Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Courageous online

PAx

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Mały off na parę minut, zbliżymy do siebie bazy żeby było trochę mniej biegania, postaramy się też coś zrobić z crashami które się zdarzają.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta gra naprawde ruszyla? Brawo Pax ! Jesem bardzo ciekawy projektu:) niestety narazie nie mam jak przetestowac ehh.

Powodzenia w dalszym rozwijaniu gry;)

Opublikowano

No wiec i ja też miałem okazje zagrac ;) Pare zdan ode mnie
-Potrzeba Zablokowania atakowania swojej bazy ;)
-gra wolna i dużo biegania ;)
-doswiadczenie sie nie zapisuje no i czeste crrashe z gry nw czemu
-baza potworkow zbugowana rozwaliłem i nic sie nie stało tylko wypadł gold którego nawet nie wiem gdzie się przegląda :)
-nie wiem jak mozna zdobyc ksiazki ktore potrzebne do zdobycia imbue ?
-duza czesc obszaru niewykorzystana >myslalem ze stworki jakies beda gdzie mozna nabic sobie lvla czy cus no ale nie jest to konieczne jak zbliza sie bazy zeby nie trzeba bylo latac jak pojebany po mapce to bedzie dobrze
-nie wyswietla sie nazwa gracza ze swojej druzyny na Mapie ;(
-powinien być balans humans i monsters .... Przykład nas ludzi 5 potworków 2 ... :) ?
-stasznie nieraz bardzo dlugo wbijało do gry
-potrzeubuje łuk/strzały jak moge zdobyć ? gdzie kupić jest taki sklep bo nie znalazłem .. ?
-jak raz się padnie to nie można wstać czy jak bo padlismy w 3 w bazie monsters i nic nie mozna było zrobic ^ a jak padłem na obszarze zieleni to mnie resneło ....

Jak narazie tyle projekt wporzo tylko ponaprawic udoskonalic i bedzie wiara for funny mozna grac .:);) Pax to powyzsze to takie małe info :) Pzdro

Pomocnik
Opublikowano

No wiec i ja też miałem okazje zagrac ;) Pare zdan ode mnie

1-Zablkowanie atakowania swojej bazy

2-no jak bazy beda blizej to okej nie trzeba zadnych potow na speed

3-doswiadczenie sie nie zapisuje no i wywalo ciagle z gry nw czemu

4-baza potworkow zbugowana rozwaliłem i nic sie nie stało tylko wypadł gold którego nawet nie wiem gdzie się przegląda :)

5-nie wiem jak mozna zdobyc ksiazki ktore potrzebne do zdobycia imbue

6-duza czesc obszaru niewykorzystana >myslalem ze stworki jakies beda gdzie mozna nabic sobie lvla czy cus no ale nie jest to konieczne jak zbliza sie bazy zeby

nie trzeba bylo latac jak pojebany po mapce to bedzie dobrze

7-nie wyswietla sie nazwa gracza ze swojej druzyny na Mapie ;(

8-moze jakies info ile czlowiekow i potworow online :) bo zdarzy sie tak ze bedzie 5 human - 0 potworow wiec moze jakis bilans :) ?

9-stasznie nieraz bardzo dlugo wbija do gry

Jak narazie tyle projekt wporzo bede grać ;) Pax to powyzsze to takie małe info :) Pzdro

1. myślimy nad tym, ale nie chciałem ograniczać graczy.

2.będą

3. zapisuje się poprostu przeczytaj który exp jest twój(jest exp drużynowy i prywatny) GAMEGUIDE

4. stan golda zobaczysz w itemmallu przeczytaj game guide na stronce.

5. kupujesz je za learning pointy w item mallu(za darmo). Itemmall nie sluży tylko użytkownikom premium.

6. mapa przewidziana na 40 osób online.

7.Sprawdze ale jeśli tak jest to dlatego że miało tak być i inaczej się nie da.

8.kliknij pod minimapą przycisk zwoju, tammasz tabele score i wszystkich graczy

9. Trochę ten czas skróciłem parę minut temu.

Za chwilę znowu mały off żeby naprawić crashe, potem już więcej nie powinniście ich uświadczyć :)

Opublikowano

Wybacz ze noobskie pytania ;) Dzieki za odpowiedzi ogarne to :) a komus tez sie odp przydadza :)

em zablokowało mi postać i nie moge wbić do gry teraz ..pisze ze online i zeby probowac za 5 min a ja 30 minut po tym wbijam i dalej to samo ;...

