzi na mnie jednego i kiedy jeden z nich mnie zabił, od nowa była runda, a nikt nie atakował żadnych spawnów, więc po prostu twój serwer jest żalosny i nawet nie wiesz jakie bugi na nim są. 2 lata zajęło ci zrobienie takiej szlamy, to widzę niezły musi być z ciebie no-life.

Wymyślasz błędy i mnie obrażasz, lepiej ci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...