Pomocnik
Opublikowano

Wybacz ze noobskie pytania ;) Dzieki za odpowiedzi ogarne to :) a komus tez sie odp przydadza :)

em zablokowało mi postać i nie moge wbić do gry teraz ..pisze ze online i zeby probowac za 5 min a ja 30 minut po tym wbijam i dalej to samo ;...

Właśnie pisze aktualizacje dla agent servera, jak tylko skończę w przypadku dc agent server zamknie połaczenie praktycznie natychmiast. Za około godzinkę server znowu będzie on. Pracujemy tez nad informacją na temat braku spawnów na ekranie wybierania postaci, teraz ludzie utykają na ekranie logowania a to może być denerwujące.

Server on

Opublikowano

Gra zachęca po samym opisie na stronce. Pobrałbym, ale nie wiem jak wygląda gra, a nie chcę daremnie pobierać gry, w którą nie będę grał. Można prosić o jakiś krótki trailer z gry? Jak gra wygląda itp., ponieważ nie chcę na daremno pobierać, jak mi się nie spodoba, a z moim internetem, to musiałbym czekać jakieś 4 - 5 godzin, aż się ściągnie, bo stawiam, iż ta gra ma ~~2 GB. Tak więc mały trailer, jak wygląda gra, by nie zaszkodził, a zarazem zachęcił tych, co nie potrafią / nie chce im się czytać. :)

Pomocnik
Opublikowano

Gra zachęca po samym opisie na stronce. Pobrałbym, ale nie wiem jak wygląda gra, a nie chcę daremnie pobierać gry, w którą nie będę grał. Można prosić o jakiś krótki trailer z gry? Jak gra wygląda itp., ponieważ nie chcę na daremno pobierać, jak mi się nie spodoba, a z moim internetem, to musiałbym czekać jakieś 4 - 5 godzin, aż się ściągnie, bo stawiam, iż ta gra ma ~~2 GB. Tak więc mały trailer, jak wygląda gra, by nie zaszkodził, a zarazem zachęcił tych, co nie potrafią / nie chce im się czytać. :)

klient jest odchudzony i ma tylko 700mb

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie

Zagram

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Pomocnik
Opublikowano

No to tak, trochę błędów mamy więc musimy dać wam nowego klienta

-Zrobimy system wyrzucający z powrotem do ekranu logowania jeśli wszystkie spawny teamu są zniszczone(teraz jest problem bo klient utyka z napisem waiting for respawn).

-Zamierzamy też naprawić same okienka informacyjne podczas wyboru postaci nie zamykają się po kliknięciu w confirm co dużo ludzi bierze za zwieche klienta.

-Sam klient zostanie ponaprawiany i nie będzie sprawiał problemów przy zmianie rozdzielczości.

- Dzięki paru otrzymanym dumpom mniej więcej wiemy co powoduje crashe, zostaną dodane odpowiednie zabezpieczenia żeby wyłapać nie działające pakiety zanim dojdą do klienta.

No to by było na tyle, proszę was o sugestie na temat gameplay'u i reszty, ta gra tworzona jest dla was, chciałbym żebyście brali udział w decyzjach w jakim kierunku ma się rozwijać.

Jeszcze jedno, ci co już pobrali klienta, nie usuwajcie go z waszych komputerów, będzie możliwość ręcznej aktualizacji.

Opublikowano

ja mam problem z pobraniem dostaje info nie nie posiadam uprawnień w google disk

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Pomocnik
Opublikowano

ja mam problem z pobraniem dostaje info nie nie posiadam uprawnień w google disk

link do downloadu starego klienta został wyłączony bo uploadujemy nowego :)

Pomocnik
Opublikowano

Delma., dnia 31 Maj 2013 - 13:44, napisał:

Możemy się go spodziewać oraz czy zagramy jeszcze dzisiaj?

Tak, zaraz zaczniemy uploadować, chcieliśmy zrobić to wyrzucanie do ekranu logowania jeszcze przed uploadowaniem(tak na wszelki), ale myślę że zmiany w kliencie z tego powodu nie będą konieczne, a my nie chcemy żebyście musieli pobierać w ostatniej chwili.

Edit2: Już wrzucamy klienta i robimy instrukcje,, za pół godzinki klient będzie do pobrania

SERVER JEST ONLINE

Opublikowano

@PAx

Jaki sens jest w tej grze?

Zdobywanie wyłącznie Learning Coinsów i Gold? Wczoraj graliśmy, wbiliśmy 2 Stage, nowe skillsy, level, % - lecz po zakończeniu rundy wszystko się wyzerowało, więc...?

Jak na razie liczba Twoich graczy nie przekraczyła 8. Nie za bardzo się to ludziom podoba.

Pomocnik
Opublikowano

@PAx

Jaki sens jest w tej grze?

Zdobywanie wyłącznie Learning Coinsów i Gold? Wczoraj graliśmy, wbiliśmy 2 Stage, nowe skillsy, level, % - lecz po zakończeniu rundy wszystko się wyzerowało, więc...?

Jak na razie liczba Twoich graczy nie przekraczyła 8. Nie za bardzo się to ludziom podoba.

Co sie wyzerowało? zerknij do item malla tam masz learning pointy, prywatny level masz w oknie postaci kiedy klikiesz C na dole. Jesteś przyzwyczajony że pasek stagu to twój pasek expa a tak nie jest, to jest exp drużynowy i się zeruje, twój exp i level postaci jest na dole jak klikniesz c.

privateexp.png

A ludzi mało bo server jest praktycznie ogłoszony tylko na mpc narazie+ wczoraj jakiś noob używał hp buga. Kiedy all naprawimy ogłosimy gdzie się da i będzie graczy w cholere.

Jeśli masz jakieś sugestie to mów co ci się nie podoba a nie po prostu że ci się nie podoba ok ? :)

Ludzie się wkurzają z powodu długiego czasu logowania po restarcie rundy, naprawiliśmy to i zaraz wrzucimy update na server. Jescze jedno, używajcie klawisza "V" kiedy poruszacie się po bazie lub budujecie jest bardzo pomocny ! :)

Opublikowano

@Pax
Można prosić o załadowanie gry na jakąś inną stronkę? Dzisiaj zmarnowałem 2.5 godziny około, na to, by wyskoczył mi komunikat, że plik nie istnieje.

Albo ja mam zbugowaną tą stronkę files.fm, albo po prostu plik się popsuł. Tak więc prosiłbym na załadowanie na inną stronkę typu multiupload.com.

Pomocnik
Opublikowano

@Pax

Można prosić o załadowanie gry na jakąś inną stronkę? Dzisiaj zmarnowałem 2.5 godziny około, na to, by wyskoczył mi komunikat, że plik nie istnieje.

Albo ja mam zbugowaną tą stronkę files.fm, albo po prostu plik się popsuł. Tak więc prosiłbym na załadowanie na inną stronkę typu multiupload.com.

Ok.

Apropo update, dodamy jeszcze dostawanie evo pointów za każde przeżyte 2 minuty w grze bez deda, zwiekszymy zasięg mocy reaktora i zmienimy rozmieszczenie defaultowej bazy( wieksza przestrzeń między obiektami ułatwi poruszanie się)

Opublikowano

Próbuje kupić book'a w itemmallu. Klikam BUY. i zwiecha itemmalla nie zabiera niczego nie dodaje niczego moge poruszać się w grze ale item malla niemoge zamknąć.

Circle of Magic LVL 1

TIOiE.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Próbuje kupić book'a w itemmallu. Klikam BUY. i zwiecha itemmalla nie zabiera niczego nie dodaje niczego moge poruszać się w grze ale item malla niemoge zamknąć.

Circle of Magic LVL 1

Dzięki za raport, sprawdzamy to.

Potwierdzone, pracujemy nad fixem :) Jak będą działały premium itemy podeślemy ci tokeny za pomoc ;)

Problem z kupowaniem naprawiony

SERVER ON na nowej aktualizacji

Pomocnik
Opublikowano

Takie pytanie mam bo gdzie u ludzi mozna kupic bron np. luk bo wczesniej bylo w budynku a teraz tego nie ma tylko mam miecz zeby atakowac ^^ ?

musisz zbudować ten budynek(armory)

@Bogdan link do klienta: http://www.multiupload.nl/RUECT4GYP0

SERVER ON na nowej aktualizacji!

Opublikowano

podoba nie podoba :D moim zdaniem zawsze coś nowego i warto pograć pomysł fajny tak że gorąco polecam serwer

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...